Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že není přesná statistika o nalezené a zlikvidované nevybuchlé munici vůbec nevadí, protože taky nejsou žádná přesná čísla o tom kolik bomb se za války shodilo, kolik min se položilo, a už vůbec ne kolik z toho všeho jich nevybuchlo. To jen statistici můžou naříkat že nemají něco přesně započítáno. Na druhé straně je tady jakési přísloví o božích mlýnech, že ? Co když právě hlas předka někoho, komu některá z těch bomb po letech nějak uškodila či ublížila, byl jedním z těch hlasů, které dostaly k moci Hitlera ???

    Po 2. světové válce Německo jako nástupnický stát tzv. "třetí říše" nemuselo v podstatě hradit škody, které ta třetí říše způsobila. Naopak dostalo se mu od USA velké hospodářské pomoci, na kterou nedosáhly státy východní Evropy (které spadly do klína a mocenské sféry SSSR). Takže pokud následky války teď Němce z jejich (díky masivní poválečné pomoci získanému) bohatství stojí nějaké to euro, tak v tom nevidím celkem žádnou nespravedlnost.
  • naciste , vubec ne Nemci , kdepak. Ti na valku doplatili . Takze se mili Nemci obratte se duverou na tyy nacisty s pozadavky na nahradu skod.
    Naciste se pred valkou nejak nekde zrodili a po prohrane valce zase zmizeli . Toz si je drazi nemci musite najit. Me osobne vase rozbombardovana a vybita mesta vubec nezajimaji ani nedojimaji.
    K certu s vami i vasimi problemy , ja vam je nezavinil . Nejsem nacista.
  • Válka je swinstvo jen h*vado si přeje válku
  • buzeranten bande
  • a bude hůř! Jen co se tam začne domestifikovat banda parazitů z Afriky začnou si vyrábět svoje bombesky. A mazaně je umísťovat. To aby mohli pokračovat ve spravedlivém boji, proti zlému bezvěrci. Pak si začne budovat vlastní podzemní armádu.Podlých islámských tchořů. Všehoschopných. A přijde doba lítosti nad tím , že dederoni připustili vetřelce do své kdysi hezké DDR.Pozdě hoši. Moc pozdě. Buď je vyhubíte vy, nebo oni vás! Zatím mají lépe našlápnuto oni.
  • Ale vždyť Hitler a spol. tu válku začali a chystali se terrorisovat celý svět!

    Bylo nutno zničit německou ekonomiku a srazit Německo na kolena!

    Šlo o odplatu za zlo, které oni udělali kontinentální Evropě, o odplatu
    za bombardování Londýna a Velké Britanie vůbec.

    JAK SE "DO LESA" VOLALO - TAK SE "Z LESA" OZÝVALO!
    Nic víc!
    • Ve východostepním carství v listopadu 1917 (tehdy tam měli teprve říjen) začal syfilitik Uljanov pomocí VKSb budovat socialismus (rudý). Po jeho vzoru začal kriminálník Schickelgruber alias Hitler za pomoci NSDAP budovat Sozialismus (hnědý). Oba chtěli ovládnout Evropu, potažmo celý svět a i když se dohodli (Pakt Molotov-Ribbentrop), tak se začali prát. Naštěstí se do té rvačky vložil ostatní svět a porazil hnědé socialisty. Zapomněl však, že ti rudí socialisti jsou původci, jsou méně vypočitatelní a jsou horší než ti hnědí, jak to po staletí dokazují svými nájezdy v Asii. A zkoušeli to i do Evropy, což se jim nakonec podařilo.
    • Za blbost se pyká.

      Ještě po letech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit