Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman je bývalá prolhaná komunistická držka.Nejkrutější pqdesátá léta ta mu nevadila.proto ke komunistům lezl.Chytnul se Dubčeka.Když šel Dubček do kopru,tak později šel do kopru i Dubček.Jakmile přišel o komunistickou knížku,jako koncesi ke snadnějšímu životu,tak mu začalo na komunistech vadit všechno.Jakmile měl šanci se zase živit politickým lhaním,tak tu šanci využil.Je to gauner.
  • Já těmhle lidem peníze nezávidím, spíš se mi hnusí, když vidím jak si exekutoři tady mastí kapsy neskutečně obrovskýma odměnama,a nechutně připravují lidi o všechno, přitom do finančních potíží se může dnes dostat lehko skoro každý .
  • Šli tam pro peníze, a proto aby měli uniformách vyznamenání a vyšší hodnostní označení. Je mi jich líto, že řemřeli, a vrací se v hliníkových rakvých domů. Ale jsou to jen žoldáci. Mám známého, který byl na dvou misích a vydělal si na dům. Víte ono se jen dostat jako voják do Afganistánu na misy není jen tak. Je tam tlačenka. Tak se nebojte vy na tomto fóru, že o tyto místa není zájem. Ba naopak. Hlasí se další zlatokopové, kterým se jen v jejich očích protáčejí dolary víte. Zkuste se tam přihlásit jako dobrovolník. Nemáte šanci. Když tam byli Rusové, tak také umírali, ale takové žádné peníze nedostali jako naši vojáci. A bojovali proti Talibanu. A Američané, Talibanu přitom jim tam dodávali moderní zbraně. To není jak za 2. světové války, kdy naši vojáci, letci a ostatní bojovali za osvobození naší země od fašistů a zadarmo. Jen, aby naše vlast byla za naše. Země Česká.
  • a ještě k tomu Islám zabíjí všechny co nejsou stejného vyznání a někdy ani to nestačí....
  • panebože jak někdo muže někomu přát smrt, tak to vážně nepochopím,proboha co jsme to za národ.. co když to byli chudí mladí kluci, kteří v tomhle zkorumpovaném a zadluženém statě nemohli najit praci....proč neodsuzujete naše zkorumpované,prolhané politiky.. naši policii,která je jedna velká mafie s politiky a právníky...jste si ještě nevšimli, že pravdy se to nedovoláš, když nemáš dobrého a vlivného známého?
  • Jejich aktivita ohrožuje bezpečnost Česka.Německá zahraniční mise u Stalingradu vedla k naprostému zničeni Berlína a celé země.Když už vzali tu špinavou práci pro američany, tak je důležité mít správně sjednané cestovní pojištění do zahraničí, aby nemuseli žádat stát o pomoc.
  • Dobře jim tak vlezdoprdelníkům. *12* *16* *16*
  • Propagandistické zpracování tohoto neveselého příběhu ze života regulérních žoldáků je jedna velká odpornost. O tom, že už toho má plné zuby dokonce i běžný ovčan ČR svědčí počet ZABLOKOVANÝCH DISKUZÍ na veřejných webech.

    A co na to zahraničí? Jedna citace za všechny: "Postavte im pamätník, magori!"

    Domnívám se, že lépe to vystihnout nešlo...
  • Smysluplné je to, že už nikoho nezabijí....
    Český voják v cizině = občan ČR který je chválen za zabíjení.
  • Stál se jím smrtelný pracovní uraz ale to není důvod k fanfárám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit