Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé, doufám, že stejně s Kalouskem zameteme i v příštích parlamentních volbách. I když nepochybně nasadí opět nějak přizdobeného knížete i kohortu poblázněných studentíků.
  • Skutečně byla vedena velmi nagativní kampaň a to hlavně ze strany médií nepokrytě stranících K. Schwarzenbergovi a označujících voliče M. Zemana za nevzdělané socky a komunistické struktury. To, že K.Sch. by naopak vylíčen jako noblesa sama, poctivý a lidový a zcela odstřižený od současné nenáviděné vlády, to byl opět známý Kalouskův majstrštyk. Bohudíky mu na to občané neskočili a to ho nyní musí hrozně štvát, že ještě nejme takové stádo, jaké by si přál.
  • Když už něco řekne Kalousek, tak to stoprocentně zavání jen lží a intrikami, proto pryč s takovým převlékačem kabátů. *12*
  • Jsem jen obyčejný člověk,který zdejší příspěvky jenom pročítá, ale dosti pamatuji!Proto si troufám prohlásit, že to, jak pan Zeman a velká většina voličů zametli s panem Kalouskem a jeho klakou nemá v historii našeho státu obdobu!
  • To není projev drsnosti, ale především obrovského zklamání a flustrace z obrovského neúspěchu politiky tohoto pána, který si myslel, že už se dostane na vrcholek moci a slávyˇ.Obyčejní čeští lidé mu vzkázali, že v žádném případě nejsou ochotni akceptovat masáže německých a rakouských medií usazených trvale v Česku, ani zdebilněné a servilní prý veřejnoprávní TV a jejích soukromých příbuznými!Neuspělo ani někdy až nechutné předvádění se různých Svěráků, Sokolů, Špačků, Čvančarových, ani příslušníků vědecké obce reprezentovaných Grygary, Pirky, Ilgnerovými a dalšími!Velká většina voličů opět prokázala, že má svůj vlastní mozek, který dokáže přesně odhadnout, co tato společnost zdevastovaná právě různými Kalousky, Topoplánky, Íčky a dalšími potřebuje.Proto až velmi srandačně vyznělo i Kalouskovo prohlášení o Schwarzenberkově angažmá v čele vlády.Byl to evidentní projev bezmocné nesoudnosti, a pro normálního člověka to bylo velmi úsměvné prohlášení.Snad nrjtrapnější za všech, které kdy pan Kalousek učinil!Pana Zemana jsem nemusel, ale přiznám, že díky tomu , jak dal panu Kalouskovi a spol. na zadek moje sympatie k němu značně stouply!
    • ... a v řádných, nebo předčasných volbách bude úplně jasno, že darmožrouty tahle země nepotřebuje !!! *3*
  • "Drsný" pan Kalousek a nejen on...bude určitě mít příležitost všechny své názory znovu svobodně zopakovat po volbách, před voliči této země a případně i před lidmi, kteří se ho budou z pozice svých funkcí ptát mimo tohoto i na jiné věci... ohledně současnosti i minulosti. Bude to jistě velmi zajímavé popovídání a lidé v této zemi se možná dozví i věci o kterých neměli ani tušení co se proti nim ještě všechno chystalo.....
  • Kníže a jeho přívrženci si najali Lucernu a už se těšili,jak budou bujaře oslavovat.Holt rozumní občané jim udělali čáru přez rozpočet.Jen ať táhne cizák a vlezprdelka skopčáků a nacistických pohrobků tam,odkud přišel. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • ... rozumní občané udělali čáru přes rozpočet hlavně EU, kdy měly být zavedeny zvláštní reformy pro náš stát a hlavně Euro, což by zlikvidovalo zbytek koupěschopnosti pro obyvatelstvo ... *10*
  • jsem rád,že zvítězil rozum.
  • zemanovi vlezdoprdelníci , Zeman je nácek. To jste ještě nepochopili?
    • To jako všichni co dali hlas Zemanovi jsou Zemanovi vlezdoprdelníci? A ti co dali hlas Schvarzenbergovi nejsou Schvarzenbergerovi vlezdoprdelníci? Bože jak někdo může být tak blbej, a ještě s tím lezeš na net. . .
  • Kalousku, připrav se na popravu, brzy příjde. Lid tě odsoudí.
    • Jo, lid jej odsoudí, ale Kalousek se tomu bude smát na druhém konci planety v exotickém ráji se kterým nemá Česká Republika smlouvu o vydávání zločinců a s ním se na náš účet budou bavit stovky dalších darebáků, užívajících si tam odkloněných peněz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit