Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím v evropě je mnoho stran jednoho muže zářným příkladem je Francie dnešní president Macron a jeho strana je toho důkazem stejně jako v německu Angela a našly by se další příklady itálie nebo madarsko či turecko . V demokracii jsou vždy různé názory ty se vytvářejí díky vlastním skušenostem každého znás proto je několik proudů a stran.Babiš utvořil stranu aby mohl ovlivnit politiku podle toho jak to vidí on a jeho stoupenci dnes řadu občanů politika moc nezajímá pokud se mají relatívně dobře a mají určitý standart tak volí ty co jimten standart umožnili ti co jsou nespokojeni volí alternatívu.SPD představuje protipol politice EU ,mnoha lidem politika eu vadí jiným ne .Strany jednoho muže mají jednu výhodu nemají ve svém středu roztržky čím má strana více členů tím také přibývá problému uvnitř stran na příkladech ODS nebo ČSSD je  to patrno i v SPD je několik bývalých členů ODS či ČSSD .

  • Je zajímavé že se otom tak píše toto se děje ve většině politických stranách obvzvláště na moravě třeba v čssd nebo ods je tohle standart proto polemika o nekultůrnosti a nedemokritečnosti v spd je sice namístě ale tato strana nevybočuje z normálu.Proto kritika SPD  je podivná já být ve vedení SPD tak taky některé novináře na sjezd nepustím když si uvědomíme kolik nepravd a překrucování někteří novináři provedli není se čemu divit nevolil jsem SPD ale chápu voliče kteří je volí na pravici se mnoho stran skorumpovalo.Tkovou topku snad již nelze ani brát vážně chování  jejich poslanců ukazuje jejich zbytečnost a vulgaritu .Díky politice EU která se stává nedemokratická jsou občané kteří volí spd toto přišlo díky politice bruselu a předchozích pravicových vlád .Pokud bude ČR členem EU a NATO budou tu strany typu SPD .KSČM má oproti SPD velkou výhodu je silně zakořeněná a má levicový program pro  lidi .

  • Zase jeden sorosovský demagog a jeho článek. Pokud je mi známo, tak Okamura proti právům cizinců na pracovní místa nikdy nebojoval. Bojuje jasně proti masivní a agresivní migraci. A pokud si někteří legálně pracovní místo opatří, nemá nic proti tomu, pokud splní všechny právní a etické normy státu i jeho historii a kulturu.  A po řádném odpracováíní x roků klidně i občanství.  Takže tu jasně vidíme, kdo je vlastně pokrytec, pane autore.....

  • Referendem jsou i každé volby. No, a jak to dopadlo vidíme sami. Na Hradě ožralé, dementní ovado v ruském žoldu a předsedou vlády , trestně stíhaný megazloděj, komouš a udavač ŠtB a pravděpodobně i proruský slouha. Pokud tedy bude IQ národa takové jaké je v současnosti, bude lepší na další referenda zapomenout.
    • Takže vlastně nikdo neví, proč tenhle člověk uráží autora a strůjce oné "něžné revoluce"...

    • Skvělé. Takže jsme vlastně před listopadem žili v nepřetržité éře referend kdy jsme si mohli volit mezi zástupci strany komunistické a lidové. V tom případě nechápu, proč byl vlastně převrat?

      • KIMCID

        to nechápe 70% čr

  • To je krásný blábol z dílny Mafra pana Bakala a Babiše. Kolik za to dostal zaplaceno redaktůrek, když splácal dohromady snůšku nesmyslů a zavádějících informací.. v roce 2010 mi taky nevadilo těch pár pracujících Ukrajinců, Vietnamců a ostatních cizinců, kteří tady chtěli pracovat a měli zájem o náš způsob života. Teď mi vadí ty hordy nájezdníků vyznávající džihád a terorismus. Vadí mi nefunkční EU a proto chci referendům o vystoupení z toho neomarxistického molocha. Chci odvolatelnost soudců a politiků, chci funkćní zemědělství e ne dovoz odpadu z EU, chci náš průmysl a ne být montovnou aut Němcům. Jsem vlastenka a proto nechci diktát EU. Proto volím PROGRAM SPD a Tomia Okamuru podporuju v jeho boji proti politické korektnosti,  LGTB a podporuju vsechno proti ušáků, podporuji Trumpa v boji proti deep státu.

  • Jen blázen si může myslet, že referendum o čemkoli přinese něco dobrého. Nikdy nebudeme mít tolik potřebných informací, abychom se mohli kvalifikovaně rozhodovat pomocí referenda co je správné a co ne. A když ty informace mít budeme, tak si 95 % lidí nebude chtít ty informace řádně prostudovat před tím než se rozhodnou. Jinými slovy - hodně lidí v tomto státě si myslí, že ví co je dobře a co špatně a myslí si, že by se o tom mělo rozhodovat v referendu. A politici jako je Okamura je v tom podporují....opravdu přeji hodně štěstí.
    • Takže jste protestoval proti vyhlášení referenda o vstupu ČR do EU?

      Nebo zrovna to vám nevadilo? Pak jste jen pokrytec a žvanil.

    • Referendový systém nemůže být horší než ten stranickomrzácký paskvil co máme nyní. Vidíme po čtvrtstoletí zkoušení, že režim stranických sekt nefunguje a rozkradl a zničil co se dalo. Nikdo tam není odborník nikdo ničemu nerozumí ani kolikrát neví o čem hlasují, všichni jen pokrytecky žvaní kradou a škodí Kdo má zájem se něco doučit, může se vzdělat o ve světě vyzkoušené metodě profesora Dienela o konceptu "Plánovací buňky" která referendový systém velmi významně kvalitativně a efektivně rozšiřuje. Ale je mi jasné že zloději a diktátoři nikdy ve své touze po moci a manipulaci nepřiznají že něco dělají špatně a že bez nich by to šlo lépe. A to už nemluvím o tom zprofanovaném pojmu demokracie, kdy malá soukromá zájmová skupinka nemá morální právo diktovat svou zvrácenou vůli drtivé většině nestraníků. Jakým právem například desetičlenný stranický spolek čichačů toluenu vnucuje své fantasmagorie milionu lidí kteří toluen čichat nechtějí. To je ta demokracie?

  • volil jsem SPD a zase budu

    • No to se máte opravdu čím chlubit.

      • On se nechlubí, pouze to konstatuje. Má právo svobodně volit kteroukoliv z kandidujících stran jako máte toto právo i vy. Dehonestování voličů jiných stran jen svědčí o vaší jednoduchosti a primitivitě.

        Předpokládám, že byste se rád vrátil do doby, kdy byla jednotně volena jedna strana, která měla zakotvenu vedoucí úlohu v ústavě, že? 

  • Okamuru osobně neznám a nemohu se k němu vyjadřovat. Mám ovšem silný pocit že Okamura hýbe všem diktátorům a zlodějům žlučí hlavně tím že aspoň mluví o Referendu. Tady se totiž před třiceti lety zakořenila diktatura stranických mafií které považují Referendum za sprosté slovo. Kdyby Okamura o referendu nemluvil a blábolil hesla o jakési fiktivní stranické demokracii a držel zlodějskou basu s Odeesáky Topáky Lidovci Socdemáky a jinými to by na něj jistě mainstream nenadával, nýbrž by ho vyzdvihoval jaký je to příkladný demokrat.

  • Hnutí jednoho pokryteckého muže: toho znám BABIŠ... Tak proč je na obrázku Okamura???

  • Redaktorskej. Co jsi tak v životě dosáhl ty? Tady Tomio má svoje mouchy. To jo. Ale dokázal zformovat kvalitní hráz proti vyžírkám z gumových člunů.Ti dostávají dlouhodobě signál, že tady nejsou a nebudou vítáni.A tak to má být. Tomio to kočíruje kontinuálně i když má někdy mezery.Tady redakční šmudla si chce jen přivydělat na chlebíček.Hodit jedovatou slinu je nejlehčí. Pokud by byl požádán o nástin řešení - sklapne. To jeho palice neumí.Hochu jestli by ti nebylo lépe v živočišné výrobě.

    • honzas

      Tobě by velml slušel krumpáč s lopatou,hochu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit