Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá jako inventární notorik z nádražní restaurace...
    • Spíš jako notorik z Vysočiny. *2*
  • jsem poctivý komunista
    • Přímo ukázkový komunista.
  • Komunisti se snažili vytvořit tzv. nového člověka. S Ransdorfem se jim to podařilo.
  • Snah o diskreditaci Ransdorfa tu bylo už několik. Tohle je jen další epizodka.
    • Soudruhu zloději nicku, mně může být Ransdorf ukradený, ale je to komunista a proto ho vylučuji z druhu homo sapiens sapiens.
  • Je vidět, že pan euro-poslanec neví co je jeho skutečnou náplní práce, a že neustále pokukuje, kde by něco z toho nepřeberného množství ladem ležícho majetku odloupl pro sebe a jemu podobné. A to čím krmí Nás - poctivý český lid na tom mu nesejde. Jeho výmluvy mi připadjí žáčka z 3B, který rozlil mléko a nechce se k tomu přiznat. Proč si dotyčný dědic vybral práve Ransdorfa? To není na Slovensku kvalitní advokát, který by tuto kauzu vyřešil (pokud je jak říkají legálně podložená?). ? Smrdí toi již od udajného vynesení rozsudku v této věci, proč již někdo v tomto dědictví nekonal ? Kolik dotyčný zaplatil dedické daně z nabytého majetku při dědickém řízení - které určitě muslo proběhnout . Nebo to je odlákání od větší kauzy, která se nesmí dostat do novin ???
  • "Český soud ze Zlína nebo Prahy prý o dědictví rozhodl 18. února 2007".

    No tak tvrdí, že ho mají v ruce, tak ať se do něho podívají a jsem přesvědčen, že v tom soudním rozhodnutí bude překvapivě uveden soud, který ho vydal. A věřím, že pak i u tohoto konkrétního soudu najdete kopii tohoto rozhodnutí a tím se doloží pravost rozhodnutí.
    To vypadá moc jednoduše, že? *2*
  • semelová-ransdorf-stalin-putin// katyň,madarsko1956,ČSSR1968,KRYM,/gen.Píka,dr.Horáková
  • žádný myslitel. Ale z jeho jinde zveřejněné podrobné výpovědi krok po kroku je patrno že přeci jen něco velkého drhlo na straně banky.Totiž oni tam jsou ve švycarských bankách též kvalitní šupáci.Slovem HNOJI. Tuhle jsme chtěli vyměnit cca 25 000 jejich frantíků za jinou evropskou měnu.Jejda ti se tvářili nevrle.Jako bychom jim je chtěli ukrast.Fakt je, že normální švycaři jsou vstřícní.Ovšem za přepážkami bank tam sedí povl.Přesněji výběr z povlu.Si myslí a jednají jako se svými penězi.Takže své peníze vážení - všude jinde než do Švýcar!
    • Neznám podrobnosti, ale soudruh Ransdorf byl (rudým stádem) zvolen do Evropského parlamentu a má tudíž plnit poslání poslance EP a ne řešit něčí finanční záležitosti s bankou, Bylo by zajímavé vědět jak soudruh Ransdorf prosazuje v EP demokracii a právo občanů EU, budoucí USE?

      Slovák možná poslal Ransdorfa do banky, ale Ransdorf měl toho Slováka poslat do "píp". Nebo snad má dlouhou chvíli a proto jezdí do Švýcar řešit bankovní problémy?
  • Bohužel takových "čestných rytířů" mají komunisté nepřeberně. Právě oni postupně ubírají preference "straně vymírajících důchodců". Ransdorf nikdy nebyl "dobrý" již jenom proto, že je komunista, a hezky kovaný s rudým mozkem. Kdo jej slyší komentovat mezinárodní situaci, pochopí o čem píšu. Komunistům by měl být příkladem, ale postupně pouze vyhasíná nejenom s během času. V celé akci byl naprosto naivní s velkým egem. A zřejmě za to zaplatí. Ostudou, ztrátou preferencí, ale co mu nebudu zazlívat, tak i tím, že jeho strana opět ukázala jakéže to má lídry ve své straně.
    • Svědčí to jen o úrovni naší společnosti, která volí pohrobky zločinecké fašistické KSČ, která si pouze přidala k názvu "M" (asi od magoři). Neumím si představit, že by v Německu mohla existovat NSDAPM. A to by se ta postkolonie východostepní říše chtěla rovnat civilisovaným evropským zemím.
  • ale přece soudruzi komunisti jsou stejně nenažraný jako soudruzi kapitalisti,akorat ty druhe brzdí ta svoboda projevu ,ale pozor všichni píšem na počítačích které byly vyrobeny v komunistickem kapitalismu a ted radte co s tim?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit