Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezké foto---Jen by mě zajímalo, jak rychle by zareagovali bodyguardi, kdyby se Milošek začal topit...
  • Není hrozný ani ten návrat do rutiny jako to, že pokud nemáte plnohodnotný zástup, navrší se vám práce, která není nejnutnější, tudíž vám ji s láskou nechají a vy hned po dovolené začnete řešit kupu starých problémů. To je nejotravnější.
  • Tak tyto starosti již dnes hodně zaměstnanců nemá - počet lidí na pracovištích je minimální, když všichni makají naplno, dají se úkoly zvládat.
    Aby si někdo mohl vzít dovolenou, musí ostatní sakra zabrat, makat už hodně přes závit.
    Taková dovolená ani moc netěší, s pomyšlením, jaké mají kolegové v práci peklo...
    Já jsem si měsíc dopředu plánoval dovolenou v červenci - vybral jsem si nakonec dva dni, pak mne stáhli do práce...od té doby ani den, a pořád jenom kecy, jak to nejde.
    Takže od začátku roku týden loňské+dva dny letošní.

    To je starostí, aby náhodou jeden človíček nepřebýval, pomatenci.
    Nejdůležitější je vyházet co nejvíce lidí, za změklé, odpadnuvší a do penze odešlé se noví nabírají tak v poměru dva kusy za tři.

    Ono to "nějak" půjde...
    • Přesně tak to funguje skoro všude v čechách Dovolená to neznám.. Jo to v německu to je jiná např. němečtí kolegové z Mercedesu ti to mají tak, že když si vemou dovolenou Nikdo ani zákazníci po nich nesmí chtít něco pracovně všechny meily jdou okamžitě do koše (samozřejmě odesilatel dostane upozornění že mail bude smazán a pracocník na dovolené ho neuvidí) také platí přísný zákaz obtěžovat zaměstnance telefonem resp. pracovní telefon je vypnutý. Takže jakmile se po 14ti dnech zaměstnanec vrátí do práce začíná mu normální pracovní den a né, že hned musí řešit resty nasbírané za 14dní.... jo a pak mi řekněte něco o platech ještě a jak češi maj menší prachy protože méně pracujou čo ci.... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit