Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani se těmto číslům nedivím, sama jsem ji zažila málem taky. Zachránila mě naštěstí jedna firma, mají webovky zastaveniexekuce.cz. Hrozila mi totiž už exekuce na dům,takže jsem je na poslední chvíli kontaktovala a oni začali hned jednat. Teď neplatím jednotlivé splátky jednotlivě, ale všechny dluhy mám teď pod jedním úvěrem. Úroky naštěstí nejsou tak hrozné, takže nepřeplatím až tak moc. Akorát za to chtějí ručit nemovitostí,ale je mi jasné, že zadarmo by to nedělali. Takže ještě mě čeká splácení 5 let a budu mít konečně klid. Zadlužit už se nikdy nechci. Ale jak se říká, za blbost se platí
  • Exekuce jsou výsledek chudoby. Za totálu něco takového asi neexistovalo. Lidi měli přístup k půjčkám velmi jednoduchý. Novomanželům byla přiznána půjčka, bezúročná, myslím, že ve výši 300 000,- Kč. Za to se dal postavit rodinný domek. Pokud si občané chtěli vybavit domácnost, dostávali bezúročné půjčky z FKSP od ROH, pokud chtěli stavět rodinný domek, dostali od státu (myslím, že to byla podpora bydlení cca 50 000,- na osobu a tzv."grátis) úvěr do 150 000,- byl úročen 2%, pokud to bylo nad 150 000,- tak 1,5% úroku. Lidem byly vytvořeny podmínky aby mohli splácet, protože měli jistotu práce a taky jistotu, že na ně nepřišel žádný exekutor. Dnes se chtějí mít lidi jako za totálu, chtějí mít radost ze života, ale protože nemají dost peněz, obracejí se na lichváře a padají do dluhových pastí.
  • Nad exekutory není záměrně vytvořena žádná kontrola. Jsou to v podstatě soukromé,příbuzensky propojené firmy,vydělávající jakýmkoli způsobem. Je žádoucí radikálně změnit příslušnou legislativu. Stalo se již mnohokrát,že exekuce byla provedena u osob,které měly své pohledávky v pořádku,nehledě k tomu,že zrušení exekučního aktu je poměrně obtížnou záležitostí a nikdo s tím nechce nic mít.
    Poslanci pracujte!
  • no ale aspoň máte banány, tak si lůzo nestěžujte a já Václav První vás vyvedu do země EUprosté exekucím a tunelingu zaslíbené
  • Exekutoři to je mafie kapitola sama pro sebe. Nehledě na to že stát dnes nechává na trhu působit řadu pochybných firem a soukromníků kteří nabízejí půjčky s nehoráznými úroky.
    Do sítí těchto mafiánů padají tisíce zoufalých lidí které tento systém ožebračuje a kteří živoří s minimem peněz. Inzeráty těchto gaunerů jsou na veřejných plochách a v hlavních novinách. Vláda s lichváři nic nedělá inu zloděj zloději oko nevyklove. Jaký pán takový krám.
  • To není nic jiného než státem podporované loupežnictví. Běžně se stávají případy, že ti gauneři přijdou vyloupit dům s tím, že tam kdysi bydlel xy, který před mnoha lety nezaplatil pokutu za jízdu a černo. Majitel domu o ničem neví, žádná pohledávka, žádné soudní rozhodnutí. A nepomůže mu dokazování, že ten majetek je jeho a nikoli dlužníka, který tam kdysi bydlel. to jsou loupežnické způsoby, které k nám zavlekli východní nomádi, potomci Hunů. To je ta "socialistická morálka a spravedlnost".
  • Jsou to lichváři a zkurdupli. A stát to podporuje. Pospíšil na to čumí a nic. To je svoboda.
  • To je teda vizitka...Jestlipak exekutor taky nekdy navstivil "nase" romske spoluobcany a sebral jim nakradeny zlato? *16*
    • To by si nedovolil, protože by to byla "diskriminace" .Nemluvě o tom, že odsud by skutečně nemusel ve zdraví odejít i se svojí "ochrankou" Takovým cikánům je to jedno...Ty chrání jinčí páni !
      • Taky fakt,nami voleny a placeny-at uz fizlove,nebo tzv.politici *12*
  • Většině exekutorů přestalo jít v prvé řadě o vymožení nároků věřitele, ale jde o vlastní obohacení při vymáhání nesmyslně malých částek. Dostali se tak spíše ne na stranu práva, ale na stranu vyděračů, lichvářů a lupičů. Je tak jen otázkou času, kdy se jim někdo ze zoufalých obětí postaví se zbraní v ruce.
    • 100% souhlas!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit