Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se Čunek při hejtmanování nevzdá mandátu v Senátu, bude z něj obyčejný tuctový vyžírka, jako většina politiků, mající kdejaké další funkce nebude ani jednu práci dělat jak má. Buď bude plnit hejtmanskou funkci dobře, nebo senátorskou. Obě nemá šanci dělat dobře. Zdá se, že jeho předvolební sliby, že se vzdá senátorského křesla, nebudou naplněny. A tak svým voličům - černoprdelníkům - opět vytřel zrak. A patří jim to. Věří, že politici KDU jsou lidé s křesťanskou etikou a morálkou, a po volbách je to opět jinak. Těmto voličům nelze ale nic vytýkat, protože podobně jako oni, i ostatní voliči jdou do voleb s důvěrou, že bude jinak. A tak to jde pořád dokola: Ale je dobře, že začíná doba změn, i když velmi pomalu. Ale začíná, a to je dobře.
  • udělal pořádek s parazitujícími cikány. Ti sužovali město svými výpady po okolí. Krom toho znepříjemňovali život v nemocnici, která byla přímo naproti jejich brlohům. A banda se tam cítila jako ryba ve vodě. Nyní banda obývá plechové chaloupky na okraji města. Ale i tady už začínají barabovat a nezničitelné ničí. A právě pro toto všechno - je mu cokoliv odpuštěno.Jedinou koulí u nohy je mu stejná partaj, ve které je obecní vyvrhel Daniel Herman.
    • Uvědom si ty prde, že to vy ste cikány natlačili společnými silami do téhle bezvýchodné situace. Takže až se bude rozdávat nesmrtelnost od pána Boha z hvězd budou cikání první na řadě a ty vůbec v těch dnech nelez na střechu nebo z ní poletíš dolů. A nejde jen tak o málo, tihle cikáni budou pak žít od malička do třiceti a tak pořád dokola, vesmír bude existovat ještě asi 270 miliard let to je 9 miliard životů pro každého cikána, tedy navěky věků, ale to tebe ty prde a tvojí bandu už dávno nebude zajímat, protože budete společně natrvalo prdět do hlíny. *5* *5* *5* hezká představa žít jako lidé 270 miliard let a ta technika k tomu *5*
      • Probůh, co jsi tím chtěl říct? Nekouříš marjánku?
      • skvělé
    • Co udělal Herman zlého, že jej nazýváte vyvrhelem? To se může v Česku beztrestně kopat do kohokoliv?
      • zejména promluvil letos na srazu Sudetoněmeckého ladsmanšavtu.A německy se omluvil za vyhnání skopčáků po válce. To není na nakopnutí. To je každodenní ranní příděl páru českých facek.
        • Jestli se omluvil za poválečnou deportaci našich německy mluvících spoluobčanů, tak udělal dobře. Za to se každý slušný člověk musí stydět. jedině bestie v lidské kůži to může schvalovat. Anebo hlupák, který nezná všechny souvislosti.
          Myslím, že tady jsou ještě tací, kteří by měli být nahnáni do dobytčáku a deportování do Putinova chanátu.
  • Stalingrad
    čaroděj,dobroděj...jen on umí našetřeti z dafky životniho minima 500.000,-Kč !!! Bo by mělo být defraudant, zloděj... a pak z cizích daní postavil našim milovaným již 600 let nepřizpůsobeným dříčům buňky na které nemají ani někteří co ty 600 let nepřizpůsobené a takový čuníky celý život ze svých daní živili !!!!! Maměnko,podajte mě pantok ať to *12* zapíchnu *1* *1* *1*
    • a toto má být jako směšné? Planceš páté přes deváte. Ty jsi též z chlivku?
  • Jak rychle se zapomíná, jak jel schovat 500.000 Kč do Opavy na ztracenou občanku a jak se chlubil sekretářce, že takhle se peníze vydělávají. *7*
  • https://www.novinky.cz/veda-skoly/419198-mesta-a-venkov-deli-propast-ve-vzdelani.html
  • nepochybně ještě včera pekl hamburgery v hladovém okně a masnýma rukama vydával drobné. Dnes je publikující pisálek. Jinak si nelze vysvětlit takovou slátaninu. Pan Čunek umí nazývat věci pravými jmény.Nebál se vystěhovat hnědočechy z parazitujícího bydlení. Z bydlení, které jim ze soustrasti kdysi přidělilo město a které začali časem tihle chasníci okupovat a považovat za svoje. A že drzost této pakáže je bezmezná dokladuje i oficiální žaloba na město Vsetín o 5 mil. v českých.Běžící. Za vystěhování a přidělení jiného bydlení, které ostatně ani nesplácejí. Takže "Juro, nebát se a jen do nich!"
    • Protože těm pokryteckým pravdoláskařům to dal najevo co si myslí většina českého národa.Proto tam byla nastrčená milenka apod.Co ta šabatová z chátry asi jí ul nepochválí,že nechodí k soudu.Já bych s takovou nemohl ani mluvit a natož dělat zástupce.Připadá mi jak drbna z hrádečku.
  • To vypadá, že se čuník a jeho voliči chytili do vlastní pasti, teď už nemohou utéct - je hejtman to by byla vlastizrada a co zachránili cikánů přesunem do bezpečí. Ruské tanky a výsadkáři to je skrytý význam Nostradamovi zkratky "zersas - vtrhne do země s obrovským nepřehledným vojskem" - česky: pan "zersas" panzers tanky a sas výsadkáři (z východu i ze západu). Cikáni v zapadlých vesničkách se čuníkovi a vsetíňákům zasmějí, pak pochopí proč ho také volili, aby odešel ze vsetína *5* *5* *5*
  • hele, člunek je aparát ze šicího stroje né? No bez něj by to nefungovalo.
  • A nechtěl by být tenhle Bič Boží i presidentem?
    • ´Jako automechanik by si určitě poradil s opravou zadřeného motoru deformacie,protože je zvyklí pracovat rukama i hlavou,což se mnohým v této Absurdistáncké deformacii evidentně nedostává.
    • Mnohem lepší by byl tenhle Bič Boží než ten Ovar Becherovič.
      • stejný čunka čunkovič oč víc nežere o to víc hrabe.
        • Zesměšňovat a komolit něčí jméno je výraz tuposti, hulvátství a gaunerství. To vše, co proti panu Čunkovi zaznívá... nebyly to uměle vyrobené aféry, které byly tak dokonalé, že vypadají skoro jako pravda? Ve výrobě umělých afér jsme asi evropské jedničky,- to se tak hned nevidí. A odstřelíme tím spolehlivě kohokoliv.
        • tys tím nic neuděláš, kdyby ses .......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit