Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z jiných nestátních podniků jdou zisky do ciziny.
  • Já nevím, proč pan Boček odchází, je ještě mladej.. tak kdo ví. Že by byl odejit protože bránil poslední českou značku??? Měli by jej přemluvit aby zůstal.Což se nestane - bohužel. Protože poslední pivovar - o který bojoval - jinak půjde do kytek- Já pamatuji na velkohubá prohlášení politiků a neprodeji či co Plzně a Stariopramene, na plamenné řeči o národním zlatu... prdlkajs - fšichni se na privatizaci napakovali a šmytec. Vždyť ty chemické patoky se nedají pít... A Anheizer Busch navzdory tomu že za pana Bočka nezískal povolení značky, díky evropským soudům -které prohrál získá Budvar za hubičku. Uvidíte. Koalice socanů, lidovců a hlavně ANOistů nebude jednat jinak než ty minulé. Nastane doba že čechy budou po ekonomicku učit vařit pivo japonci a .......... fujtajxl.
    Takže ještě hurá na Budvar dokud je a je náš - tedy po našem... pak snad jen víno, které bohužel české pivo čím dál víc nahrazuje, protože ty patoky pod "vydělávajícími " majiteli se opravdu nedajií. A taky abyste věděli jaké bylo české pivo.
  • Budvar pravidelně na odvodech do státního rozpočtu na daních, sociálním a zdravotním pojištění za zaměstnance odvádí ročně 400 milionů korun. Z nerozděleného zisku z posledních let odvedl v roce 2016 pivovar do státního rozpočtu 1,3 miliardy.

    Takže ekonomický ředitel, pan ing. Petr Žáček, bude mít těžko konkurenci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit