Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hosté s hostiteli by se sami mezi sebou v naprosté většině a ke všemu jistě i rádi dokázali spíše nějak domluvit a bez oprdlinek.., když by jim do toho nekecal nikdo z tzv. protokolu, co se kolem nich vždy motají, jak hlídači..
  • servíroval bych mu vepřovou hlavu na pivu a moravskou slivovici jako aperitiv, podčlověk vyuzenej, ale to že se sebou žabožrouti nechaj takhle mávat je pro ty podvraťáky typické
  • Ta saskarna ma hlubsi symbolicky vyznam. Iran je globalni elitou vybran k vyreseni problemu v Evrope - ustanoveni Evropskeho chalifatu. Toto jsou uvodni salvy. Vice viz Pjakin http://m.leva-net.webnode.cz/products/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-2-11-2015/
    • ... jsi bezkonkurenční moula :)))
  • no tak ať víno nepije... tak to začíná , mne to uráží, tak vy to nedělejte.....
  • No nelze očekávat že by se Zemanovi v Číně zavděčili kobylkama na grilu. Stejně jako by si Indický velvyslanec stěží pochutnal na hovězím nebo papež na kořalce.

    Když si pozvu návštěvu musím počítat s tím že holt nezbaští všechno. Kdyby si Izraelita řekl o košer jídlo tak vás to ani nenapadne rozebírat zatím co když si o totéž řekne Arab tak je oheň na střeše.

    Trochu senzacechtivý článek stavějící na momentální vlně averze proti arabům bych řekl. Ono to nebude tak horké.... A kdyby se ti pupkáli sešli na kafi taky by se jejich banděrům projednou nic nestalo.
    • asi, jako pravidelně, nechápeš čtené, nikdo netvrdil, že si musí dát vepřové a ani se nikdo nechystal mu násilím lít do krku víno, on se nezastal své svobodné volby, ale chtěl omezit svobodou volbu tech ostatních - a to je, pro nás demokraty, pořádný rozdíl.

      Nehledě na to, že halal a košer zabíjení je ještě o kus hnusnější než to naše na jatkách,
    • si pletes pojmy s dojmy Zeman jistě nebude čínskému prezdidentvi zakazovat, aby v číně podával na recepci kobylky na grilu, prostě si z rautu veme něco jiného co jí. Arab si neřek jen o jídlo pro sebe on zakazuje podávat víno všem (jistě by dostal místo vína sklenici vody), kdyby si řek, že jí jen to a to tak mu to připraví (ať už má nějakou dietu alergii či je to žid a jí jen košer) není problém, ale on chce aby tak jedli všichni u stolu... kapišto?
  • nezkutecny jak jsou ti mohamedani drzi! jeste diktujou co bude francozsky prezident pit a jist! JE TO NESNASENLIVE NEBEZPECNE tmarske nabozenstvi ten islam a krákorán by mel bejt zakazanej 1000x vic jak proti tomu neskodnej Mein Kampf! (neslo totiz vubec o to co bude jist a pit iransky prezident NIKDO by mu vino ci veprove nenabizel dostal by pohosteni podle jeho potreb ale on si podminuje aby i ostatni jedli a pili PODLE NEJ, DRZEJ SPRATEK!)
  • ... super :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit