Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K islámu zase patří šaríja a kamenování,tzn že už to mohla mít za sebou.Ale lítaly jen rajčata.Škoda.
  • "Islám patří k Německu" a tak ať to zůstane na věčné věky a ne jinak. Chtějí si s migranty řešit svou domácí politiku, ať, ale ať to nevnucují jiným.
  • Mamá Merkel je jasným důkazem toho, že dlouhý pobyt ve vrcholné politice vede k totální demenci...
  • Senilní jedinci často setrvávají v podobných bludech!
  • Ta její podpora je nějakej podvod, neumím si představit Němce, který je z baby nadšen, pokud to tedy ovšem není muslim s ještě mokrým zadkem.
  • Jeden národ ,Jedna říše,Jeden vůdce.......Jo holka to ti podruhé v německu nezbaští.To by museli být hodně hloupí.
  • vanhorne
    Zda se, ze mala Adolfka ma chut dedeckuv sen splnit.
    I kdyz Arabove podle nazi ideologie byli rasove podradnejsi, Hitler se k nim choval pratelsky, protoze bojovali proti stejnemu nepriteli.Mohammedanska vira podle Hitlera je nam blizsi a s nami slucitelnejsi.Albert Speer, minister pro valecnou vyrobu,ve svych pametech napsal co mu Hitler o islamu rekl v soukromi.Hitler uz tenkrat mel v umyslu islamisovat Nemce.
    Cely stary svet by byla jedna islamska rise, ale vladli by jen islamisovani Nemci, ne native muslimove.
  • *1* *1* *1* *1*
  • Tak nechapu,proč ta verrückt blitzmädchen posílá svoje milované machometány k nám a ještě nám vyhrožují pokud je nepřijmem a nebudem vydržovat !!!! Ale oni ti němčouři se s těma machometánama bratříčkovali již před I.sv. válkou,za I. i za II.druhé světové !!!
    A také by si měla ,když k němcům a německu islám patří zabalit čuňu do igelitovýho pytle aby je náležitě uctila svou oddaností !!!
    *12* *12* *12* Rychle curýk z IV.říše-tedy eu !!!! Začíná to véélmi podobné jako když Áda diktoval evropě !!! Postavit plot jako v maďarsku a kdo chce přijet na návštěvu projde kontrolu a bude dodržovat naše zákony,právo,zvyky ....!!!! Žádný zabalený igelitový pytle,nikáby apod.ale hezky čuně ven ať je vidět jestli je chlap bo ženská.... a za přestupek proti našim zvykům,právu atd.tvrdě trestat nucenou prací v kamenolomech apod. !!!! A krmit vepřovým !!!
  • na DDR pozor. Zejména na hlupaňu z Berlína. Pokud zparchantělí islamáci najíždějí do občanů Evropy auty, jiní parchanti tohoto vyznání bodají na ulicích do obličeje, tak celá tahle mohamedánská smečka je našim nepřítelem. A to kolektivně. Pokud jsou takto v DDR soudruzi semknuti tak je to varování. Minimálně, že budou 2 Evropy. Ta vlezislámská a ta extraprotiislámská. Jsem po dlouhé době rád že bydlím tady. Jen je třeba pohlídat zdejší záškvary - Halíky,Rumly,Šabatové .....
    • poslušně za svojí vůdkyní zapanáčkoval Lídl. když odstranil křížky z věžiček na letáku. Ale ono si úspěšně koleduje že bude odstraněn ze zájmu nakupujících. Už nyní nějaký recesista křížkoval na prodejně letáky. I zavolal beztak skopčácký vedoucí prodejny na něj policii. Jasně že se nic nestalo.Ale Lídl i u nás se ukázal jako extraprasák mezi zdejšími řetězci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit