Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nevím. Je to už pár let co jsem byl v USA a schválně jsem se byl na tuto hranici podívat. Viděl jsem vysokou zeď s ostnatými dráty, kerá vedla prakticky až do moře a dráty ještě dál. Myslím, že hranice s Mexikem je velmi dobře hlídaná už proto, že je prakticky jediná. Kanadskou nepočítám.
  • To ale není reálně možné, když je bin Ládin prý mrtvý !!!
  • Tzv. Americký sen je největší podvod lidstva.

    Samozřejmě že pár chudák§ se dopracovalo k milionům ale o těch neúspěšných
    milionech kterým se to nepodaří se nehovoří. Proč byl tak velký odpor proti zdravotnímu
    pojištění které prosazoval Obama? - protože řada lidí tam na něj nemá peníze.

    V 21: století tam statisíci lidí čekají ve frontě na polévku nebo chrápou v parcích jako
    bezdomovci. Mají tam chudinské čtvrtě a drogová závislost milionů lidí je problém.
    V 60 letech stačil plat Američana na živení rodiny - dnes často nestačí ani dva.
    • Mnozí jsou rozmazlení, hlavně ty baby s naučenými škleby co neumějí ani pořádně vařit a další dom.práce jen hlavně se bavit. Většina amíků jak jsem je poznal věří nikoli v Boha (jak mají na jednodolarovce), ale v boha peněz, rádi se soudí, neumí vychovávat děti. Na veřejnosti nesmějí být plakáty s nahotinkami, ale točí se tam nejvíc pornofilmů a podobných naivních "sraček". Vše musí být ve stylu show, jinak se tam na veřejnosti nechytáš. Jsem jenom rád, že jsem tam v r.67-9 nezdrh. Jediný co se mi v Sev. Americe líbilo byla příroda. Nikoli však ti indiáni fin.podporovaní aby nepropadli zcela alkoholu a drogám. předvádějící své naučené show pro platící turisty...prostě hrůza. Zlatej českej bordel.
    • Ono je to trošku jinak. Ty peníze, co ušetří za pojištění, si užijí jinak. Samozřejmě, že dokud jsou zdraví, tak si život relativně užívají trochu lépe než my, ale je to krátkozraké. Lidé, kteří pracují, peníze mají. Ti, co platí pojištění, které na rozdíl od nás není povinné, tak se mají srovnatelně jako v západní Evropě. Ostatní se brání pojištění jako u nás druhému pilíři.
  • No pasaran. *1*
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Zřejmě si myslel, že tím lépe prosadí své žvásty. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba, takže vlastně píchájí sami sebe (hrozná představa). Pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou.
    Výrazným znakem tohoto imbecila Tečky jsou hlavně patologická rusofobie a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" nebo "zahnat zpátky do stepí" atp. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité výkřiky, vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát. Jako poslední výkřik svého zoufalství použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité tři plusy nebo mínusy u několika příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Herman, Alenka, Magda, Petr, Milan, Anna T., Elsa, Karel, střelec, Not CSSD, Putin, Lenin, Sergej, IIdigó, Komunista atd. Rád použije místo nicku část textu. V poslední době si velmi oblíbil nick "Hmm (inkognito)".
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas.
  • KIMCID
    zlatá ustecká ulice a její zeď *7*
    • ale prý zbourali, bohužel !
  • Tak oni hlavně ty ilegální, podřadné a levné pracovní síly z Mexika potřebují, že?
    Nicméně ty hranice docela trefně symbolizují skutečný stav celé společnosti. Amerika má dostatek agentů, kteří by hranici s přehledem uhlídali. Jenomže sedí v kancelářích. Zatím co vládou dotované hollywoodské braky nás ubezpečují že americký agent je superman v nanooblečku, sice občas dostane přes hubu pro zvýšení napětí, ale nakonec vždy spolehlivě zachrání nejenom Ameriku, ale i celý svět, tak realita je "poněkud" jiná. Sedět u laptopu a posílat peníze tzv. "neziskovkám", které vyrábí chaos, to amíci umí. Ale to je asi tak všechno. Od dob výsadku v Normandii skončila každá americká invaze z dlouhodobě strategického hlediska fiaskem. Superman je jaksi z formy. *7*
    • Ty hollywoodské braky nenatáčejí agenti, ale hollywood na objednávku vypatlanců, kteří si to objednají. A pouze vypatlanec s úrovní Pepka Vyskoče si myslí, že to odpovídá skutečnosti. *2*
      • Pane byl jste někdy v Los Angeles? Asi ne.
        Divil by jste se kolik filmů je dotovaných přímo Pentagonem a dělají se pod dohledem jeho poradců. Americký filmový průmysl je něco jako sociální systém. Vyrábí se tam spousta braku, který je dotován aby udržel umělou zaměstnanost. A když je něco dotováno, věřte že to má i zadání. Ale proč s vámi vůbec ztrácím čas...
        • KIMCID
          přesně je vidět kde do toho pentagon nekecal Pearl harbor kecal a je to brak.ČERNÝ JESTŘÁB SESTŘELEN nekecal a je to pěknej film
    • Za totáče jsem přešel přes pole z ČSSR do PLR :-) Taky jsem nikoho nepotkal a nevím o to, že by byl nějaký socialistický Schengen.
      • Mnojo jsi prostě hrdina ! *1* *1* *1* *1*
        A to to prezentuješ už teď !
        Neunáhis si se kapku?? *1*
        • Moc to prožíváte. Jako mladík jsme se prostě vydal v Jeseníkách na pochoďák, trošku zabloudil a dorazil do Polské vesnice, aniž bych narazil na pohraniční stráž. Nic víc v tom nehledejte :-)
      • Nějak postrádám paralelu. Totáč pamatuji, ale že by v té době od nás prchali do Polska tisíce ilegálů za prací, nebo nové posily pro kartelové gangy, to si fakt nevybavuji.
        • Bavíme se o tom, jak důkladně se stráží hranice :-) Poláci k nám něco pašovali, to máte pravdu ;-)
  • KIMCID
    asi neni cikan jako mexičan *1* *1* *1*
    • Jak to ,že není !
      Copak oni neutíkali do Doweru za prací ?? *1*
  • Hlavně že udržují demokracii ve světě.Doma si pořádek udělat nedokáží. *16* *16* *16* *16* *16* *1*
    • Jen neměj starosti o jejich pořádek doma. Jeď se tam podívat a budeš se divit. *2* *2* *2* *2*
      • Už se stalo chytrolíne.Jednou mi to stačilo!. *16* *16* *16* *16* *16* *1*
  • dobrej komik *1* *2* *15* a tu obří sirku bych chtěl taky *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit