Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo nikdy nepracoval, byl zdravy a jen pobiral kralovske davky, diky svemu ''opaleni'' by nemel mit narok na duchod...
  • Pěkně,pěkně vykývají s těma co pracovali ,těm se ubere a přidá se těm ,co už véla robíly a som chorý,som v invalidnom duochodku...dájtě......ten který se práci 50 let vyhýbal dostane spravedlivý základ 3.000,-Kč jako ten co 50 let dřel !!! Již to je na defenestraci těch,co to navrhují !! A co by měl dostat zásluhu za odpracovaných 50 let,dostane nakopáno do huby,BUDE OKRADEN ,aby se mohlo sypat do bývalých kolonií západu,aby se mohly vydržovat naši veleúspěšní vyhýbači práci kteří se již 600let přizpůsobují,aby měli jejich potomci zajištěný jízdné zdarma,obědy ve školáchzdarma a další výhody.....Chtělo by to těm ,co tyhle zlodějiny vymýšlí dát jen minimální mzdu,bez jakýchkoliv náhrad !!! Dělník také nedostává náhrady za dojíždění do zaměstnání,za bydlení,za telefon atd. !!!! Proč by se měli hradnímu pánovi platit jeho spanilé jízdy po vlastech českých,má dost vysoký měsíční příjem,ať si to hradí ze svého !!! A to samé ti ze sněmovny,krajů,obcí !!! To,co tu navrhují není nolela,ALE NOVÁ ZLODĚJINA NA DŮCHODCÍCH !!!!
    • josef.servit.9

      Takže Neziskovky se schovají za důchodce? Topolánek rozkradl důchody a nic se nedělo?Politici jsou ochotni ty důchodce a neziskovky řídit a pomáhat? Piráti alias Kalouskova mládež se dobrovolně přihlásí! Místo důchodů budou kouřit mariánku zdarma?

    • zubr
      Ale no tak,buďte statečný,zřejmě to nebude až tak "horký ", paní poslankyně nám samozřejmě oznámila, že nový ministr má za úkol NOVÝ zákon " DOMYSLET a DOPRACOVAT " a tak se poslankyně při hlasování zdrží a VYČKÁ na důchodové návrhy min. práce, tak nevěšte hlavu, než to někdo domyslí a někdo dopracuje tak zas budou upřednostněny jiné priority.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit