Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z určitého nadhledu se v každé generaci pravidelně objevuje skupina sabotérů,kteří negují podstatu,ze které vyrůstají.Za bývalého režimu to byli Chartisti,teď Ekologisti a Negromilci.Obě skupiny inklinují ke drogám a vlastizradě.Je možné,že jde o nemoc,patrně endokrinní povahy cosi jako politický projev puberty a schizofrenie.Ve starších generacích to řešil táta řemenem.Dnes nevím,ale až tento poťouchlý režim zkrachuje,budeme muset přijmout zákony na ochranu národa a kulturního dědictví ,pokud se tátové nezhostí řádně výchovy.    

  • Klasika současné společnosti. Není důležité co kdo provedl, jakou způsobil škodu, ale podstatné je podrovně rozebrat, jak se na ně přišlo, kdo je prozradil a tím porušil jejich práva na ochranu osobních dat.

    Já jsem aktivista a kdo je víc?!

  • Aktivistický aktivismus aktivující se proti zájmům většiny občanů ČR a generující vážné škody v našem hospodářství je už jen třešničkou na škůdcovských činnostech, skrze které se snaží nepřátelé naší republiky občany zlomit a sobě naklonit, resp. zverbovat do svých řad a tak dál zvětšovat svůj škůdcovský potenciál, ač takováto praxe nemůže pochopitelně skončit dobře, což si naštěstí uvědomuje mlčící většina občanů. Ekologičtí aktivisté zapomněli na jednu drobnost - demokratický systém a každý demokrat či zodpovědný občan mají právo se bránit nájezdům likvidačních čet ekoteroristů. Nechci, aby demokratický systém byl nahrazen ekologickou diktaturou, která nechá zlikvidovat všechny uhelné či atomové elektrárny a odkáže naši energetiku na větrníky či solárka. Merkelovci spoléhají ve svém ekoteroristickém šílenství na naše uhelné či atomové elektrárny, ovšem my se nemůžeme na nikoho spoléhat.
  • Ona tady byla Příroda už před tím přemnoženým a namyšleným homo 2x sapiens a bude i po něm.

  • Aktivistům bych dal i k náhradě kůrovce, který ničí co se dá. Banda ubožáků se přivazovala ke stromům např. na Šumavě a bránila těžení napadených stromů. Prý se o to příroda sama postará. Nic se samo o sobe nepostará to je demagogie magorů. Uhlí se bude těžit i přes nějaké aktivisty. Proč se aktivisté nenechají přivázat na nějaký ropný vrt a nebo když se čerpá pitná voda to je také ekologie. Aktivisté se mohou sebrat a jít čistit moře od plastů když jsou tak uvědomělí. Pokud někdo způsobí škodu tak ji má zaplatit. Ten co napadl Kvitovou taky tvrdil já tam nebyl já byl o 60 km jinde.  

    • Wolfcastle

      Přesně hubou je to samej ekolog, ale ani základní věc jim nedochází, že příroda se tam o ty stromy nepostarala všechny do jednoho tam vysázel člověk! A i malému dítěti dojde, že uměle vysázenej les napadenej kůrovcem musí řešit člověk příroda si stím neporadí!!!

      • Dovolím si oponovat. Podle stanoviska aktivistů si příroda s umělým lesem poradí právě tak, že uměle vysázený les zničí a za půl milénia bude na jeho místě les přirozený.

        Mohu-li citovat něco z úst mrtvé kočky, potom se nabízí tento dialog:

        - Jak co nejradikálněji zabránit nemocem obilovin?

        - Nové nepěstovat, staré spálit.

        - Ale co budeme jíst?

        - Otázka nezněla, co budeme jíst, ale jak co nejradikálněji zabránit nemocem obilovin.

        (Bubáci pro všední den, Karel Michal, ČSP, Praha, 1962)


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit