Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

    OT: https://www.hlavnespravy.sk/mlademu-romovi-z-dobsinej-5-rocne-vazenie-nepomohlo-par-dni-po-prepusteni-vrazdil/1701193

  • Orgány činné v trestním řízení jsou nuceny tolerovat někdy drobnější kriminalitu udavačů z řad podsvětí, aby předešly zločinům daleko většího rozsahu a dosahu!

    Co je na tom tak nepochopitelného? Spíše někomu vadí, že pan L, Vokál byl ve své práci natolik úspěšný, že byl opakovaně chválen svými nadřízenými.

    Nebo se nějaký práskač z ÚOOZ dere na jeho místo?

  • Hranice mezi podsvětím a orgány činnými v trestním řízení nemá ostré kontury, je často nečitelná z titulu prolínání zločineckých struktur a orgánů státní moci. Zločin nutí stát býti bdělým a upevňovat svoji státní moc. Proto vlády Topolánka a Nečase usilovaly o minimalizaci státu, aby zločinci v bílých límečcích mohli nerušeně parazitovat a páchat trestnou činnost. Rezidua této politiky jsou i v současnosti zřetelná a naopak jsou ještě víc umocněna vazbou zločinců v bílých límečcích na bruselské evropské struktury. Proto velká část politiků a jejich zákulisních protektorů a loutkovodičů prosazuje vše, co přichází z Bruselu a Berlína. Mnoho občanů radostně hýká nad touto praxí, jako kdyby šlo o mentálně retardované osoby nebo masochisty. Bývalý detektiv Vokál zřejmě plní funkci hromosvodu, někdo prostě musí nést odpovědnost za lumpárny těch nahoře, policie je taková, jaká je společnost. Celá kauza zjevně zapadá do mozaiky, která vykresluje výše popsaný tristní stav společnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit