Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozba pro demokracii je ČT A MORAVEC
    • a čro
  • Naprosto souhlasím s kontrolou tohoto média,protože ničí život celé naší rodině,kdy nepřizpůsobivá ex přítelkyně našeho syna a jejich dvěma dětem ničí život a vydírá syna přes děti na základě komunikace se sobě rovnými na tomto šíleným médiu.
    • špatný rodič co děti pustí na FB, přijít někdo za mejma dětma že o nich cosi kdesi někdo píše na FB tak se mu vysmějou do blbečků co čuměj na KsichtoKnígu *1* *1* *1*
    • Šikanování dětí se na fejsu necenzuruje, ale napiš, že Drahoš blbec, a na fejsu si skončil!
      • Tome v tom máš pravdu.Proto píšu,že skutečná demokracie má jinou podobu než ta naše.
  • Facebook a nejen on..by se neměl v žádném případě., nijak omezovat a už vůbec ne cenzurovat, právě paradoxně naopak !..protože to je geniálně vynikající nástroj "něčí" moci, informací, "odposlechu", manipulace i vlivu, kde na sebe lidi většinou i dobrovolně a doslova zadarmo., vyžvaní a přímo tzv.napráskají.,kde co i kde koho., včetně fotek, záběrů..a to takovým způsobem i s takovými, obrovskými možnostmi vlastní i vzájemné manipulace atd..že se o tom nikdy, nikomu ani nesnilo ! Omezit Facebook a jiné soc. sítě., by pro skutečné "pány" i vlivové skupiny moci., byla naopak velmi hloupá a neprozřetelná ztráta tohoto velkého přehledu, informací, analýz, názorů všech soc. skupin atd..a tím i sofistikované kontroly, nad těmito ovčany obecně !..Lidé si tak aspoň naivně hrají, jak děti, na nějakou tu "demokracii a svobodu slova" a myslí si, že "řídí svět"..Je to vlastně starý a velmi osvědčený systém..chléb a hry !..
  • I v případě fejsbůku či jiných sociálních sítí platí pravidlo přiměřenosti. Je zapotřebí si držet odstup a exhibovat na síti jen určitou dobu. Jakákoliv cenzura je naprosto nepřijatelná, zejména cenzura inspirovaná, resp. podněcovaná merkelovskou politickou korektností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit