Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hašek-šašek už sedí?
  • Stojíme my mladí komsomolci Putinjugend!
  • josef.servit.9
    ODS a Lidovci spolu s Šapirem zase ovládli Českou televizi. No a CO ??
  • Mně se zdá docela srandaté, že to píše právě tiscali, které je známo tím vždy konformním postojem (zejména k pravici) a tímhle článkem nejen to dokazuje, ale chce poroučet, jaké servry se mohou a nemohou číst. Jinak to, že Hašek by měl už dávno dýchat cezený vzduch není nejmenších pochyb!!
  • Kdoví, kdo platí a platil velké média, aby zprávy o trestné činnosti migrantů pozdržela nebo zatajila úplně, což je vlastně něco, co jde zcela proti novinařině.
  • Stalingrad
    Divný stát,divný zákony.....z čích peněz,že platil soukrmou firmu ??? ze státních ?? A kde se berou ty státní peníze ?? Ony se nějak bezpohlavně množí?? Bo spíše je do té státní kasy okradou na daních občany,firmy ?? A kdo,že platil a ne ze svého ?? Kdyby tu byl právní stát,fungovala policie,soudy atd. tak by již musel ten rozdavač z cizího bručet za katrem !!! A to prosím tu mají ti odklaněči,násilníci,vrazi a další jim podobní -když již je náhodou nedopatřením některý soudce odsoudí a jdou -tak to nejsou ani nápravná zařízení,ani kriminály,ALE ODPOČINKOVÉ A ZABEZPEČOVACÍ ÚSTAVY !!! Takové zabezpečení nemají ani důchodci co odváděli celý život daně !!!! Dokud nebudou za úmyslné trestné činy a tento je úmyslný, tvrdé galeje-kde si pachatelé budou ručičkama alespoň 12 hodin denně vydělávat,6 dnů v týdnu na svůj pobyt v těch zařízeních a hradit způsobené škody,tak nám ani náramky na noze pro ně nebudou stačit !!!! Po odsouzení je to Trestanec a ti by neměli mět žádný práva-ani volit voly....měli by ekologicky vysazovat lesy,lámat kladivem kámen,kopat potoky do původních toků apod.Žádný kouřový mašiny !!! To byl i přínos ekologii. A pokuty by měli platit ti,kdo mají tu milionkrát omílanou zodpovědnost a mají i platy !!! Ne,že kraj,ministerstvo apod.dostane pokutu xxx tisíc bo milionů a zaplatí to opět daňoví poplatníci,ALE MAJÍ TO PLATIT TI,KTEŘÍ TO ZAVINILI A ZPŮSOBILI !!!!
  • Je nepochopitelné, že ČSSD toho skřeta po všech těch křivárnách nevyrazila. No jo, chlastači vína, tak jim takový gauner vyhovuje. ČSSD je ovšem tím pádem nevolitelná.
  • tak a ještě by Éliška mohla napsat o neziskovém sektoru placeném emerickými nadacemi a šorošemi a taky si posvítit na svůj "nezávislý" hlídací pes.
    • felix.julec
      Taky jsem jednou zkusil napsat disk.příspěvek do "hlídacího psa".Nevím co má hlídat,ale já mám takovou zkušenost,že hlídá aby diskuzní příspěvky byly konformní s postojem šéfredaktora.V kontrastu s jeho názorem vás vymaže a má splněno.Soukromá cenzůra.Vydavatel má na ni právo.V tom případě nemá nárok kritizovat jiné.Chudinka Eliška splnila úkol mouřenína.I konce mouřenínů bývají stejné.
  • dearputin.com *3* *3*
    • parlamentní listy jsou toho hajzlíka Valenty ? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit