Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji moc za tento suprový návod a tipy. My také chceme konečně už někam vyrazit, jen nevím ještě pořádně kdy a kam:D Ale nám se to nějak podaří vyrobit a vymyslet. Už jsme si teda pořizovali nějakou tu výbavu, takže teď jen naplánovat a můžeme vyrazit. Mějte se krásně :

  • Zdravím, my jsme si nedávno chtěli půjčit auto, protože sami žádné nevlastníme a vůbec nejezdíme rádi autama, protože všichni moc dobře víme, že je to velice neekologické. Využili jsme jednu takovou službu, jménem autonapůl, kde si člověk může půjčit auto a jejich auta jsou supr na každou příležitost :-) Spoustu jejich aut už má třeba i zaplacenou dálniční známku, takže nic z toho není třeba řešit.

  • Je dobré dětem ukazovat i velmi odvážné věci, ať se poté v životě nenudí. Za mě jsou nejlepší hrady v kopcích k různým výletům nás nabádá http://www.nadrybnikem.eu/, mají tam různé zajímavé výlety pro všechny

  • Děti budou mít naco vzpomínat. Za toho proklínaného socialismu jsem coby nezletilý prošel s rodiči Vysoké, Nízké Tatry, Fatru, Roháče, Beskydy, Jeseníky, Šumavu.....šlo se za každého počasí......za letního slunce, deště, mrazu, sněhových závějí.....bylo to úžasné dětství. Jen na Lomničák mne nevzali, poněvadž jsem měl "pouhých" deset let. Dnes už se na Lomničák bohužel svobodně nedá dostat poněvadž Slováci si z toho udělali byznys. Pak přišel převrat, já zaměřil svou pozornost jiným směrem a teď po třiceti letech se vracím ke kořenům......nocuju pod širákem, dělám tůry neznámým terénem ve dne v noci a lezu po skalách (samozřejmě s výbavou a jištěním). To si většina dnešní generace vůbec nedokáže představit, co to jsou za úžasné zážitky svobody, sebedůvěry ve vlastní schopnosti, že si člověk dokáže poradit sám v každé situaci a vidí nádherné přírodní scenérie.  Stávající společnost je zdegenerovaná demencí mainstreamu a podřadnou "zábavou" typu "Ulice. Ordinace, Čečensko hledá superstár" bláboly politickostranických kašparů a když někomu nedejbože klekne gps navigace nebo dokonce mobil, jsou vyřízeni a nedokážou ani vyměnit píchlé kolo u auta v lese. 

  • Každý rodič má o výchově svých dětí své představy, které se snaží realisovat!

    A (ve vztahu ke snímkům, které jsou navíc mírně upravené, aby byly "dramatičtější") poměr síly a hmotnosti malého dítěte je rozhodně příznivější, než dospělého...

    A nikomu dalšímu do toho nic není!

  • tobro

    Absolutně nezodpovědní idioti! Co tam máte dál?

  • A je to něco k chlubení takto riskovat životy malých dětí, které z toho nemají rozum? Např.:

    "Přecenění sil, kdy rodič dostatečně neuvážil, že v případě krizové situace musí kromě sebe zachraňovat i dítě, stálo i za tragédií devítiletého českého chlapce, k níž došlo v říjnu roku 2002 při výstupu na třítisícový vrchol Keeseck ve východním Tyrolsku. Chlapec toužil zdolat svou první třítisícovku, ale při náročném výstupu, na který se vydal se svým otcem a dalšími turisty, se po noci strávené v terénu podchladil a vyčerpal. Nebyl tak schopný sestoupit a jeho padesátiletý otec mu nedokázal pomoci, navíc ztratil v hlubokém sněhu orientaci.

    Podle rakouských médií z té doby chlapcův otec přecenil své i synovy síly, podcenil náročný terén a bohužel ani nevybavil hocha odpovídajícím zimním oblečením. Kritiku vyvolalo také jednání zbylých deseti členů turistické výpravy, kteří zanechali vyčerpaného otce s chlapcem za sebou a pokračovali v túře"


    Co si chtějí takoví rodiče dokázat?

    • Porovnáváte někoho kdo ani nedokázal obstarat zimní oblečení dítěti s někým kdo evidentně podle těch fotek jsou zkušení lezci, protože na tohle by jinak nikdo nezkušený ty děti nevzal?

      Pokud chcete aby dítě bylo v naprostém bezpečí, tak ho nechte jenom doma, protože venku ho může srazit třeba auto.

      Nechte jiné rodiče ať si dělají co uznají za vhodné. Darwin už se postará o zbytek.

      • Nenechám. Děti nesjou hračkou a stát má a musí mít páky na to, aby nezodpovědné rodiče potrestal a děti ochránil i proti jejich vůli. A je jedno jestli jde o kouření, alkohol, drogy, hlad, riskování jejich života nezodpovědnými rodiči atd. Dítě patří rodičům jen do té doby, dokud se o něj starají v souladu s platnými zákony. Pokud ne, stát jim je odebere a to je v zájmu dítěte, a už se vám to líbí nebo ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit