Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.
    A jelikož
    1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ podporuje a propaguje komunistickou ideologii, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka,
    Proto
    3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
    • Budování "šťastných socialistických zítřků"přineslo jenom spoustu krve nevinných:
      V období komunistické diktatury:
      * 234 bylo občanů popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • "Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka"…
        Takže skoro všechny vlády pro r. 89 by podle vás bylo třeba zakázat a soudit. (Právo na práci, právo na bezplatnou lékařskou službu, právo na svobodu v rozhodování s vlastním majetkem a t.d. - jde vesměs i o věci zakotvený v ústavě).
        "§ 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…"
        Takže ono při odsuzování záleží na stranické příslušnosti. Ostatní (jako běsnění amíků ve Vietnamu, Syrii, Iráku, či bezprecedentní "podnikání" v Boopalu a jinde) je laskavě dovolený, mnohdy i vychvalovaný.
        Typickej projev teho tolik odsuzovanýho komunistickýho či nacistickýho myšlení...
        Ergo, když všichni, tak všichni.
  • ksčm nezmění vůbec nic. Maj se dobře a berou platy ze kterých by se jejich pracujícímu lidu zatočila hlava. Díky tuposti svých oveček si tady z nostalgie po časech které už dávno odvál čas dělají dobrý kšeft pro sebe a své rodinky. Komunisté si v tomto státě na který nadávají užívají všech výhod které jim dává a pasou se v senátu i PS.
  • Když nebudete znárodňovat rozkradený majetek podporujete zloděje- nebudu vás volit. Zklamali jste.
  • Pro inkognito TOM. Tvrdíš, že Gottwald taký psal( ale nevíš kdy a kde), že nebude znárodnovat. Každý historik potvrdí, že KG v parlamentu za éry TGM prohlásil MY KOMUNISTÉ SE CHODÍME DO SSSR UČIT JAK BURŽOÁSII ZAKROUTIT KRKEM ! Podle tebe TOMi tím myslel, že jim ponechá hospodárskou nadvládu. To je dobrý,co? TGM zakroutil krkem šlechte- odebral jim lesy,polnosti, zámky i tituly.Praktický znárodnil. 25 let nato KG znárodnil fabriky a syn TGM -Jan Masaryk jako ministr Gottvaldovy vlády toto znárodnění obhajoval v zahraničí. Zacož se mu "nekdo" odněnil atentátem. No, ale TOM četl v dobových novinách neco jiného. Akorát neví kde to četl.. Ale ja to vím.
    • TGM nikomu nekroutil krkem a nikomu nic nebral, to nebyl diktátor, ale president republiky a především morální osobnost.
  • Notak, soudruzi, pište, pište, je neděle, chci se bavit!!!
    • pista ziga je hnedomodra *12* . jen si pis. beztak jsi v ustavu pro blazny, ze? casu mas dost.
      • No pokračuj, zatím slabota.
  • Už žádné fronty na banány! Nezapomeňte, soudruzi, napsat o tom pracáku!
  • Jsou tři možnosti : ZPRIVATIZOVAT-ROZPRODAT-ZNÁRODNIT. K tomu stačí jedno referendum. Hádějte co by zvítězilo? Ja to vím!
    • To vědí i všichni zasraný zloději nicků z řad nodrých sviní *16*
      • I ty to víš!
    • To ví každej pitomec!
    • Já to taky vím!
    • Já to vím taky!
    • I já to vím!
      • jsi prachsprosty zlodej nicku.
        • I on to ví!
  • můj otec má doma dobové noviny ,nevím jaký je to rok přesně , ale soudruh Gottwald v nich slibuje že taky nebude znárodňovat , opravdu, četl jsem to, a jak to dopadlo víme všichni, nějak mi to připomíná dnešek , že bychom se zase nepoučili?
    • Takové noviny je dobré číst a pozastavit se nad Gottwaldovou paralelou se souruhem Grebeníčkem, že? Dokázal by s oponety zatočit asi tak, jak ho k tomu vedl jeho tatík. Jakási barmanka v Luhačovicích, když jsem jím řekl, že se pojedu podívat do Hradiště mi řekla doslova. Do Hradišťa nejezděte. Tam nejsů dobří lidě. Měla asi dívčina pravdu. *9*
    • Když je máš tak si je přečti pořádně.Nebude znárovňovat podniky do 50 zaměstnanců.Dále to mělo skutečné majitele,kteří si to vybudovali.To bylo svinstvo.Dnes bych jednoznačně souhlasil,že co bylo ukradeno bez pardonu sebrat!Můj otec měl tři zaměstnance a jednu učednici ukradeno a dosud nevráceno.Demokracie pro někoho?
      • Prolhanej komunisto, mlč - to jest tvé právo!
    • no jo, ale posledních 20 let se tu vládlo pod taktovou právě těch EX- co se řízením osudu za trest dostali na druhou stranu... Jen si vzpomeňte na většinu legislativců a dalších "VŮDCů" PO SAMEŤÁKU VŠECHNO EX..které vyloučili a vy jste je zase pozvali nahoru... a udělali z nich trpitele a vládce.... tož trpte...
    • Nepoučili.. bohužel. Jsme národ líných zapomnětlivých blbečků. A doplatíme na to.
  • HMMM, to tedy koukám jak plodná a hodnotná diskuze se tady vede.Ztráta času všechny příspěvky pročítat ale budiž, přemohl jsem se. Kolik nenávisti a zloby se najde v tomto národě, jenom doufám, že to snad není reprezentativní vzorek inteligence lidí v naší republice. Pak by to bylo na pováženou a na zvážení k případné emigraci z tohoto ďolíčku v srdci Evropy. Proč se bát třeba znárodňování, když máme ještě živé vzpomínky na to, že většina podniků fungovala, dokázala se o sebe a svoje zaměstnance postarat, výplaty byly včas a bídou jsme rozhodně netrpěli a i o naše potomky bylo dobře postaráno. Pracáky, exekutoři, zlodějské daně, hlad a bída, nezaměstnanost, platby u lékaře, léčení jen pro bohaté, zlodějská sebranka ve vedení státu,....... toto vše jsou až novodobé dary naší pravice. Podnikatelé, než by přidali dělníkům na mzdě, raději staví paláce, kupují jachty, soukromá letadla, auta za pořádný balík (čím větší tím více vážený pán), kupují ostrovy pro soukromou rekreaci, všechny ty trachtace a žranice kaviáru a všemožných "laskomin", je mě z toho na nic. Musíme opravdu všechno tohle trpět a je k prospěchu nás všech obyčejných lidí, kteří pomáhají nedobrovolně množit nahromaděný majetek pár jedincům? Asi by opravdu bylo lepší ten nakradený majetek který nemůžou tito lidé nijak legálně doložit - znárodnit a dát lidu, kterému to ukradli. Je dobré si vzpomenout jak velký byl státní dluh v té době vlády zlých komunistů, kolik procent úroku jsme museli platit u půjček, kolik se platilo školného, školkovného a podobně..... Raději budu trpět pod vedením komunistů s plným žlabem, než si užívat demokracie za vás pravičáků s prázdným žaludkem a bez práce.
    • Taky vzpomínám na tu dobu. Kdy jsme "dobrovolně" chodili 1. máje v průvodu, cvičili na spartakiádu. Bez doporučení jsem bohužel mohl o vysoké škole jen přemýšlet. O cestě do zahraničí radši ani nemluvim (devizová doložka, pozvání k návštěvě, souhlas zaměstnavatele...). Kdy sehnat elektroniku, sportovní vybavení byl nadlidský úkol. Ano všichni lidi měli práci. Příkladem můžo být železnice, když se na každém malém nádraží válelo deset nádražáků a nemělo co dělat.
      A ke znárodňování: Tenkrát se nezastavili jen u zlých kapitalistů, ale brali domy, lesy pozemky i "obyčejným" lidem.
      Tak si pořádně rozmyslete, do čeho chcete jít.
      • Právě proto jsem po r.1989 očekával,že to bude lepší.Dnes bych vlakem nejel,protože se bojím jestli někdo neukradl koleje.A o té cestě do zahraničí se mi teď nechá jenom zdát.Do 1.Máje jsem chodil s radostí byl jsem mladý a těch pěkných holek pohromadě.To samé spartakiáda, pokračování sokolských sletů ,no nádhera.Žádná stará bába,ale krev a mléko.Dnes hrůza a běs,ale ve všem.
    • Komouš se zas vyblil... No, hlavně, že se mu ulevilo.
      • jsi obycejny zlodej nicku
    • Oni to, kluku jeden, ti podnikatelé taky nemají jednoduchý. Ale to by sis to musel prožít také z druhé strany. Hodnotit by člověk měl až tehdy, kdy má zkušenosti z obojího.
      • Právě proto s tím souhlasím.Já z podnikatelské rodiny jsem nešel podnikat,protože to má jako všechno rub a líc.Češi jsou národ k pohledání,někdy mám pocit,že docela hloupoučcí.Hurá jdu do podnikání,bez zkušeností,bez rozvahy v čem chci podnikat.Když jdu nakupovat jednou za týden a vidím tam tzv.podnikatele naše i šikmooké jak jdou po akčních cenách supermarketech a pak to prodávají na trzích apod.za přemrštěné ceny.Tak to není podnikání,ale okrádání jeden druhého.Hurá jdeme do EU,Nata a výsledek známe.K tomu tzv.pravicová ODS dříve samé KSČ.To je k pousmání.Víte,kdo je nejméně oblíbený národ v Evropě?Nebudu vás napínat my.
      • Jste trochu mimo, podnikání mám 8 let, takže vím o čem mluvím.
        • Když někoho podnikání nebaví, tak mu to nikdy nepoběží a bude mít prázdný talíř. Ale proto, aby někdo naplnil svůj talíř, nemusí se nutně stát zlodějem. Legitimizovat komunisty = legitimizovat zloděje na úrovni ústavy ČR. Je to jako by se zlodějina stala beztrestnou.
        • Každá lež je ti dobrá, bolševiku!
          • jsi obycejny zlodej
            • A ty komunista. Kdo je víc?
  • Syfilis a Dolejše nebrat!
    • jsi zlodej syfyliticky a krades nicky.
    • Źe ty jsi taky z Prahy husito.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit