Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Idiot Sládek tu byl a ted je tady Okamura. Jednoznačně jde o nedemokratickou stranu. Okamura myslí, pouze na to, jak se dostat k moci. Kouká mu to z očí, ta jeho nenažranost a podlost. Chudáci ti, kdo mu tak důvěřují.

    • Okamura myslí na to, jak se dostat k moci. Hajzlík! To ostatní politiky to ani nenapadne a chtějí jen poctivě dělat politiku pro lidi.


      Člověče, že vy jste byl dříve (nebo i dnes) u komoušů. Vaše názory by tomu napovídaly 🙂🙂🙂

      • Ne, on je jenom blbej a snadno manipulovatelnej.  ;-)

        btw - SPR-RSC jsem tehdy volil, protoze meli v programu zasadni vec, kterou jine strany opomijely a dnes na to ekonomicky doplacime vsichni a nas verejny dluh uz je 2bil. Kc. Jenze to je u takovych blbu zasadni, ze programy politicke strany kolikrat ani nepreslabikuji a pokud nahodou ano, tak je stejne nepochopi, takze jsou pak snadnou koristi pro ruzne propagandisty (PR managery), kteri jim natlukou do hlavy nejake, snadno zapamatovatelne, kraviny, a oni je pak tupe papouskuji.

  • Je zajimave, ze krome te Marxove-Engelsove, nikdo nic neslysel a o nicem nevi a presto to PCR neuzavrela. Tohle se musi nekomu setsakra hodit, aby se porad mohlo zkouset, jestli si nekdo dalsi zazracne nevzpomene, ze to teda jako taky zaslechl a ze to neni jen tvrzeni proti tvrzeni.

  • Bude článeček i o bývalých členech ostatních politických stran anebo byla objednávka jen na SPD ?

    • Samo ze nebude. Hamacek by se jinak prece nedral do pozice MV.

  • A pak že SPD není fašistická strana.

    Jinak co mu vadí na homosexuálech? Naopak homosexualita by se měla propagovat mezi nepřizpůsobivými a mezi těmi imigrujícími doktory a inženýry, Byla by to jedna z metod omezení populační explose.

    • Homosexualitu preci nemuzete propagovat, to je pry neco vrozeneho a zadnym zpusobem to neni tak, ze by slo vychovat homosexuala...

      Ze stejneho duvodu ji nelecime, protoze to neni nemoc a dale se nemuzeme nakazit. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit