Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je sice hezké, ale zajímalo by mně proč se zde vůbec nepíše o tom, jak VV s Bártou hezky zametli s kmotry.Jenom škoda že se jim to za to teď vrací v médiích vlastněných těmito kmotry…
  • Tlačili dementa co se dalo .Nepomohlo.Kdo by též chtěl na Hradě plantalu co se neumí ani sám zvolit?Miloš nením genius ale je to menší hlupák než tady Degen.To by zas bylo ostudy.Od Slovenska po OSN.
    • Ostuda je, že sem píší d.m.n.ti, kteří chtějí tvrdej bolševismus. Dej si na stěnu obraz s Leninem a na procházku můžeš jít na pražský Vítkov a začni hledat pozůstatky z Gottwalda a spol. abys měl socialistickou náladu
  • Podstata tkví v tom, žeTOPce vylezly nahoru preference.A v tom bude zakopaný pes...
  • Vážená "dámo" jste úplně mimo! *13*
    • Ta paní s Pospíšilem zametli kauzu Plzeňských práv, tak víme o co jí jde! Nevolit a nevěřit §§§!
    • Dvořáková,spolu s Pospíšilem zametli kauzu Právnické fakulty v Plzni. Je to dáma která patří k justiční mafii §§§! Nevolit , patří za mříže! Chtěla se zavděčit mrška?
  • Nevím už vůbec, oČ tady jde... Zeman vyhrál volby jak vyhrál.., a je prezident... nikdo to nezpochybňuje. Proč ještě pokračujete v této diskuzi?. Potřebjete dokázat , že když pan Zeman lhal a podváděl, namočit do této špíny další lidi.... a tam to bylo evidentní, tak musíte dalšího kandidáta namočit a očernit. Tímto se totiž váš způsob stává jeětě podezřelejší. To dělali bolševici... Nikdo samozřejmě neuvěřil, že Schwarzenberg je Havel.. Co má s Havlem společné? Slušnost . Minulý týden se špičkový sportovec Lance Armstrong veřejně přiznal, že se ke svým vítězstvím dopracoval nečestně a nesportovně. Dopoval a lhal. Přišel o své medaile a nadále nesmí soutěžit. Kandidát na prezidenta Miloš Zeman ve svém tahu na branku také lhal a podváděl. Zatím se k tomu nepřiznal. I on má ale právo na pozdní lítost.. Proto vyzývvám voliče pana Scwarzenberga, aby se již přestali těmiti diskuzemi zabývat.
    Vaše mlčení sice patrně nikdo nepostřehne, bude však důstojné. Nejde v tuto chvíli o osoby, volební programy či postoje voličů, nýbrž o použité prostředky.
  • pí.Dvořáková,měla byste si konečně také dát už pokoj !!!
    • Neotravuj a běž se učit vařit. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • To teda je hrozná kampaň!
    Je to jedna velká manipulace

    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studentka-durazne-varuje-pred-Schwarzenbergem-Je-to-jedna-velka-manipulace-260372
  • jo Tenhle článek je fakt dobrý , přečtěte si ho - http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studentka-durazne-varuje-pred-Schwarzenbergem-Je-to-jedna-velka-manipulace-260372
  • Justicia, Justicia...jste zářným příkladem užitečného idiota a taktéž příkladem špatně investovaných 32 melounů do kampaně K.Š.
    • Juro, Juro do tebe by chtělo zainvestovat, abys nebyl takovej trouba.
      • To by bylo fajn.
        Na Tvůj soukromý email zašlu číslo účtu, na které svou investici můžeš zhodnocovat.
    • Pro JuraT. Než jste vypustil tato slova,tak jste si měl ověřit zdali justica nemá pravdu. Připomínáte mi jednoho kandidáta na presidenta,který v debatách vypustí nepravdu,pomluvu,lež a dodatečně se ironicky omluví za to,že byl milnš informován. Jestli,ale i po pěti mu jeho štábem podaných lží stále jim věří,pak to dělá úmyslně,aby poškodil protivníka,kterému slíbil korektní soutěž. Sláva těm,kteří chtějí na trůně sobě rovného člověka a jejichž krédem zůstávají podvody,podrazy,pomluvy nedodržení slibů. Pak bože chraň tuto republiku,aby nespadla tam kam ji dovedl podobnými způsoby Gottwald.
      • Dědku amíci omylem bombardovali svatební průvod! Omluva jim stačila,svatebčané zahynuli! Blbněte někoho jiného, třeba někoho z Výzkumného ústavu USA pro korozi v moři, je v Praze.Nebo jste zaměstnanec?
      • Milý dědo,
        předně chci poděkovat za Tvou reakci. S malinkou připomínkou - mylně se píše s tvrdým y, jinak by to byl slovní novotvar mající ve významu vztah spíše k lásce než k omylu.
        Ale k meritu věci : Netřeba číst pamflety, které Justicia tapetuje, kam se dá. Stačí si vzpomenout na činy páně K.Š. z nedávné minulosti. Veškerá pracně budovaná gloriola pak konči na hnojišti. Vím, že ani na druhém kandidátovi bychom nemuseli nechat nit suchou, ale snad i Ty sis povšiml rozdílu v duševní svěžesti obou aktérů (i když za zenitem jsou už oba). Hříchy z minulosti mají na triku taky oba - i když každý jiné. Hlavně klid, prezident toho v tomhle státě moc neovlivní, blbá nálada bude trvat takjakotak, protože trvá i její příčina, která bude trvat tak dlouho, dokud tomuhle státu bude ochoten někdo půjčit. Teprve až vyschnou zdroje, kterými jsou stejně jen zalepovány tuneldíry do rozpočtu, přijde další revoluce, tentokrát ne sametová, ale hladová - která s vysokou pravděbodobností může zplodit diktátora. A obrana proti tomu neexistuje.
        • Chováte se moudře, Je to krásně české... Syndrom Hloupého Honzi je naším prokletím. Ne Švejk, ale Hlopý Honza.... To nemyslím osobně... Hloupý Honza se všemu vysmál, jednal iracionálně... však ono to nějak dopadne.... V pohádkách samořejmě dobře. Ale toto není pohádka....Totiž, když máte možnost si vybrat pouze ze dvou zbylých kandidátů, tak byste to měl udělat. Ne všechny znectít a volit třeího.. Vždy hledáme třetí cestu, ale ta v tomhle případě není... S tím diktátorem máte pravdu, s tím bych souhlasil.... Nebylo by proto lepší se chovat rozumně tak, aby ještě lidi spolu dokázali v klidu hovořit a přestatli být protivníky... Co třeba začít takhle: Nelhat a chtít to i po našich politcích? Budeš-li lhát, z hrušky dolů, jseš nedůvěryhodný...


          P
  • !!!!PRAVDA JE JINÁ NEŽ RUSKÉ BAJKY!!!!
    Někteří nevědomí a rudou slepotou postižení jedinci šíří pohádky o tom, že šlechtici byli zdegenerovaní. Já tedy jenom připomenu ,že kníže Adolf Schwarzenberg vystudoval dvě vysoké školy, právnickou fakultu české Karlo-Ferdinandovy univerzity v roce 1912 a za dob své americké emigrace získal doktorát politických věd na kolumbijské univerzitě ,což ocenil i Jan Masaryk. Karel VI. vystudoval historii na vídeňské univerzitě, patřil a stále patří mezi nejvýznamnější české heraldiky.
    Když se po osvobození v roce 1945 se komunisté pokoušeli zmocnit majetku hlubocké větve na základě tzv. Benešových dekretů o zabavení majetku zrádců, kolaborantů, Němcůa Maďarů, tak narazili. Vzhledem k již zmíněným protinacistickým postojům knížete Adolfa, posledního Schwarzenberga na Hluboké, to nebylo možné. Nezbylo tedy, než si vymyslet speciální protiústavní zákon o vyvlastnění hlubockých Schwarzenbergů. Ano jedná se o protiústavní zákon, protože právní normy musí mít obecnou platnost a nemohou být namířeny proti konkrétním lidem nebo rodinám.
    Přitom sami schwarzenberští zaměstnanci posílali na úřady obnovené Československé republiky petice, ve kterých žádali, aby jejich dobře vedený a obhospodařovaný majetek zůstal dosavadním vlastníkům. Tato prohlášení na podporu svých majitelůpodepsaly stovky schwarzenberských pracovníků! Tak například zaměstnanci chýnovského velkostatku napsali schwarzenberské závodní radě v Českých Budějovicích. „Dr. Adolf Schwarzenberg prokázal svůj protinacistický postoj nejen slovy nýbrž skutky, a musil před nacisty uprchnout do ciziny. Jeho majetek byl pak jako majetek nepřátel říše zabaven gestapem. Na základě těchto skutečností máme pevně za to, že konfiskace schwarzenberského majetku nepřichází v úvahu.“
    O vztahu obyčejných pracovníků k„vrchnosti“ svědčí slova již zmíněné paní Kabourkové. „Byli dobří a lidu přáli.“
    Úsměvná je historka ze srpna roku 1945, kdy přijel chýnovské „napravit“ jakýsi komunista Víšek z Tábora, který se je snažil přesvědčit, aby statek změnili na kolchoz podle sovětského vzoru. Neuspěl a byl ze statku slušně, ale velmi rázně vykázán. Zmohl se jen na ubohou výhrůžku, „abyste později nelitovali.“
    Komunisté, kteří v rámci parlamentní rozpravy při projednávání zákona Lex Schwarzenberg v červenci 1947, vykládali cosi o útlaku prostého jihočeského lidu, vědomě lhali. Vrcholem bolševického idiotství se stalo vystoupení komunistického poslance Josefa Janouše, který de facto prohlásil, že sice Schwarzenbergové poskytovali svým zaměstnancům určitěsociální výhody, ale o to víc je museli vykořisťovat.
    Orlická větev si udržela svůj majetek až do bolševického puče v únoru 1948, kdy rodina Karla VI. Schwarzenberga odešla do Rakouska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit