Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousek by byl daleko užitečnější v ZOO,kde by určitě zvýšil návštěvnost.
  • Pokud vím tak poslanci volili demokraticky stejně jako občané,v čem je teda problém.Korýtko místopředsedy PSPČR je snad nároková funkce?Nebyl zvolen tak at se jde vyplakat Klausovi na rameno a nedělá ze sebe troubu.Dejme do Ústavy že Fiala a potažmo ODS má vždy nárok na funkci ve vedení sněmovny a bude vymalováno.Nebo snad chce někdo podezírat poslance z nedemokratického chování?Zvyklosti nejsou zákon.Když mám průjem,tak také nejdu podle zvyklostí jen jednou ale dle potřeby.Nechápu slovo zvyklost.Je demokracie nebo zvyklost a to zase jen pro některé?
  • Fialo,my očekáváme práci a výsledky,vy zatím jen brečíte o korýtko,zatím jste neudělal vůbec nic,jen se do jisté doby tloukl do prsou a zůstalo vám jen žvanění jak jste skvělý že nejdete do vlády s KSČM a ANNO,to je zatím vše co jste dokázal a více už toho nebude protože v opozici budete zadarmo drazí.Tak prosím,už mlčte,nejsme na vás zvědaví,nejsme pražáci.Děkujeme,nechceme.
  • Ein Milliardär, ein Neonazi und ein Kommunist - das ist Tschechiens neues Regierungsbündnis

    http://www.huffingtonpost.de/2017/11/21/tschechien-regierung-babis-okamura_n_18614152.html?utm_hp_ref=politik

    (Miliardář, neonacista a komunista - nový vládnoucí spolek Česka)
  • Nevíte náhodou, kolik hlasů dalo ODS, respektive samozvaný "Demokratický blok" novému předsedovi PS?
  • ... doktor11 má IQ11, které si sám x-krát dementně ohlasuje :)))
    • jsem blázen,má vyjádření jsou vždy po rumu,sorry *1* *1* *1* *1*
  • Od kdy se ODS řídí zvyklostmi a slušným jednáním,jejda jsem z toho per-plex.Strana,která dostala naši zemi až na úplné dno,nechala ji zcela rozkrást za dob zloděje Klause nás chce najednou přesvědčit že jsou obětí spiknutí?To je neskutečné,co si tato smečka dovoluje jen proto že vyměnili předsedu.
  • Fiala je tragéd a zoufalec v jednom,v 25minutovem pořadu Čt žumpa,povida pořád dokola to samé aniž by se asi poslouchal. Brečí jak malý kluk a paradox je pořád to jak "demokratická" ODS poučuje jak by měly jine strany hlasovat : - )
    Nejdřív vykřikoval jak nepůjdou do vlády s Babišem,pak že půjdou do opozice raději,pak zakládají blok debilů a teď brečí,jaktoze Babiš sestaví menšinovou a jaktoze je budou podporovat SPD a komanči ???
    To je blok schyzofrenyků bez soudnosti!!!!
  • Demokratický blok dostal přes hubu, dobře mu tak. Dnes se ta pakáž ohání tím, že mluví za víc jak milion lidí. Ti lidé ale dali hlas stranám, které jim nabídli svůj program. Tím, že se spolčili v nějaké pochybné uskupení vedené Kalouskem, Fialou, Bělobrádkam a Farským čímž se zpronevěřili programům svých stran a hájí pouze svá koryta. Tím naplivali do ksichtu všem, kteří jim dali svůj hlas. Praha dala TOP09 12,5 % hlasů a tím umožnila Kalouskovi návrat do parlamentu a tak jim tu facku přes hubu od srdce přeji. A houšť a větší kapky, ať vidí že Praha není středem republiky a ostatní okolo její vazalové.
  • tak to vidíš. Jak ti podstrčí k hubě mikrofon, mlátíš pantem na plné pecky. Jedna větší blbost za druhou. Nikdy se nezapomeneš otřít o Pana Babiše. A ejhe pikolík - on nám všeználek neprošel. Asi pro to, že je vyhlášený prudič a darmožhrout. Končí časy blbého tlachání ve sněmovně. Zůstávají jen ti co budou plnit normy. Tlučhubové budou už nafurt sněmovní vyvrhelové. Pamatuj si to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit