Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší lezci do Putlerovi fašistické prde.e jsou zdejší čeští komunističtí vypatlanci.
  • USA ve jménu jejich "demokracie" pozabíjely původní obyvatele Indiány a nahnali je do rezervací. Totéž postupně činí již dlouhá léta se všemi zeměmi, kde potřebují vykrást nerostné bohatství a přinést tam zločin. Kdo ničí deštné pralesy, které jsou srdcem Země, ve prospěch kolonializace a poroby za účelem obohacení amerických a jiných mafií? Totéž tak činí s pomocí rektálních lezců a mamonářů z EU na Ukrajině. Merkelová pochopila taktéž, že Evropu je možné si podmanit intrikami a bez války získat lukrativní trhy, které ji poskytnul diletant Havel, který hlásal, že když rozpustíme Varšavskou smlouvu a zrušíme výrobu zbraní, tak totéž udělá NATO. USA potřebovali takového nýmanda, který na Václaváku křičel, že nas budou komunisti strašit nezaměstnaností, ať na to nedáme. Debil, myslel si, že tady nemají lidé dost informací k nezaměstnanosti na Západě. To, co se rozkradlo za Gottwalda není nic proti tomu, co se rozkradlo za Havla! Nezapomínáme Vašíku!!!
  • Naprosto bezpředmětná diskuze. Věřit lidem ze země, která má takové historické základy jako má USA- to by musel být buď obzvláštní hlupák, nebo blázen. Vždyť je to zem, která se řízením osudu vyloupka z vyvrhelů ze Španělska a Portugalska v 15. století, poté se k tomu přisáli vrchnosti těchto zemí a poté vrchol všemu dodala koloniální Anglie. A ty zase obrali o to co uloupili nebohým indiánům dnešní bohové světa- Američané . Tak co lze od nich očekávat. A ti by měli být strážci demokracie a lidských práv a poučovat o tom ostatní? Názorně předvedli svůj charakter v plné parádě naposled v Kyjevě.
    (http://www.blisty.cz/art/72499.html , http://cs.wikipedia.org/wiki/Kolonizace_Ji%C5%BEn%C3%AD_Ameriky , http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:whxYJqk5tqsJ:https://www.htf.cuni.cz/HTF-80-version1-08_kolonialismus.pptx%2B%C5%A0pan%C4%9Blsko+amerika+15.stolet%C3%AD+trestanci&hl=cs&gbv=2&&ct=clnk)
  • Existuje několik možností, jak odpovědět na snahy Ruska vyprovokovat válečný konflikt.
    1. První napadnout a zpacifikovat provokatéra, jako to zkusilo Rakousko-Uhersko - totální propadák*13*
    2. Opak - ustupovat a ustupovat, před rostoucími požadavky provokatéra a myslet si, že jednou přestane, jako to dělali spojenci před II. světovou válkou - taky propadák.*13*
    3. Vytvořit dostatečnou odstrašující sílu za cenu vysokých nákladů a určité mystifikace nepřítele, jako to dělal prezident Reagan. Už to nezabírá. - částečný úspěch *7*
    4. ? *9*
    • " Existuje několik možností, jak odpovědět na snahy Ruska vyprovokovat válečný konflikt.
      "....
      Kriste pane - tohle je z čí hlavy? Předpokládám, že z hlaviček ze země státního terorizmu- USA. Rusko se snaží vyprovokovat válku? Kdyby to chtělo, tak již dávno přistoupí na snahy amíků o konflikt a vypráská na Ukrajině tu bandu amerických posluhovačů z Kyjeva a udělá tam pořádek. Na to ale soudruzi z USA čekají, aby mohli velkohubě vykřikovat, že za rozpoutání války mohou Rusové. USA je na sestupu, a tak lezou po světě jak mlsný pes, co by kde urval. Alešovi nelze než doporučit, aby nečetl deník ústředního výboru SSM ( SSM=socialistický svaz mládeže), u kterého socialistický potěr zřejmě v této osvícené polistopadové době dozrál k dokonalosti. Alešovo tvrzení plně odpovídá rétorice tohoto plátku.
  • ..pokud velký medvěd rozmístí rakety na Ostrově Svobody, tak bude ve Washingtonu DC ještě velmi horko.
    Historie se opakuje!
  • ...genocida ukrajinského lidu (civilního obyvatelstva), který se provinil tím, že hovoří rusky pokračuje.

    To jsou etnické čistky. Kam spěje svět?
    • Genocida 3 000 000 ukrajinsky hovořícího obyvatelstva a anexe jejich území - to je práce Rusů. *11*
  • USA se nedá věřit ani pozdrav!! *15* *2* *1*
    • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
      Tak ještě jednou:
      Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
      Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
      před pěti týdny byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

      Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,
      • Tak to ti tečko opravdu věřím, poprvé máš stopro pravdu!
  • Pověs komušistu - zabiješ teroristu!
    • kdy začneš zabíjet ty co s tebou nesouhlasí....
  • USA účelově lžou tak jako vždy, bohužel to není trestné. Když to tak ale pozoruji, celý svět jich už má plné zuby a dříve nebo později za to zaplatí. Jejich ekonomika již dávno není silná, melou z posledního, tak kolem sebe kopou.
  • Ruským komufašistům dávno, pradávno nikdo nevěří. CCCP = fašistický vřed naší planety!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit