Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Považuji naprosto za bezpředmětné a zavádějící, vést jakoukoli diskuzi na téma jestli máme tzv. migranty rozlišovat na hodné a nehodné a tím horovat o ostraze vnější hranice Shengenu, protože tím přistupujeme na řešení stavu, který si Západ nadrobil již v dávnější minulosti. Nehledě k tomu, nevím, proč bychom tím měli trpět za zemi, která nás v minulosti opakovně přepadla a okupovala a vyvraždila část obyvatelstva za plné podpory dalších zemí, které to této zemi ve vzájemné spolupráci umožnily - s pokryteckým až hloupým a typickým pro tyto lidi " záchránil jsem světu mír". Zápaďáci v rámci vykrádání světa v koloniích a otrokářství, zejména pod vévoděním angličanů, si natahali k sobě z kolonií a ostatního světa multikulturní společnost nepřizpůsobivých komunit, ti se v těchto zemích nikterak nepřizpůsobili a teď si zápaďáci hloupě myslí, že zase za ně někdo bude na ně vydělávat. A vy z východu koukejte za nás vylízat, co jsme si nadrobili. Opravdu lze jen souhlasit s "nastal čas začít připravovat odchod naší země z Evropské unie" ( http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/3186-opilec-zbruselu-vpraze-diktoval-muslimske-hordy-prijmete-sobotka-veli-pate-kolone-berlina-obnova-varsavske-smlouvy-kdy-prijde-pro-dalsi-osmasedesaty-prohlaseni-vaclava-klause-czexit-na-poradu-dne.htm ) a ( http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/3187-krvave-svedomi-devet-z-deseti-katastrof-na-jeden-ucet-usa-nejvetsim-vyvozcem-valky-v-historii-neokoni-konkuruji-kanibalum-proc-ostrouhali-cinane-v-sudanu-kterak-na-pousti-narazila-kosa-na-kamen.htm ). Že se nejedná o momentální náhodu, svědčí události okolo Bělobrádka po volbách v roce 2013: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/tajemstvi-zmizeni-belobradka-do-usa-miri-pro-kontakty/r~e4752bcc5c5d11e39b9b002590604f2e/. Z toho cituji: " Americká ambasáda Pavla Bělobrádka pozvala v rámci programu International Visitor Leadership Program( IVLP), jímž za několik posledních let prošly stovky Čechů. " a"Setká se(Bělobrádek) s řadou různých vládních úředníků a se zástupci neziskových organizací, muzeí a kulturních institucí," potvrdil mluvčí amerického velvyslanectví Daniel Ernst. Bělobrádek s nimi stihne probrat řadu témat od jaderné energetiky po integraci muslimů". ANO čtete dobře: "až po integraci muslimů" v roce 2013 prohlásil mluvčí amerického velvyslanectví.
  • Otázka zní, chtějí být migranti vůbec přerozdělení? To aby neměli z přerozdělení trauma a nezačali se převlékat do bombonosičských svršků. EU vadí detenční umístění migrantů, ale již EU nevadí jejich vyhnání ze země zaslíbené.
  • ČR by měla požadovat, jak je plněna ostraha vnější hranice Shengenu. A dát žalobu pro neplnění závazků plynoucí z této ochrany. Důsledek nelegální migrace nemůže pak být pokutován.
    Mimochodem FRONTEX založený k ochraně bohužel funguje jako taxislužba při svozu ilegálů k Italským pobřežím.... A za další- jasné popsání ekonomického a válečného uprchlíka, jasné popsání ilegálního od legálního uprchíka. A návod jak zacházet s těmito druhy uprchlíků..... ale to je na Brusel moc. Toto jsme schopni napsat za jedno odpoledne, v Bruselu ani za 5 let..... takováto neefektivita musí být potrestána tak, jako to udělala V.Británie.
    • Bezpečná země je i Mongolsko - nehlásí ani jednoho uprchlíka
    • http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/andor-sandor-britum-v-boji-s-terorem-pomuze-brexit--1732285
    • Nemusí se nic popisovat. Legální uprchlík je ten, který zůstane na území prvního bezpečného státu. Ten, který "prchá" dále už není uprchlík, ale nelegální migrant.
      A nic na tom nemění to, že evropská média s Merkelovou a Junckerem považují za uprchlíky i ty, kteří by třikrát obešli svět.
    • Souhlas. Ale v EP jsou ti koho jsme si zvolili, aby prosazovali naše zájmy. Kolipak občanů šlo volit do EP a jak "pečlivě" zvažovali?
      • Ty OBČANE
        opravdu nikdy nesklameš svou hloupostí.Jen tak dál,začínáš mně bavit.
  • uhýkají blahem...
  • Jó, dokud měli příjmy z kolonií a výhody z toho, že jsou přímořské státy, tak je ani nenapadlo se o něco dělit s vnitrozemskými státy. A jakmile se objevilo první negativum, tak volají po přerozdělování a solidaritě. *1*
  • Imigranti přicházejí ze zemí které byli državami nebo sférami vlivu velmi dobře známých kolonialistů Evropy. Ať se o své bývalé poddané postarají, Československo žádné kolonie nemělo a pokud je mi známo, ani Rakousko-Uhersko. Proč nám chtějí strkat do bot svoje exkrmenty. Tyli z nich, ať se o ně postarají.
  • cigány by měli přijmout rovnoměrně všechny státy unie podle kvot jako migranty. To by se nám ulevilo.
  • karban.milan
    Okamžité odvolání premiéra, předčasné volby, referendum o vystoupení z EU!
    • Co ti Putin slíbil za takovéhle nesmyslné kecy?
      • Zrušení 3,14-čovin vymyšlených politiky EU
  • Největším a zhoubným vředem Evropy je Juncker a jeho pochlebovači.
  • Vážená Evropská komise, polibte mi (_._)

    *6*

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/rusko-zablokovalo-prispevek-rade-evropy-ve-vysi-11-milionu-eur/

    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit