Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Návrat syrských uprchlíků je věcí mimo jiné těch, kde se nyní tyto "stateční" jedinci nacházejí. 

    Skautíci z EU by se měli naučit říkat nejen dobrý den, ale taky - přestalo pršet - na shledanou. Každý jsme doma jinde.

    Jenže oni si klidně pro život na dávkách připlatí za další válčičku....

  • takže Sýrie, Rusko jsou opravdoví bojovníci za mír na světě, naopak teroristické USA, malá británie a francie jsou spojenci teroristů, my jako spojenci těchto spojenců teroristů se stáváme taky teroristickým státem, nechci být teroristou, nechci mít tyto spojence, mým opravdovým spojencem je Rusko, jako vždy

  • kapusta
    Vrátí se tam ti lidé co chtějí pracovat, ale ti co mají super dávky bez práce a kašlou na vzdělání, ty se  nebudou chtít vrátit. Mít kouzelný prsten a dvě přání... Aby všechny zbraně z celého světa zmizeli. A nechat muže na týden zmizet také. Nikoliv jen ženy, ale i zem by si odpočinula!!
  • To je to! Běžný opravdu situací doma převálcovaný domorodec utíká do sousedního státu. Jasně že téhož kontinentu. Vychcaná vyžírka míří parazitovat tam kde dostane eura a kanape a kafíčko přes celý den. Aniž by si sáhl na práci.I my tady máme v EU hlavní úkoly. Znepříjemnit tady pobyt vyžírkám.Aby vyfičeli co nejdříve.Aby se to tady neusazovalo neprcalo mezi sebou a nechtělo to lidská práva a jiné blbosti , na které prostě tady nemají nárok.

  • Tak po velmi dlouhé době se mi článek líbil. Ale otázkou je, jak dlouho tam tento článek bude. Píše totiž o tom, že tam Rusko pomohlo zemi vyčistit od zločinců, že lidé provolávají v dobrém jméno Bašára Assada, že visí jeho portrét na mnoha místech a že se Sýrie snaží začít normální život a zve uprchlíky zpět domů. A taky jsou v článku kritizovány mezinárodní sankce proti Sýrii. Je jasné kdo tyto sankce vyhlásil. Jsou to USA. To sice v článku není, ale vyplývá to z toho. A to je velmi dobře. Konečně má někdo odvahu popsat stav v Sýrii normálně.

  • Tak nevím, osobně jsem v Sýrii nezničil ani psí boudu. Nemám tedy pocit povinnosti přijímat uprchlíky z této země. Ať se na jejich životní sanaci podílí ti, kteří tam shazovali bomby.

    Pokud jsou tak pracovití a charakterní - ať se vrátí domů, zapojí se do voleb pod dohledem mezinárodních organizací a vybudují si nový život. Z Berlína to půjde jenom těžko. A doma jsou jenom ženy a děti - to hrdinům ze Sýrie nepřekáží, že je tam nechali?

  • Tak už jen zbývá vyčistit hnízdo amerických a britských specialistů v Idlíbu a bude snad klid. A ty sankce ? Směšné a kontraproduktivní pro Evropany. Namísto aby se zbavili všech těch parasitů, tak raději zpitomnělí samozvanci v EU budou dělat svým lidem pakárnu. Jak dlouho bude trvat, než se ucho džbánu utrhne i s hlavami vlastizrádců? Dávám neomarxistickému bolševikovi rok, max. dva. 😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit