Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Tentokrát lze s Bicanem, autorem článku, naprosto souhlasit. Svým komentářem trefil do černého, když postřehl, jako jistě kde kdo, kdo  se v politice vyzná, že bezradnost Hamáčka a celého vedení socialistů "Svědčí to o úpadku politiky a politického řemesla v sociální demokracii". Skutečně, socialisté jsou na úpadku a nemají nikoho, kdo by jim pomohl tento propad zastavit. Je to jenom zasloužená "ODMĚNA" za jejich "zásluhy" v politice. Jsou na tom naprosto stejně, jako dnes lidovci, topkaři, nebo STAN na čele s Gazdíkem, největším to "Béčkem" v politice. Vše má svůj důvod, i propad socialistů a ostatních zprofanovaných stran. A že se tak děje, jak je, je jenom spravedlivé. Mělo by to potkat ještě  komunisty a ODSáky, Potom by to byla největší spravedlnost, co jsme měli možnost kdy poznat. A národ ba si to zasloužil
  • Je smutné, že ČSSD nemá žádného opravdu seriózního politika na post ministra zahraničí!! Je to trapné a navíc znevažující pozice pro Jana Hamáčka, který nepochopil která opravdu bije!!! V tomto čase a době jak pro něj tak pro jeho bratry a sestry čas odměřuje volební propad, který bude znamenat celkový pád do záhuby. Navíc j smutné, že negativním přístupem tomu napomáhá jeho předchůdce Chovanec a jeho kumpáni!!! Stále platí  platit bude, že komu není rady, tomu není pomoci!!!
  • S Vámi přijíždí kratší pracovní doba, jak budete kompenzovat občany kteří žily celý život v dlouhé pracovní době, snížíte jim věk odchodu do penze, Nebo zvýšíte věk odchodu do důchodu na 75 let.


  • Petříček byl pod neblahým vlivem Roučka, Marksové, Pocheho atd...Ministrem zahraničí by měla být výrazná a silná osobnost s pevnými zásadami a odolná proti stresům a zhoubným vlivům merkelovského či eurohujerského typu. Petříček by měl dostat příležitost, protože nyní projevuje snahy být onou silnou a zodpovědnou osobností. Zeman by se neměl zbytečně cukat a měl by jmenovat Petříčka. Páteří zahraniční politiky je Babiš a Petříček tedy nemá co zkazit a přitom si může vysloužit ostruhy dobrého a neovlivnitelného ministra. Některým lidem chybí jenom ta příležitost, aby mohli ukázat co v nich je. ČR si nemůže dovolit posílat kvalitní adepty na klíčové politické funkce na politické smetiště.
    • dzixy
      Probůh, čím Petříček projevuje, že je tou silnou a zodpovědnou osobností??? Takového politika socialisté nemají jíž delší dobu, proto jdou a půjdou pořád "od desíti k pěti". Že byl poskokem Roučka, Pocheho?? Zanedlouho ani to "pět" nebudou mít.
  • ČSSD opět s intriky a nevěrohodná, tak proč ji dále volit?

  • Politik je diagnoza a bohužel psychiatrická.Mít v náplni práce touhu po korýtku,lhaní,podrazy,pomluvy atd atd atd může zvládat opravdu jen člověk s počínající či pokročilou retardací.Člověk se zdravým rozumem by toto "povolání" nikdy dělat nemohl.Nemá na to totiž žaludek.Omlouvám se všem opravdu poctivým,kterých je ale jen hrstka bez valných šancí něco změnit.


    • anna.tvaruzkova.58

      Doufám, že se dočkáme toho, že český politik nebude nadávkou, ale lidé si ho budou vážít. Třeba to nebude trvat tak dlouho a podlý Babiš odtáhne a s ním i to svinstvo, které tady zavedl.

      • To bychom tady museli mít občany a ne stádo ovcí, kterým stačí kobliha a slib, že bude líp. Ano, je a bude líp, ale komu? Tomu, kdo si díky hloupoučkým ovečkám nahrabe.

  • Ten výčet bývalých ministrů (zvlášť některých) je skutečně impozantní: Ukřičený táborový řečník Zaorálek, spící Schwarzenberg, na palubě letadla střílející Svoboda, neschopný Vondra (možná kdysi dobrý disident) poznamenaný nezvládnutím financování ozvučení pro summit - přihrál to za půl miliardy firmě PromoPro (kolik z toho mu asi přišlo do kapsy???)... Zaplaťpánbůh za alespoň vzdělaného a jazykově vybaveného Petříčka.
    • dzixy

      Škoda, mohl jsi mít příspěvek celkem věrohodný, kdybys byl pokračoval ve vyjmenovávání všech ministrů zahraničí. Navíc bys prokázal svou objektivnost, což se zdá, Ti schází.

    • Pardon, spletl jsem se - ten v letadle střílející byl jiný "odborník" - ministr obrany Baudyš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit