Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horáčej je takový malý Kocábův pyjáček..
  • Je smutné, že člověk který vsadí 100000Kč na vítězství Clintnové, tady vypráví o presidentování pro všechny občany. Je to šmejd.
  • Simona je dobrá pussy opět diskutuje mimo téma co?
  • Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála hovořil v sobotu v Praze na konferenci u příležitosti 120. výročí narození Klementa Gottwalda.
  • Od našich komunistů nemůžeme nikdy čekat nic dobrého. Je směšné, že jejich šéf Vojtěch Filip, kterého někteří znají jako Falmera, se rozčiluje nad průjezdem americké vojenské kolony, která se vrací z cvičení v Pobaltí. Přitom on jako správný soudruh opakovaně schvaloval ruskou komunistickou okupaci v roce 1968 s mrtvými a raněnými.

    Přesun americké armády po vlastní ose přes Českou republiku není žádnou novinkou, v minulosti to už tady bylo mnohokrát. A docela se mně líbí řev, který kvůli tomu spustila rudá skvadra. Tak soudruh Filip a spol. se vztekají nad tím, že prý americký konvoj zničí silnice a kdo to prý zaplatí. Ale ať vzteky třeba puknou!

    Člověk také neví, jestli se má smát nebo brečet. Kde byly tyto normalizační kádry v roce 1968, když k nám na příkaz Kremlu dorazili braťja zachvatčiky, jak zpívá Karel Kryl. Tato bolševická sebranka u nás střílela do dětí, zavraždila jen v prvním roce okupace přes sto lidí, ničila památky včetně Národního muzea a způsobila miliardové škody.
    • Demokratické USA střílí do dětí na mnoha místech na světě, ale tyto děti jsou šťastné, protože to jsou hodné kulky a bomby. Jen aby to ten zlý Tramp nějak nepřekazil.
  • ZEMAN ten se nestyděl
    vozy v řadu postavil
    svojí hradbou vozovou
    v Evropě se proslavil
    na meče měl cepy
    a na přesilu vozy
    na zbabělost odvahu
    když nepřítel nám hrozil
  • Číně došla s ruskou neschopností stavět dálnic trpělivost a hledá náhradní dopravní trasy do Evropy přes Kazachstán, Azerbájdžán a Turecko. Rusko za celou putinovskou éru nepostavilo jediný kilometr vysokorychlostní železnice.

    Silnic dnes Rusko staví čtyřikrát méně než na konci Jelcinovy éry. Dosud nebyla dokončena dálnice mezi dvěma největšími ruskými městy Moskvou a Sankt Petěrburgem, která se staví od devadesátých let. Některé úseky současné silnice mezi těmito městy jsou rozbité tak, že proti nim je naše dé jednička úžasně rovná. To, že dálnice není dostavěna v ani pro Rusy klíčovém směru mezi Vladivostokem a Moskvou, není snad třeba ani připomínat. Dokonce některé úseky této trasy nemají ani asfalt.

    Právě okolnost, že Rusko není schopno stavět dálnice, rozlítila Číňany. Rusové jim totiž nabídli projekt západočínské- západoevropské tranzitní dálnice. Jenomže zatímco Číňané své úseky bez problému postavili a Kazaši mají svou 2400 kilometrů dlouhou dálnici těsně před dokončením, ruská delegace pouze ukazovala v Pekingu maketu své dálnice, na které se ovšem reálně ještě ani nekoplo.
    O letecké dopravě v Rusku není třeba mluvit. Podle údajů Mezinárodního úřadu pro civilní letectví patří k nejnebezpečnějším na světě. Jaromír Jágr kdysi trefně poznamenal. „Ruská letiště, to jsou často jen takové malé budky v poli, ale alespoň tam netrvá dlouho odbavení.“
    Rusko jako země, které není evidentně schopno postavit dálnici o délce cca 700 kilometrů mezi svými dvěma největšími městy a moderní dopravní komunikace vůbec, patří tak spíše mezi rozvojové země.
    Shodou okolností dnes vystoupil na Gajdarském fóru 2016 šéf Sberbank German Gref, tedy renomované ruské finanční instituce. „Rusko je mezi těmi co prohráli, Rusko je „downshifter“.
    • vanhorne
      "Zemana kopněte do hlavy"
      Ja osobne bych to nedelal, radeji kopnu do melounu nebo dyne, ty maji v sobe prece aspon neco co se da pouzit.
  • Teátrem na Staromáku ve společnosti politických mrtvol Rumla, Kocába, Němcové a lháře Hermana se Horáček odepsal. Stále více se od něj a Hermana odvracejí známé osobnosti. Lhář Herman bude Sobotkou odvolán. Komediant Horáček vypískán.
    • Pořád máš ruský BTW haajzle potřebu krást Simoně jméno a nick?
      Pořád máš potřebu podvádět tu s bodováním?

      Pak se nech léčit nebo zplynovat ruský duševně nemocný Blbý Tupý Wole
    • Ahoj sestřičko, také neexistuješ!
  • Rusko tvrdí, že v Sýrii válčí s islámskými teroristy, ale ve skutečnosti jim posílá zbraně. On totiž ší‘itský Hizballáh je stejnou zločineckou organizací náboženských fanatiků jako jsou sunnitské an-Nusra a ISIS.

    Jednalo se podle všeho o izraelský raketový útok na objekt syrské armády, ve kterém byly rakety Scud určené pro teroristy z Hizballáhu. Tato organizace ší’itských náboženských fanatiků, se netají svými plány na likvidaci Izraele a trvale proti němu podniká teroristické útoky. Bylo by tedy velkou chybou, vidět teroristy pouze v ISIS nebo an-Nusře. Hizballáh je naprosto srovnatelné zlo,

    Několik velitelů islámského teroristického hnutí dosvědčilo, že přímo od Rusů dostali taktické střely dlouhého doletu, laserově naváděné rakety a protitankové zbraně.
  • * Your warranty is now void.
    *
    * We are not responsible for bricked devices, dead SD cards,
    * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
    * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
    * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
    * you point the finger at us for messing up your device, we will laugh at you.
    *
    */
    • Stále máš potřebu Simoně krást jméno a nick ruský BTW haajzle podvodníku s hlasováním?
      Pak musíš být jako duševně nemocný ruský deebil zplynován. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit