Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Litavský, jsi jenom ubožák s hlavou v německé řiti.
  • Rusové hnali německé dobytky takovým tempem že to bylo až neuvěřitelné, byla chyba že neobsadili Německo celé a nezůstali tam, bylo by jen otázkou času kdy by se tam mluvilo rusky.S toho měli spojenci největší strach, že bude celá Evropa obsazena Rusy, a mnoho k tomu nechybělo.
  • Bohužel to je zase jednostranný pohled. Moje babička žila ve Špičky v okrese Přerov. Po roce 1939 vznikla hranice hned za vsí. Ostatní tzv. bylo v Německu. Byla tam obec Kunčice. A v té obci žili Němci. Jakmile se stali kunčičtí protektorátníkama, tak vystěhovali české občany za hranice protektorátu a bylo jim jedno jestli mají kde bydlet či nikoliv. Naházeli jim oblečení a ostatní věci do příkopy a hotovo. A k tomu následovala výhružka" ...až obsadíme celou republiku, tak si vašimi hlavami vydláždíme cestu do Kunčic." Takže by si měl pan Litavský uvědomit, koho obhajuje. Ta uplynulá doba je velice citlivé téma a nedivím se, že je na informace embargo. Měl by se zeptat např. obyvatel Ploštiny na Valašsku, jak tam Němci zacházeli s lidmi. Zastřeleno bylo pár lidí, ostatní upálili za živa.
  • Milan Litavský by si měl zopakovat dějepis, stačila by 2. světová válka, zejména který národ ji začal a jakých zvěrstev se jeho vojáci dopouštěli. Jak se říká: Kdo seje vítr...
  • Je velmi smutné, že k podobným exesům po válce docházelo. Dá se říci, že to odnesli neviní lidé. Nicméně zapomíná se, že němci to byli kteří spustili všechna ta zvěrstva. Co je ubitých "pár" němců proti milionům neviných kteří zahynuli během války. Skoro by se dalo říci, že měli být potrestáni více. Dnes jsou majitelé EU, do všeho kafrají a o všem rozhodují. Nejsem a nikdy jsem nebyl komunista, ale chápu, že lidé po válce jim fandili a většina národa je podporovala. A na základě dnešního počínání rádobykapitalistů jejich podpora jen vzrůstá. Takže ty "svině" jak je nazval ten "jediný spravedlivý" znovu získávají hlasy. A teď ani nevím jestli to pro nás dole není dobře.
  • Jak to, že za takový výrok ještě běha po svobodě. Vždyť je to trestní čin hanobení rasy a p ř s v ě d č e n í . Dále obhajuje nacisty a fašisty, kteří měli na svědomý miliony obětí během II. světové války.
    • Máš pravdu.Tohoto vlastizrádného lumpa,je třeba odporazit,na katovské mučírně ,tím nejkrutějším způsobem.Ten patří k tomu politickénu dobytku,který chce z naší země udělat koloniiZápadu,zvanou Česko.
  • Američané neosvobodili u nás prakticky nic, Rusové je nechali osvobodit Plzeň jen aby se neřeklo, druhou frontu otevřeli spojenci protože měli strach že se Rusové převalí přes celou Evropu, taková jsou fakta a nějací hlupáčci tady na tom nic nezmění.
    • Kdyby USA Rusku nepomohly, tak by se dnes v Moskvě mluvilo německy a místo mausolea by tam stála socha fýrera, zakladatele celosvětové říše "nadlidí". Na té demarkační linii má velkou zásluhu Beneš, který přesvědčoval západní spojence, že SSSR pod Stalinovou vládou spěje k demokracii, přesvědčoval o "nevýhodnosti" otevření balkánské fronty, která by tu demarkační linii posunula podstatně dál na východ. A také nezapomínejme, že nebýt spojenectví Hitlerova Německa a Stalinova Ruska (Pak Molotov-Ribbentrop) a nebýt nebezpečí, že Stalin začne uskutečňovat svůj úmysl zakládat ve střední Evropě sovětské socialistické republiky, tak by západní mocnosti včas přidusili Hitlera a k té katastrofě nemuselo vůbec dojít. Chyba byla, že se dopustilo zničení rakouské monarchie, která po staletí bránila nájezdům z východu. To je ovšem všechno co by bylo kdyby...
      • Petře, dodávky z USA samozřejmě byly, nestačily by ale na to aby technicky zajistily vítězství Ruska. Rusové před Němci přestěhovali za Ural více než 2000 továren. Jejich produkce se zvýšila více než 700x. Zatímco v Německu se vyrábělo cca 600 tanků měsíčně, Rusové jich vyráběli více než 1000 ks. K tomu nové zbraně (Kaťuše), nové samopaly a hlavně lidské zdroje. Aby Rusové dobili jednu rotu Němců, tak na to obětovali celkem tři své roty. Proto taky těch 20 milionů mrtvých Rusů. Američanů zahynulo ve druhé světové válce cca 300 tisíc. Zrovna tolik co Čechů. Hlavním architektem rozdělení Evropy byl samozřejmě Churchil. Likvidace Rakouské monarchie byl výsledek 1.světové války a touha porobených národů po svobodě. Jednu z chyb by bylo možné definovat taky rozdělení Československa po roce 1989. Ale to vše se zase spojilo v uskupení EU, takže ztráta monarchie zase tak hrozná nebyla.
      • Slyšeli jsme slovo Boží. Amen. Kdy a kde USA pomohly Rusku?
        • Nejsem si zcela jist, zda to nebyli Britové, ale co třeba lodní konvoje do Murmanska?
          • Britové a USA je pro mě velký rozdíl. Pro tebe taky?
            • Dobře, tak tedy spojenecké konvoje dopravující strategický materiál do Murmanska.
    • Ochotně se zapomíná na "příspěvek" amíků ke konci války, kdy rozbombardovali plzeňskou Škodovku, pražské Vinohrady, kus kladenské Poldovky a další. To vše vlastně v dubnu 1945!!! Proč asi?
    • Amen. 6.7.1944
      Rusáci se mohli koupat v Atlantiku
  • Že napřed ti popravení Sudeťáci nepostavili křížky Čechům,které Němci popravili.Měli na to do konce války času dost.Toho lumpa,který uráží náš národ,je třeba odporazit za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.Už se musí náš národ proti všem vlastizrádným lumpům,kteří dvaadvacet roků zbídačují a zrazují tuto zemi postavit a začít je co nejkrutěji odporážet.
  • 0
  • Je zajímavé, že příspěvky největších antikomunistů jsou navlas stejné, jako žblebty komunistů po 48 roce?
    Např: Tebe a tobě podobné jsme měli hned v 89 pověsit a byl by dnes pokoj.Takovýto debi-ové jako jsi ty tady ovlivnují ty prostáčky bez vlastního názoru a snaží se tady prezentovat svůj mnohdy hloupý názor.

    Je to špatný, ale tyhle zmrdí kydy mne vždy pobaví *1* *1* *1* *1* *1*
    Hlavně jak by pro demokracii dýchali, ale odpůrce by věšeli, stříleli apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit