Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Hamáčku ty debílku koukej mazat vlastizrádče, nemáš tady co na práci než škodit hajzlíku !

  • Jo - jen hrozi...

  • Pokud se stane školníkem ve Zlámané Lhotě pan Vyhlídka, hrozí ČSSD ukončením koaliční spolupráce....😂
  • Co čekat os socanů? Vždyť ten jejich předseda se prochlastal až na hrad.

    • KIMCID

      těžko z čssd odešel a měl ještě svou stranu.

      ale opět na víc než na urážky nemáš.máš hodně smutný život.

  • Nespolehliví a zoufalí socani budou hledat cokoli, aby to mohli podmínit setrváním ve vládě. 

    Divím se Babišovi, že je nekopne do zadele. Ať jdou. 

    Nějak by tu novou vládu po předčasných volbách složil i bez nich. 

    problém našeho volebního systému, který není většinový, je jen v tom, že mu budou kotníky okopávat jiní. Tak to půjde pořád, dokud nepřijdeme k rozumu a nezavedeme logický většinový systém. Všechna zodpovědnost vítězi voleb. Ať je to kdokoliv. 

  • dzixy
    Zdá se, že po lidovcích roli vyděračů ve vládě převzali socialisté. Nevím, proč kterýkoliv demokraticky zvolený poslanec PČR nemůže vykonávat jakoukoliv jinou funkci, když jiní mají "milion" Třeba Gazdík - starosta, zastupitel kraje Zlín, radní tamtéž a další a další. Socialisté nejsou v pozici, že by si mohli vyskakovat a klást podmínky. Zanikne-li tato vláda, zaniknou i socialisté spolu s ní. No a v nové jim místo nikdo nenabídne.
  • Ale no tak! Socani jen blafují. Moc moc dobře vědí, že toto je jejich poslední divadelní role v nějaké vládě. V Čechách se nezapomíná.Jo to se nám to mudrovalo  ve sněmovně ,když tam hlasitě vykřikovala Zubatá pleš. KDYŽ SBÍRKOU ZÁKONŮ ušitých na míru, vyštípali tehdy čerstvě zvoleného pana Babiše. Pan AB se vrátil, ovšem socani byli vyštípáni. Právem.Aktuálně jsou šašci. Kteří nedrží slovo a raději např. nechali zemřít advokáta Altnera, než by mu zaplatili za obhajobu.Na takový politický povl si nikdo ani nevzpomene.

    • vanhorne

      "např. nechali zemřít advokáta Altnera,"

      Nenechali zemrit, oni ho sami zamordovali. Nikdo o tom zatim nevi, jenom oni, muj kamarad Dr. Molar zubar a ja. Sedime takhle u piva, my hosi co spolu mluvime, najednou tam vlitne nejaky manik a pta se jestli neni mezi hosty nekdo kdo dela do zubu. Franta, ze on jako jo, tak nas nalozil do Lady a fofrem do spitalu. V pokoji koukam, na luzku lezi Altner v narkoze. Ten manik povida, ze ho uspali protoze ho bolela jedna stolicka. Na stole kufrik v tom priklepka na baterky. Kamarad mu do ni petkou vyvyrtal velkou douru, do te pak soupli cyanidovou capsuli, ze pry je to ta nejlepsi plomba. Na druhy den nejaka neznama navsteva mu prinesla liskooriskovou cokoladu, Altner kousne, 2x pozvejkne, padne na postel a je v panu.

      • mezi dlužníky je to dost rozšířený názor,že když zabijí věřitele tak dluh zemře s ním.Nezemře a nepomůžou si.A ta partaj to věděla,bylo tam dost právníků.Takže mordování Altnera je nesmysl,,,,leda že by to rozhodoval Hamáček,pak by v tom moc logiky nebylo.

  • TakHamáčku nevydírej apadej. svět se nezboří a tvoji voliči přejdou sklidem dojiných stran a jede sedál.SPD je připravena  socialisty nahradit a to už od začátku.

  • pavel.zajda.7
    ČSSD by měla vládu urychleně opustit a nechat vládnout fašisty od Okamury se zloději z ANO. Ožralý Zeman jim to určitě posvětí, má tam své zájmy. A po nás potopa....
    • Zajda Zajda to zas z tebe vypadlo moudro. A to jste vy tam ve chlívku všichni takoví myslitelé? Tak toto je mluva těch pořvávačů z ulice?
    • Podporuji volbu Michala do rady četky.Aspoň tam bude normální člověk.A hlavně podporuji SPD a radostně je volím. Nejsem ani fašista /víš blbečku co to vůbec je?, ani xenofob. Pro mě jsou darebáci socani a análisti, protože lžou a kradou. Už za 1. republiky se říkalo kudy chodil tudy krad, sociální demokrat. A al Hamas je prototyp toho socana.

  • Socani jako vždycky falešní jako pětka jenom hledají záminku, jak kopat ANO do kotníků. 

    Rádi by se přidali alespoň na poslední k protibabišovskému křídlu (aby si zachránili zadek v nějaké příští koalici).

    A tak udělají cokoliv, aby z koalice odešli. S tím už by měl pan Babiš počítat.

    Snad po příštích volbách dostane ODS rozum a přijme nějakou odpovědnost s ANO. Jinak to bude zase vratká koalice opírající se o vyčůrané socany a komunisty. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit