Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka a jemu podobní končí!
  • Čt 1 pravdivé a objektivní zprávy, 12.5.8:00 hodin, Petra Tuháčková, Babiš poprosil premiéra Sobotku, ať urychleně svolá koaliční radu. Možná, že pro některé posluchače by měla říci, že poprosil na kolenou, to by sluchu jeho odpůrcům jistě lahodilo. Pevně věřím, že po divadle, co předvádí Sobotka bude Babiš kandidovat za svou stranu, dostane nejvíce hlasů a vyčistí ten Audiášův chlév, co si hrdě říká parlament a senát. *16* *16* *16*
  • Sobotka podával demisi celé vlády, tedy i sebe. Zeman začal vymýšlet nesmysly a chystal se odvolat pouze Sobotku. To byla jeho zásadní chyba, jelikož dnes by měl vše ve svých rukou. Už mu to asi přestává myslet. Teď zde Zeman vyvolává krizi ústavní, když odmítá odvolat Bureše. Zeman šlape po Ústavě a naprosto nesmyslně radikalizuje společnost a to i když jsou lidé v ulicích. ČSSD už Zemanovi s Burešem nesmí ustoupit ani o krok a pokud bude Zeman prodlužovat odvolání slovenského mafiána a oligarchy, je na místě ústavní žaloba...
    • Souhlasím, holt alkoholismus, nikonismus a komunismus udělají svoje.
  • 58. schůze, 6. hlasování, 10. května 2017, 21:04
    Zneužívání moci A. Babišem vůči nezávislým institucím
    ( http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=66193&l=cz )
    Hlasování za ANO:
    ANO ( Ano: 1, Ne: 21 , Nepřihlášen: 8 , Zdržel se: 1, Omluven: 16)
    Tak toto připadá tomu spolku fandů pro ANO jako soudržný spolek bijícího se do roztrhání těla za svého vůdce? - 21 (slovy 21 hlasů) stojí za Babišem, ostatní jsou buď proti němu, nebo jsou vůči němu neloajální.
    Když čtu ty příspěvky od fandů ANO, tak nevím, zdali se jedná o lidi na výplatnici Babiše, nebo o lidi bez schopnosti vlastního uvažování.
    • poslanci přesněji termiti hlasují pod nátlakem. A to že vyfičí.A dostalo se jim poctivých informací zejména od profkáknutého podržtašky od novin který sestříhal co bylo "jaksi" natočeno. Takže máš li mozek vem do hrsti - ty chatrá socanská palice!
      • Chytrému napověz. hloupého kopni. Zřejmě někomu nepomůže nic. Cituji: "Chytrý Kajošu, poslanci přesněji termiti hlasují pod nátlakem. A to že vyfičí." To je evidentně myšleno na poslance ANO, kteří " vyfičí", neboť o jiných v mém příspěvku není ani zmínka. Takže pro některé zřejmě hůře chápavé opakuji znova výsledek hlasování, jak hlasovali jen(!!!) poslanci ANO: Hlasování za ANO:
        ANO ( Ano: 1, Ne: 21 , Nepřihlášen: 8 , Zdržel se: 1, Omluven: 16).
        Tak z toho by i méně chápavým mělo být jasné jaká atmosféra panuje u ANO a vztah poslanců ANO k Babišovi. Prostě fanatismus zatemňuje mysl a vnímání. A pro mně Sobotka, Babiš, ANO, ČSSD může být ukradené. Akorát ANO (respektive ANO=Babiš) škodí více. A zaslepení fanatici pro ANO škodí ještě véce. Toď vše.
  • Altner byl OSAMOCEN, že pane vajíčko.
  • Burešovo stádo už neví co by a jak by, tak alespoň používá metodu "soused taky krade". Veď všeci kradnú, ako hovoril ten ich vodca. No, vždyť dostali koblihu... *1*
    • Milí přátelé aj súdruhovia! Po přečtení článku o tom, co díky politice ODS a ČSSD, komunisti
      ničevó, ti byli vždy přátelé dělnické třídy a pracující inteligence, tedy co hrozí tomuto stáitu za
      hrůzy v cause Diag Human, je třeba všechno svést na Babiše, dříve než vyhraje volby ANO ?
    • Milí přátelé aj súdruhovia! Po přečtení článku o tom, co díky politice ODS a ČSSD, komunisti
      ničevó, ti byli vždy přátelé dělnické třídy a pracující inteligence, tedy co hrozí tomuto stáitu za
      hrůzy v cause Diag Human, je třeba všechno svést na Babiše, dříve než vyhraje volby ANO ?
    • Milí přátelé aj súdruhovia! Po přečtení článku o tom, co díky politice ODS a ČSSD, komunisti
      ničevó, ti byli vždy přátelé dělnické třídy a pracující inteligence, tedy co hrozí tomuto stáitu za
      hrůzy v cause Diag Human, je třeba všechno svést na Babiše, dříve než vyhraje volby ANO ?
    • Občan=Ochcán
  • Za cca 8 hodin nebyl dán na stůl jediný relevantní argument, jen samé kdyby a možná a na základě toho má byt odstaven z funkce vysoký čelní představitel???? Něco mi tu nehraje.Pamatuji Sašu Vondru , kdy mu bylo doloženo že zpronevěřil 500 mil. Bém 1000mil. konkrétní důkazy a nic se nestalo. Tak to bude asi ta demokracie. Pokud máte fakta dejet je na stůl jinak je vaše konání trestné. Už by se mělo konečně trestat neoprávněné osočování jen proto , že mi to nevyhovuje.POMLUVA nebo TRESTNÝ ČIN nic mezi tím.
  • kdyby ANO získalo ve volbách 51 procent protestních hlasů lidí kteří mají dost čtvrtstoletí vlády zlodějů a gaunerů. Co by potom všichni ti darmožrouti dělali a jak by ječeli kdyby měli společně pouhých 49 procent. To by bylo veselé....
  • Nevím kdo je písálek tohoto článku pan Olšanský ale naštval mně svým titulkem kde píše že Ano zůstalo samo což podle něj znamená že těch cca 160 poslanců jsou všichni a nás občany voliče považuje za -NIKOHO-?Jeho arogance je bezbřehá.Copak my voliči,kteří stojí za sdružením ANO jsme opravdu nikdo?Doufám,že jemu i jiným u voleb ukážeme že nějakou sílu a nějaké slovo ještě v této zemi máme.
    • Ono je dnes jednoduché a jako vždy bylo držet heslo "Kdo nejde s námi, jde proti nám". Tak věřím, že spousta dnešních přizdisr čů dřív Ano vynášela do nebes a teď jsou proti nim. Viz Telička, Ježek, novináři....Spusta lidí žvaní, že tohle ze strany ANO je porušením demokracie...kdepak, tohle Sobotkovo kompro svinstvo, jeho nezaplacení dluhů 300 mil. Kč, privatizace OKD kterou za Sobotku zaplatíme my je naopak součást demokracie. Bohužel....Prostě tyhle svinstva odlidí, co jen ze státního berou, žerou a ještě u toho mlaskají proti člověku, co stát obohacuje v rámci státního rozpočtu, zaměstnává lidi, platí obrovské daně jsou dnes IN a tito ubožáci nemají zájem psát pravdu, jako si ČR nedupne proti EU. No a proti našim pravdám a názorům vymyslí "Krátkou diskuzní rukověť". Kdepak by asi strany s 10-ti a méně procenty a jejich partajníci vzaly prachy na kampaň a 4 roky žití v luxusu, když bude fungovat EET a evidence faktur s DPH a budou všichni pod kontrolu bez možnosti černých úniků? Tam je ten zakopaný pes a hrob zatuchlých zahnívajících "tradičních jen užvaněných politických stran a politiků". Ano, ať má ANO nejméně 51% !!!!!!!!!!!!!
  • Babler by měl zalézt do čapího hnízda a čekat až bude předvolán k soudu.
    • Si ty ale boží hovádko!
      • nemá s bohem nic společnýho, jen ho má plnou hubu když píše pod jiným nickem *3*
    • OBČAN-inkognito je pro mně jen posrraný žvanil,který se neumí ani pod svá slova podepsat,zřejmě bývalý člen stB nebo nějaký méně mentálně zámožný jedinec.Jedním slovem bezvýznamný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit