Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čiň čertu dobře peklem se ti odmění!!! Chudáci křižáci nasazovali vlastní životy bojem s krutýma slimákama již dávno věděli, že jediné co na tu zvrhlou víru platí je meč a useknutá hlava vyznavačů koránu jen to je udrží dostatečně daleko od civilistů páč právě proto křižáci byly založeni aby chránili poutníky od muslimských nájezdníků a dnešní politici nám do evropy tu islámskou chamraď tahaj po statisících *11* (rodiče toho teroristy žili v anglii již 10 let, kolik let bude trvat než dnešní uprchlíci vychovají dle koránu svoje děti a UVĚDOMUJETE SI kolik jich BUDE?)
    • Křižáci zničili fungují sousedství Židů, Křesťanů a Muslimů v Jeruzalémě. Křesťani a vše co z křesťanství vzešlo nemá právo na život, je to jen chamraď.
      • řekl bych, že se o tebe velmi brzo začne zajímat BISka.
  • Kdyby sem slimáky nepouštěly nemusely by srovnávat nesrovnatelné.. *16*
  • Cynický pokus Sluníčkářů o zlehčení situace, za kterou nese plnou zodpovědnost EU.
  • To je celkem primitivní pokus o srovnávání nesrovnatelného. U organizace IRA šlo o v podstatě národněosvobozenecký boj - Severní Irsko patří ideologicky i územně k Irsku a nikoli ke Spojenému království Velké Británie a Severního Irska.

    Víra (zde monoteistická) je víra, ale vyznání je politika. Politickou propagandou (a o to tu jde) je možno zblbnout všechny "věřící", tak jako je tomu u německých nacistů, italských fašistů, českých komunistů, či celosvětově islamistů. Ti pak bojují za "ideu lepších zítřků" pouze na základě zmanipulovanosti. O to jsou nebezpečnější - nedá se s nimi vyjednávat a neznají slitování.
    To se týká i porovnávání obětí teroristů s obětmi silničních nehod a podobně.
    Ostatně, při Vašem rozhledu, nevíte náhodou, jak se řekne arabsky "Ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer"? Třeba se Vám to v budoucnosti ještě hodí.
    • Většina muslimů jsou poklidní lidé. Jen pár idiotů, kteří ani nikdy nebyli řádnými muslimy dělá iluzi, že Islám je nebezpečný. Extrémisti jsou všude. Současní antiislamisté jsou vlastně podporovatelé Daeš, neb mají stejný cíl.
      Za doby IRA bylo v Anglii stejně nebo možná ještě nebezpečněji než dnes.
      Zabíjení civilistů je vždycky zabíjením civilistů, bez ohledu na to, jaký je cíl.
  • Je otázka, jestli to bylo dáno humanitou, ale spíš o jednotné Irsko, tedy že ti atentátnici defakto měli nějaký cíl. Tihle atentátníci nemají jiný cíl než převzít moc do svých rukou nebo zabít co nejvíc lidí, což se jim vlastně nedaří, neb útok z 22.5.2017 mohl být daleko krvavější.
    Tihle atentátníci samozřejmě nemají nic společného s islámem, byť se k Islámu odkazují. Spíš je to snaha obhájit si dělání zla před sebou samým. Jistě by bylo zajímavé zjistit, kolik z těchto atentátníků hrálo střílečky a podobně odpudivé hry.
    • Manchesteru, mohl bys jim to vysvětlovat. Určitě by tě pochopili. Natočíš o tom aspoň video? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit