Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eurojackpot raději už ne, zkusila jsem to párkát, ale nikdy jsem nic nevyhrála. A co si budeme povídat, plný ticket je dost drahý..., raději hraju Šťastných 10, tam se mi podaří většinou vyhrát alespoň 20,-Kč :). Výhry si kontroluji tady (https://vyhraj.com/kategorie/stastnych10/), pokud neznáte, je to zajímavý herní magazín, kde najdete odpovědi na většinu svých otázek. Přeji hodně štěstí :)

  • Já sázím jedině v Ruské loterii, protože tam je první cena autogram Vladimíra Putina a ten je k nezaplacení.
  • Vsadila jsem si a jestli vyhraju, zajedu se podívat za tím masovým vrahem Uljanovem do toho Myšího Oleje v Moskvě, chci vidět vraha na vlastní jedno oko ( o jedno jsem přišla,když jsem se dívala v dětství klíčovou dírkou na tajnou schůzi KSČ).Za zbytek peněz nakoupím na cestu petrolej.
  • Pokud nic nevyhrají - naplivou na Brusel. Sázejte v Moskvě na jistotu !

    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. K tomu mají celé záložní útvary speciálních a dlouhodobě tajně školených agentských "tržních odborníků a manažerů" (Bureš). Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy, případně Novými Číňany.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na „standardně Klauzemanovsky“ získaných hlasech pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • no, soudruhu, kdopak ti šlápl na kuří oko
  • Drazí spoluobčané. Vsaďte si na to že zločinecký režim který se jmenuje tržní demokracie
    brzy na celém světě zbankrotuje. Tomu já říkám sázka na jistotu.

    Vsaďte si na to že zdejší kariéristé opět převléknou kabát a nechají si udělat jak šikmé oči
    tak žlutou pleť. Bude to znamení otrocké věrnosti pro nové Čínské pány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit