Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakladem je samozrejme hodne vody, idealni minearlni s horcikem. Druhe vec je kvalitni spanek, ja mam ted super zkusenosti s obchodem Signal nabytek kde jsem koupil kvalitni postel za dobrou cenu, a to se ta kocovina hned vylezi o trochu lip :)

  • Myslím, že každý si za život najde svoje způsoby. Mě skvělé po ránu pomáhá hodně vitamínu C a česněčka, to si vždy připravím předem když vím, že to bude "divočejší". Dobře je to popsané tady https://www.zivotzeny.cz/zivotni-styl/jak-se-zbavit-kocoviny-mozna-vas-to-prekvapi/ Za mě je ale nejdůležitější umět pít. Vědět kolik vydržím a kolik si ještě můžu dát, aby mi nebylo špatně. A když vím, že to ten den nedopadne dobře, tak prostě další den počítat s tím, že mi bude špatně.

    • Víte, jak u Kalouska poznáte, že je podnapilej a  lže? Jednoduše. Když otevře pusu. Za co, pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid!!!!!

  • Stále vzácnější jsou ti lidé, kteří se vyznají v ušlechtilém pijáckém umění. Ti, co se propracovali až tam, kde s přehledem rozeznávají a zaznamenávají i ty nejjemnější finesy, které mohou rozhodovat o kvalitě opice opilce. Doporučené recepty na léčení kocoviny jsou poplatné době a nyní i připitomělé propagandě zdravotnických inkvizitorů.  Byly doby, kdy jsem po velké opici vypil litr mléka. Pak přišly doby, kdy jsem po opici lokal velkými doušky kořeněný lák od okurek, pak přišly další chutě, že by i těhotné ženské se divily. Člověk má jíst a pít to, co mu chutná. Zaručený recept pochopitelně neexistuje. Inteligentní člověk hledá a tápe a postupně se propracovává ke kýženému cíli či výsledkům. Hlupák má jasno vždy a ihned.  

    • Ano, je to asi tak. Jediný zaručený "vyprošťovák" je pít s rozumem a neopít se do němoty. Prostě pít jako zvíře. To ví vždycky kdy má dost. 

      • Tak došlo i na mě. 

        Tedy s tím, že někdo píše pod mým nickem. 

        Sice nic ošklivého, ale prosím dotyčnou osobu, aby v tom nepokračovala. Děkuji

        • Pane JIndrichu2309, také jsem si všiml, že tu byl příspěvek s Vaším nickem, který neodpovídal Vaši obvyklým názorům. Krást nick považuji za projev morální nízkosti a duševní ubohosti. Nemusím s každým souhlasit, pak to ale napíši přímo, jasně a slušně a pokud možno uvedu v čem a proč s dotyčným nesouhlasím.

          Jinak Vám přeji do Nového roku 2021 ještě jednou pevné zdraví, hodně úspěchů, radosti a spokojenosti.  A totéž přeji i ostatním, kdo budou můj příspěvek číst. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit