Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nejvyšší čas vydat zas nějaké poučení z krizového vývoje ve stranách a společnosti
  • Tak mně napadlo že by se mělo kontrolovat jestli zákonodárci taky umí kromě toho že kradou taky číst,protože kdyby uměli tak by nemohli akceptovat hovadinu která byla zamítnuta a taky by se jim mělo sdělit že přílepky k zákonu nesouvisející nesmí vstoupit v platnost !Vyšetření na BSE by měli povinně podstoupit všichni jakož i psychiatrické vyšetření jestli se náhodou někdo z nich nezbláznil !
  • Jako trafika solární elektrárna, ještě ti jí stát ekologicky zlikviduje. Až budou lidi platit polovinu příjmu za elektřinu, tak půjdou do ulic jako Bulharsku. Jenže zde jsme v Čechách, takže budeme spíše národ bezdomovců, kterým budou vozit kvalitní humanitarní pomoc z Polska, sice ne moc kvalitní ani výživnou, ale přežijeme, těch pár miliardářů, kteří tu zbudou nám budou ještě chtít vládnout, takže si založí politické strany třeba NE 2020 a budou poukazovat na to co se udělalo špatně.
  • Jak je možné,že náš vrcholnáý zákonodárný orgán nectí rozhodnutí ústavního soudu,že přílepky k jiným zákonům jsou nezákoné a nesmí bát akceptovány. To neumí opozice zakročit,nebo nemůže jelikož to i ona dělá. Pak jde o pakt 200 nadlidí na dzákony této republiky,které schvalují.
    • Na snímku vidím smějící se předsedkyni LIDEM. To je ta pravá do Nečasovi party. Haluz jedna.
      • Co proti ní máš,třeba dobře přiráží !
      • Zdenku, prosím Tě neurážej haluz. Ta za to nemůže jak roste. Zato Karolínka, ta nám roste!!! Brzo bude vše křišťálově čisté, stejně jako vše, co koná - podpora vlády, dům atd....
        Je hezké, že se nyní pomalu dozvídáme, co stál Melčák a Pohanka a třeba dojde i k tomu, kolik nás tato dáma a její činnost stála - bude ale na vše pozdě!
  • To je vidět, jak se v našem státě dělají zákony, našim zákonodárcům chybí základní lidské vlastnosti, odpovědnost, morálka a stud. Většina tam sedí jenom kvůli lehce nabitým penězům. To co dělají pro stát, je jenom naoko, aby bylo vidět, že něco dělají, většina zákonů je jenom paskvil, který se musí několikrát novelizovat a je stále co dělat. No za ty prachy, proč ne.
  • Ukázka nekvalitní práce vámi zvolených poslanců za nehorázné platy.7.4.2013 ve 13.hod. sraz na Václaváku -konec této nekvalitní vládní garnitury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit