Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tohle téma se dnes v RF prakticky zajímají už opravdu jen ruští komunisté, malé skupiny., ti účastníci., kterých se to přímo týká., někteří novináři a státní média..Desítky milionů střední generace a zvláště mladí v celé RF, což hodně zdaleka nejsou jen Rusové..mají dnes úplně a to doslova..úplně jiné zájmy, témata a starosti !..V podstatě ani naši střední generaci, natož tu mladou generaci už to ani moc nezajímá..

  • urážka a ponížení se ukončují pomstou,kdo to přejde mlčením,ten je otrokem a Rusům jsme se ještě nepomstili.Opovrhujeme jimi,hnusí se nám,ale málo kdy se nám naskytne příležitost.Je třeba ji využít a uškodit jak jen to půjde.

     

    • Paranoia nebo něco horšího? Hrdina Thrax bude poskakoval po náhrobcích účastníků? Kam až může sahat lidská malost a hloupost? Slyšel jste někdy slovo no lesa, nadhled..... Že se vůbec ptám

      • až se pomstím,odpustím.

        • Dobrá, ale nač to množné číslo? Vy jste dva? 

          Pokud těm klukům, které sem Brežněv a jemu podobní poslali bylo v roce 1968 20 - 21 let, dneska je jim přes sedmdesát! Vy chcete škodit stařečkům?

          To mi moc statečné nepřijde. Nezlobte se.


          • ten,kdo si libuje v porážce a netouží po svobodě nýbrž hledá důvody pro své ponížené postavení,zaslouží si toliko pohrdání.Naštěstí nikoho takového neznám a ani o Vás Jindrichu si to nemyslím.Takže proto to množné číslo.

            Mstou mám na mysli mstu všem těm,kteří se na našem neštěstí podíleli a tedy i těm,kteří z toho měli prospěch nebo ho mít mohli .Takže nikoli stařečkům,ale i jejich předkům i jejich potomkům.Neexistuje žádná milost pro toho kdo vojenskou botou šlápne zrádně do země přátel.

            Statečné to není,proč by měla být spravedlnost statečná?

            - v r.1968 bylo vydáno České desatero: Nevím,Neznám,Nemám,Nedám,Nechci,Nevidím,Neslyším,Neumím,

            Nepovím,Nezradím!

            Takže kdykoli se setkáme s osobou která má nebo by mohla mít nějaký vztah ke zločinu války,který jsme strpěli,musí být použita pasivní resistance a pokud možno sabotovat jakýkoli druh pomoci .K sabotáži patří :dezinformace,zesměšňování,pomluvy atd.Vše to konáme s čistým svědomím a s radostným vědomím služby národu,který byl okraden o přírodní bohatství a izolován do zaostalosti .

            • "Neexistuje žádná milost pro toho kdo vojenskou botou šlápne zrádně do země přátel."

              Tak to platí i o Němcích, Rusech a dalších, které jsme považovali za přátele a oni vojenskou botou šlápli zrádně do země přátel? Platí to i o našich žoldnéřích, kteří se producírují se zbraněmi jako okupanti po Afghánistánu? Co nám udělali Afghánci, že tam chodí naši placení zbrojnoši?

              Co když nějaký uražený migrant z Afghánistánu to cítí jako Vy a udělá nějakou hrůzu v zemi okupantů. Budete pro něho mít pochopení? 

              Víte ono je to hrozně složité. Ale děkuji Vám za odpověď. 

              • Reakce na příspěvek:


                Asi je to složité morálně,ale ne právně.Z hlediska práva jsme součástí českého státu a českého právního řádu ,(tedy nikoli  jiných právních řádů nebo lidstva atd.) a pachatelem věcí je ten,který je bezprostředně nástrojem skutku,(tedy nebere se v potaz že ho někdo poslal,navedl,měl špatnou výchovu nebo těžké dětství apod.)

                A teď to aplikujeme na Váš text:

                Tak to platí i o Němcích, Rusech a dalších, které jsme
                považovali za přátele a oni vojenskou botou šlápli zrádně do země
                přátel?vojáci DDR,Rusi a další pokud s námi měli smlouvu o přátelství,kterou hrubě porušili,tak pro jejich činy není omluva.Platí to i o našich žoldnéřích, kteří se producírují se zbraněmi
                jako okupanti po Afghánistánu? Co nám udělali Afghánci, že tam chodí
                naši placení zbrojnoši?
                Co když nějaký uražený
                migrant z Afghánistánu to cítí jako Vy a udělá nějakou hrůzu v zemi
                okupantů. Budete pro něho mít pochopení?

                naši žoldnéři se producírují po Afghánistánu v souladu s našimi zákony ,přičemž pro nás  nejsou tamní zákony závazné.Proto naši žoldnéři mají naši podporu a nelze mít pochopení pro nezákonnou činnost cizinců na našem území.  

        • To máte hodně popletené. Pomsta je náhražka odpuštění a její uskutečnění odpuštění vylučuje.

          Ostatně, v základech evropské kultury existuje výrok:"Má je pomsta i odplata." a další, které byste měl jako příslušní hrdého českého národa znát.


          • o tom co bych měl znát mě ty nebudeš poučovat ,to další ,že pomsta odpuštění vylučuje jsou tvoje představy které se mne netýkají.(Odpuštěním se u mě rozumí,že už mě msta omrzí)Tvrzení "má je pomsta" se týká křesťanského Boha,tedy je v základech Evropy i Českého národa,a já podle toho jednám-jen ať se jim Pán pomstí ještě jednou!  

            • Cituji:"Odpuštěním se u mě rozumí,že už mě msta omrzí."

              Děkuji, že jste mé tvrzení: "To máte hodně popletené." tak rychle a bez vytáček potvrdil

    • Ano hrdino z dálky, prodělal si šarvátky a války, běž jim to ukázat thraxxy..............

    • Gorobilypes

      Ano ukaž že jsi lepší hnůj

  • Gorobilypes

    ach

  • Mě se líbí jak naše média vždy vyjádření jednoho politika z dumy ,považuji za názor všech 400 + názor celého národa. Běžným Rusům je to totálně u zadku stejně jako památníky v Řeporyjích. A názory pár komunistů v dumě, neposlouchá nikdo.

  • Po pravde - je mi u zadku, co je ruskym komunistum trnem v oku...


    • Novináři předhazují témata a tetelí se, když se zvedají emoce. Zeptejte se 100 mladých lidí v Rusku, co si myslí o památníků ROA v Řeporyjích. Vyvalí oči a nebudou vědět o čem mluvíte. 

      Je to jen těšítko psychopata na radnici v téhle metropoli světa. A vyhřívá své panděro ve světle pozornosti médií. 

      Jako jsou lidé v Dumě lhostejní nám, jsme stejně lhostejní my jim. 

  • Na Sputniku psali vlevo dole, že ožralec z Hradu  prý tuto událost chodí inkognito slavit na ruskou ambasádu,  převlečený za ruskou prostitutku....inu howado.
    • Hele Jegl, měl by dát dyštanc idiootovi, kreteenovi a vymrdanci pod nickem bbbbbb, co nadává prezidentu republiky. Nebo je to jejich sestra nebo bratr, že si to hovadoo tady vydržujou, na Tischcali?

    • No jsi to ty, jak včera utíkal po Národní třídě v podvazcích a podprsence?Chlápek s fousama převlečený za babu a hulákal "chyťte si mně!" jako že je Zlobivá Maruška.

  • Tovarišči z Ruské fererace mohou poděkovat tehdejšímu sovětskému vedení v čele s tovariščem L.I.Brežněvem. Právě senilní Leonid Iljič Brežněv byl stále víc mimo realitu. Právě invazí do ČSSR učinili sovětští tovarišči významný krok k rozpadu SSSR....21. srpen 68 odstartoval konečnou fázi existence Sovětského svazu. 
    • A ty hrdino si se o to nejvíce zasloužil. Nebýt tebe, tak by nemělo ani smysl žít a Jegl by měl o tobě psáti samé ódy.

  • Všichni okupanti jsou stejný dobytek a je jedno, zdali jsou z Varšavské smlouvy nebo z Německa - v Československu anebo třeba američani v Sýrii, Iráku, Afganistánu anebo v Japonsku. Domácí obyvatelstvo je nenávidí tak jako tak.

  • Pan poslanec Grospič je má zajímavé jméno jen bych přidal k němu ještě a on si to zaslouží za ty názory na srpen 68.

  • Jen tak mimochodem. Oni ty Rusáci museli mít magické možnosti, když donutili ty Čechy naskákat před jejich vozidla. Nebo je nudil někdo jiný?

    • Oni TI Rusaci...

      ... nudil, nebo nutil ...? :-)

      • Koloběžko neřeš nějaký překlep. Každý si to přebere. Nemusíš se někomu smát kdo se směje nakonec............

        • Ale ja se nikomu nesmeji...

          Me to jen pobavilo - v dobrem...

          Proto take ten :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit