Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Mně to vše připadá jako záměr šmejdů z koalice zviditelnit zbytečný senát. Schválně senát zákon neschválil aby mentálně opožděným jedincům ukázal jak je důležitý. Koalice si to může dovolit, má v PS pohodlnou většinu  na tzv. "přehlasování" senátu.  Je to pouze komedie vládnoucích šmejdů.

    • Doporučuji pisateli přečíst nějakou populární příručku o základech ústavního práva.  Pak snad pochopí co je to dvoukomorový parlament, který je větší zárukou demokracie než parlament jednokomorový.

      Nebo by snad pisatel chtěl, aby opět o všem rozhodoval ÚV KSČ, samozřejmě v souladu s příkazy z Kremlu.


      • Citát Jana Wericha: "S blbejma nikdy nediskutujte! Jednak je to ztráta času a jednak jim tím prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí!

      • josef.chmela

        Příručky jsem četl ve škole a z toho už jsem vyrost, protože praxe potvrdila, že příručky platí max. z 50%. A je mi úplně u zádele jaký je nebo není parlament nebo tam jsou marťani, hlavně, že se budu mít lépe.  A každý, kdo má plnou hubu demokracie, je podezřelý a zkušenost mi říká, že od takového člověka mám jít co nejdál abys se tou strašnou nemocí nenakazil. Protože demokracie je vláda neschopných. V ČR republice to vylepšili na vládu všehoschopných.

    • Mě to spíš přijde jako komedie tvrdohlavých důchodců z luxusního domova důchodců, kteří jsou za pobyt v něm královský placeni...

      • dzixy

        😯😯😯😯, žeby převlečená??😎

  • No samozřejmě, že projde. Mají v Parlamentu většinu a pohodlně si to prosadí. To je technologie moci. I koblížci to několikrát aplikovali. Nic zvláštního. 

    • Totálně neschopný a hlavně nezodpovědný ministr Válek ,měl by co nejdříve skončit,

      aby svým rozhodnutím neohrozil zdraví občanů.Jeho nezodpovědné jednání v Senátu

      při projednávání Pandemického zákona,kdy místo sledování názorů senátorů,hrál si na svém mobilu hry,což je neodpustitelné.Doufám,že i premier ztoho vyvodí příslušné

      závěry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit