Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím,že si tímto požadavkem Lessy podělal celou budoucnost.Protože ho po revoluci zařadí jedině mezi hraboše,kterým je třeba vše znárodnit.U policie,nebo jiném postu už si pak ani neškrtne.
  • Souhlasím s p. Lessym ale škodu by neměl platit stát ale p.debilek Kubice a strana která jej do funkce ministra nominovala a všichni ,kteří se toho odvolání jakýmkoliv způsobem účastnili.
  • ten tečka je uzenáč víte to?říkal mi to jeden plzenák.
    • Je to uzenáč a hlavně totální vymaštěnec!! *15* *2* *1* *12* *12*
  • Tady to zase vypadá. Stačí na chvíli odejít a komunistická lůza se jen rojí. A nespokojí se se svými rudými blekoty, ale krade i nicky. Inu, komunisti.
    • Veritas non vincit sed crimen vincit quod fortius est. *16*
  • Hluboce u mě klesl pan fízl.
    • Najít slušného fízla je těžší než najít slušného kriminálníka.
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před několika dny byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl..
    • Cvok Klas Jaroslav krade nicky?
      • Ty prolhaný blbe!Já vždy píšu pod značkou Klas Jaroslav.Brát si tady značku nějakých pitomců to by mně ani ve snu nenapadlo.
    • V říjnu budou volby do obecních zastupitelstev s doplňijící volby do senátu. Komu dáš hlas? K volbám každopádně jdi !!! Je to nutné, abys měl sám před sebou čisté svědomí, že ses na to nevydlábnul. *5*
      • Tak hádejte, napsal to skutečný Hmm nebo komunistický p*tomec, který se nezmůže ani na valstní nick a příspěvěk. Inu, komunistický Pepek Vyskoč.
  • ODPOSLECHY JANOUŠKA MNOHÉ NAZNAČUJE
    PÁTEK 23 KVĚTEN 2014 - 05:26:38
    Včera se objevila na veřejnosti informace z odposlechů v případu Jany Nagyové (nyní Nečasové), která ukazuje, kdo to vlastně je bývalý ministr vnitra a ještě předtím ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Jan Kubice. Skutečnost, kterou odposlechy ukazují, je naprosto fatální zprávou o stavu českého vnitra, jehož součástí Kubice byl od samého počátku po roce 1989. V odposleších, které pochází z doby, kdy kulminoval spor mezi šéfem protikorupční jednotky Tomášem Martincem a vrchní státní zástupkyní Lenkou Bradáčovou, se Jan Kubice schází s tzv. lobbistou Romanem Janouškem v jeho kanceláři, a řeší otázku obsazení místa po Martincovi. Podle portálu Lidovky.cz se o dva dny později v galerii Myšák, kde má Janoušek kancelář, uskutečnila další Janouškova schůzka, tentokráte s podnikatelem a lobbistou Martinem Ulčákem. Z rozhovoru údajně vyplývá, že Janouška ron;ek se s "Fousáčem", jak označoval Kubiceho, setkal, kvůli "odvolání pana M". Jak k tomuto konstatování dodává portál Lidovky.cz, tím je podle vyšetřovatelů Martinec.Jak funguje obsazování funkcí dokazuje i další část odposlechů: "Kdy Červíček musí rychle nanominovat nástupce Martince, kdy tuto nominaci pošlou přes Dana Beneše carevně (Janě Nagyové), která to jméno do funkce prosadí." Žalobci jsou prý přesvědčeni, že Kubice fungoval jako Janouškova spojka na policejního prezidenta Martina Červíčka. V podstatě tedy jde o působení tehdejšího ministra vnitra v organizované mafiánské skupině, která zákulisně vládla této republice.
    Podle Lidovky.cz v aktuálním usnesení státní zástupce Rostislav Bajger také uvádí“ "Roman Janoušek se sešel s neustanoveným mužem, který mu během hovoru mimo jiné říkal, že se sešel s premiérem, který již není schopen udělat nic. Po tomto volně přešel na hovor o vrchní státní zástupkyni v Praze Lence Bradáčové, jak jim pomohla s panem M, že už to měli smluvený s panem Fousáčem (ministr vnitra Jan Kubice), a že teď je potřeba na tuto pozici dosadit jejich člověka, kterého mají připraveného a to nejlépe náměstka Generální inspekce bezpečnostních sborů nebo vedoucí Odboru hospodářské kriminality Praha - východ, že je to pro ně klíčová pozice, protože právě tady je ten zdroj informací, co je rozpracováno."
    Takto se tedy Jan Kubice podílel na likvidaci nepohodlných a prosazování zájmových osob kmotrů. Samozřejmě v takové souvislosti musí člověka napadnout, jak to bylo v roce 2006 s tzv. Kubiceho zprávou sesmolenou proti Jiřímu Paroubkovi. Tehdy Kubice výrazně ovlivnil výsledek voleb v neprospěch sociální demokracie a jejího tehdejšího lídra Paroubka. Nezbývá než se v souvislosti s dnes známými skutečnostmi a napojení Kubiceho na mafiánské struktury ptát, čí pokyny tehdy plnil. Komu vadil premiér Paroubek. Vzhledem k tomu, že dnes již víme, jak široce sahal vliv mafiánské chobotnice, musíme se zamyslet, proč Jan Kubice za tento svůj počin proti v podstatě demokratickým základům státu nikdy nebyl potrestán.
    Svého času pravice Kubicemu tleskala a hovořila o jeho morálním kreditu. Dnes tedy i ona ví, s kým měla co do činění
    • Pravice vždy věděla s kým má co do činění co se týče Kubiceho , proto ho také k těm špinavostem používala a využívala a o morálním kreditu musela hovořit, protože přece nesdělí veřejnosti- je to bezcharakterní šmejd jako jsme my všichni na pravici a proto ho také k nejodpornějším podrazům využíváme, protože udělá pro nás cokoliv.Žádná odpornost mu není cizí a proto je to náš člověk.

      Stejně tak to provádí USA - má plnou pusu demokracie, svobody a lidských práv a přitom rozpoutává války po celé světě, svrhává zvolené vlády a zdůvodňuje to jejich nedemokratičností a diktátorstvím, nechává provádět za dolary etnické čistky ke svým cílům -Kosovo - vyhnání a zabíjení Srbů, což pomocí mainstreamových masmédií pak celému světu líčí jako jejich boj za demokracii a lidská práva a přitom provádí doslova genocidu za pomoci jejich spojenců z teroristické kosovsko-albánské organizace UCK Srbů, odtržení jejich území a vybudování své vojenské základny USA-NATA v Kosovu, obchodování s lidskými orgány zabitých Srbů. Nyní to samé provádí na Ukrajině a na BLízkém východě. To se děje u nás, je v malém to samé a za USA i EU podpory a dohledu i jejich diktátu.
  • A co takhle toho drzého policajta Lessyho nakopat do p*dele a poslat ho na nucené práce k lopatě?
    • Tečko-.Hmm . nakopat potřebuješ ty a Lessy má pravdu a měl zůstat policejním prezidentem, ale to se mafiánům nehodilo, proto ho Langr a spol. zlikvidovali pomocí Kubiceho a Červíčka i dalších .
  • Mi komunysti mu to stejně znárodníme tak je to jedno. Hlavně aby to zas neprochlastál!
  • Pan Lessy se taky pěkně odkopal! Nechť mu zaplatí ten, který to spískal! Z koho si vzal příklad?
    Kdo napřed také nic nechtěl a pak bral zleva, zprava?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit