Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Spal jsem pod širákem několikrát. Je to fajn dobrodružství, to bezpochyby. Na druhou se člověk pak fakt rád vrátí do vlastní postele, ve které si vlastně uvědomí i to, jak tu postel má rád. :) Ale jako dobrodružství je to fajn. Když je teplá noc, tak si člověk ustele na lehátku na zahradě a prostě si to užije. :) 

  • Já se musím přiznat, že spaní pod širákem pro mě bylo vždy velkým zážitkem a vždy jsem se na to těšil. Teď už jsem starší ale chtěl bych se zase vrátit do těch mladických let a spát v přírodě. Máme pěkný pozemek u lesa, kde zvažuji že bych si nechal postavit chatku nebo jiné takové nějaké přechodné ubytování. S čím máte nejlepší zkušenost? 

    • My máme pozemek v takové menší zahrádkářské lokalitě a nás pozemek vlastně končí tam kde začíná les. Pořídila jsem si tam s manželem luxusní posed, který nám vlastně firma dodala na klíč. No musím vám říct, že to je prostě pecka. Teď jsme tam pořád, každou volnou chvíli je to perfektní relax a krásně se nám tam oběma spí. 

      • Neposlala by jste mi toho třeba fotku prosím? Toto by mě totiž fakt zajímalo, jak to vypadá? Luxusní posed? Moc si to totiž nějak nedokážu úplně představit, tak jestli by jste byla tak hodná? 

        • Můžu vám to poslat takhle odkazem na posed který máme https://www.kupsiposed.cz/posed-maxik/ Posed Maxík, za mě prostě mega moc luxus, který si dokáže člověk pořádně užít. JE to na tom poznat, že je to vše dělané z kvalitního materiálu, každý spoj, každý detail. Hodně se mi to prostě líbí. 

  • A najdou se i tací,že dokonce sní, když náhodou spí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit