Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musejí se dívat na Vraždy na pitevně a podobné "skvosty"!!
  • Experti jsou pitomci, je třeba je pozavírat, chátru intelektuálskou! Důležité je, co řekne vůdce Zeman!!!
  • Gramotnost deti,by mela zacit dobrym zazemim doma,aby rodice nemuseli sve deti nechat na pospas a stridat smeny a deti rodice vidi jen v rychlosti,co se doma vymeni,aby videlali na jidlo a zvladli same placeni,kdyz maji stesti,ze vubec delaji...Ty doma utahani jsou radi,kdyz udelaji i doma neco a spi po 12 hod.praci,aby se vzpamatovali...Deti by se mely ucit slusnemu chovani,co delat,vedet,co je prospesne pro jejich telo,zdravi,ceho se vyvarovat a aby se naucily zdravym navykum a pravidelnosti v jidle,spanku a poradku,zodpovednosti,to vse ml.dost i chybi.Nevedi ani,v jakem pradle spat,spi obleceni,co prijdou pozde k ranu domu a nemyji se poradne,nebot usnou unaveni z flamu,co se flakaji po nocich a spi i jinde...Rodice deti neuhlidaji,nebot chodi spat driv,kvuli praci a deti zustanou na pospas a nemohou za to ani rodice,ani deti,nebot zde neni ve state zdrave podporovani rodin,pomoc..Deti je treba ucit,aby se zdrave a spravne o sebe umely starat a nenicily se kourenim,alkoholem,nedostatkem spanku,si i nici nejen nervovy system,pak koktaji apod...Mely by se lip v zivote orientovat...
  • Na vylepšení gramotnosti komunistů už je dávno pozdě. Těmto tvorům stačila místo vzdělání "rudá" knížka, dementům.
    • Pěkně píšeš o svých předcích, jen co je pravda. Radost by rozhodně z tebe neměli.
  • Média by měly dětem říkat pravdu, že se za socialismu žilo všem občanům nejlépe a každý v té době prožil to nejradostnější dětství jako já. Zlatí komunisté !!!!
    • ty jsi ten radoby socialismus nezazil, jinak neni mozne, ze zde pises neustale ty sve slataniny. *11*
      • Lžeš až se ti od huby práší, víme dobře jak se kdysi žilo a žije dnes, tak se troubo vzpamatuj!!
    • Tobě se možná za komunismu žilo dobře. Ale normálním občanům ne. Fízlování na každém kroku, člověk o sobě nemohl rozhodovat, ale rozhodovaly různé závodní, uliční a podobné výbory, posudkové komise, kádrováci. Za veřejné vyslovení vlastního názoru a kritiky komunistických svinstev hrozilo zmlácení StBáky, vyhození ze zaměstnání nebo ze školy a dokonce kriminál. Zboží byl nedostatek, na všechno se stály fronty nebo byly "pořadníky": na ledničky, televizory, auta, pračky, dokonce i na toaletní papír a dámské vložky. Do svobodného světa se člověk nedostal. Komunisti zavedli komunistický holokaust a ničili elitu a hodnoty vytvářené našimi předky po staletí. Ty bestie patří na šibenici!!!
      • To nevím kde jsi žil V Praze jsem koupil všechno a taková návštěva ESA to byli pochoutky o kterých se dnes nikomu ani nezdá.Dnes mají lidé pořadníky na pracovních úřadech a na sockách tak to jsme si pomohli a s tím fízlováním jsi mě pobavil dnes jsi fízlovanej na každým kroku,než se dostanu do bytu tak mě sledují čtyři kamery jen od vstupu do domu *1*
      • To všechno jsou právě ty mediální lži.
      • Nechci tě strašit, ale po volbách ti hrozí mrtvice nebo infarkt, protože tyto volby do parlamentu nejspíš nedopadnou podle tvých představ.
  • díky médiím se jen děti utvrdí ve lhaní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit