Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Upečená kachnička do zlatova s knedlíkem a červeným zelíčkem, to je bašta že by i vegan oblizoval všech deset !

  • určitě mi nebude líto když někdo zbrojí proti nadměrnému  a zbytečnému pojídání masa.

    člověk má mít masou JEDNOU TÝDNĚ, to bohatě výživově stačí

  • Tak řezníci se bojí násilí.....ale bez mrknutí oka zabíjejí stovky bezbranných vystrašených zvířat. To není násilí? Mají snad s nimi nějaký soucit? Ne!!! A teď jim někdo rozbije výlohu a hned jsou celí po*ělaní strachy!! To jsou ale "hrdinové"!!!!

    • Mýlíte se zásadně. Nejde o podělání strachy ale o materiální škody. Řezníci platí daně státu a za to očekávají i ochranu proti vandalismu. Jinak mohou zaplatit ochráncům mrkví a nechat zdemolovat veganské restaurace, aby tedy nebyli jen "hrdinové.

      Považuji za velmi pravděpodobné, že mezi v článku popisovanými vandaly je vegetariánů nebo veganů jen velmi málo, jestli vůbec nějací. Proč? Protože podle jejich učení je právě maso mimo jiného i zdrojem agresivity.

      Živočichové nemají jinou možnost přežití, než pojídat jiné organismy. Není rozdílu mezi mrkví a teletem, obojí je jen zdroj energie a stavebních látek.


      • Jsem podobného názoru. Pravděpodobně půjde o akce obyčejných vandalů, kteří přišli na nový způsob zábavy. Mezi vegany a vegetariány nebývají extrémisté, ale také je dobré si připomenout, že ve Francii je demonstrace vlastně národní sport. Stávkuje a demonstruje se stále a z jakéhokoliv důvodu, často i malicherného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit