Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TERORISTICKÝ STÁT JE (od okupace části Kypru - kterou odmítá ukončit) TURECKO!

    Pro normálně myslícího Evropana je více, než logické, že za hlavní město státu Israel je nutno považovat Jerusalem, který je kolébkou židovského a křesťanského náboženství, které je starší 2016 let. Muslimové vznikli až po roce 610 našeho (křesťanského) letopočtu. Nemají v této zemi co pohledávat - nota bene "Palestinci" ("Filistiniens" ve Starém zákonu), které i Arabové považují za něco, za co my považujeme jistou snědší část obyvatel této země! AMBASÁDY MÍVAJÍ VŽDY SÍDLO V HLAVNÍCH MĚSTECH HOSTITELSKÝCH ZEMÍ!

    Erdogan - než začne plácat podobné nesmysly, jako včera - by si měl přečíst v jakékoli "ENCYKLOPEDII", že "Stát Izrael (מדינת ישראל (Medinat Jisra'el)), je stát na Blízkém východě v oblasti jihozápadní Asie, kde leží při východním pobřeží Středozemního moře. Na severu sousedí s Libanonem, na severovýchodě se Sýrií, na východě s Jordánskem a na jihozápadě s Egyptem. HLAVNÍ MĚSTO: JERUZALÉM (IRUŠALAIM - יְרוּשָׁלַיִם‎‎,)."

    Erdogan by měl uznat realitu i váhu historických souvislostí! Po II. světové válce Židé, vracející se do země předků - Israele - vykoupili od Palestinců (potažmo od předků těch lidí, nyní vznášejících nesmyslné nároky) za nehorázně vysoké ceny a udělali z ní kvetoucí zahradu!

    Jaký kontrast proti území, co - i (s Židy vybudovanými) farmami - byl Israel přinucen vydat nedávno oné "Palestině"- tak zplundrovat kvetoucí zem, zničit její ekonomiku - to je jen důkaz neschopnosti Palestinců cokoli smysluplně budovat!
    • Naprostý souhlas. Naprosto výstižné a založené na faktech.
  • Erdogana nemám rád, ale má pravdu Izraelci jsou špíny jako usáci
    • Ano rusáci jsou špíny a Erdogan se s nimi kamarádí. Víme, co Turčíni po staletí prováděli.
  • Erdogan kradl ropu v Sýrii s podporou USA.
  • Zloděj křičí, chyťte zloděje. Přinejmenším tak se mě jeví Erdoganovo prohlášení o Izraeli. Porovnáme-li historii obou národů Turků a Izraelitů, výrazně prohrává Turecko. Proto si myslím, že Erdogan své prohlášení měl zatajit před světem, který velmi dobře ví co je Turecko a kdo je Erdogan.
  • Erdogan, to je ten pravej... Putinův kamarád
    • Tvůj nick je to co máš v hlavě?
      • Proč reaguješ negativně a urážlivě? Nezdá se Ti prapodivné, když Turecko má na svém území vojska NATO a samo je jejím členem, a přitom navazuje "přátelské" vztahy s Ruskem. A kdyby jenom přátelské, by to ještě šlo, proč být s Rusy zbytečně nepřáteli. Ale Erdoganova dvojitvář je náznakem přinejmenším nedůvěryhodnosti, nespolehlivosti, jako na spojence. Bohužel to již ne jednou ukázal . Chtěl do EU, ale když navázal kontakty s Ruskem, najednou o to nemá zájem. Asi Proč?
        • Evropané dobře vědí ze své historie co to jsou Turčíni. A Erdogan dokazuje, že se nezměnili.
  • A má pravdu.Proč teď když je relativně v Sýrii klid Izrael na něj útočí? Proč nejsou rezoluce a sankce proti Izraeli?
    Buď všem stejný metr nebo ať jde celé OSN do hajjjzlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit