Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co zpochybňování sporu kvůli písemnému sdělení českého ministra zdravotnictví dánské firmě Novo Nordisk (která se transakce účastnila), který podepsal v dopise m.j. větu, že „JE POCHYBNOST O SOLIDNOSTI FIRMY CONNECO a.s." TATO VĚTA SE V OFICIÁLNÍM DOKUMENTU VŮBEC NEMĚLA OBJEVIT - A (jako nactiutrhání) JE PRAVÝM DŮVODEM ŽALOBY NA ČESKÝ STÁT.
    Dopis v roce 1992, který odstartoval kauzu Diag Human, nechtěl tehdejší ministr zdravotnictví Martin Bojar napsat - dopis nepsal a bránil se ho i poslat. Byl mu předložen k podpisu právním oddělením Ministerstva zdravotnictví.Dánské firmě NovoNordisk v něm zpochybnil solidnost firmy Conneco a.s. - pobočky Diag Human a NovoNordisk s ní pak přestalo obchodovat. Z rozhodnutí arbitrů mělo tehdy Česko dát firmě Josefa Šťávy za krach obchodu s krevní plazmou téměř devět miliard korun.
    NOTE - Pan ministr Bojar se po skončení svého působení na Ministerstvu zdravotnictví panu Šťávovi omluvil a ten jeho omluvu přijal. Odškodné za nactiutrhání v řádu několika stovek tisíc ale Česko nikdy nezaplatilo, místo toho pokračovalo v předem prohraném soudním sporu - a je tam, kde je! Dluh narostl za působení nynějšího premiéra Sobotky na Ministerstvu financí - ten dokonce nechal pro tento účel vytvořit finanční reservu dvou miliard Kč.
    Dne 27. 4. 2017 odvolací soud v Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční prostředky České republiky až do výše dlužné částky. V současnosti je to více než třináct miliard korun.
    12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ REPUBLIKA používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů. TAKŽE K POCHOPENÍ HYSTERIE premiéra SOBOTKY JE TOTO DOSTAČUJÍCÍ - navíc, avizováno to bylo hodně dlouho předem!
    Ministerstvo zdravotnictví ČR, jako zdroj těžko uvěřitelné korupce a arogantní hlouposti ve vedení této kauzy od roku 1997, mělo v té chvíli přijít o kontrolu nad minulostí, o možnost zakrývat skutečnost i o možnost vykládat nepravdy, přímo lži! Půl roku před volbami hrozí vypuknutí obřího skandálu - voliči se začnou ptát po zodpovědnosti. To je pravý důvod, proč Sobotka (ČSSD) uprostřed vládní krize raději odjel vyjednávat do Lucemburska,než do Liberce "řešit" ministra financí. Sám přitom funkci ministra financí v době, kdy dluh byl podstatně menší zastával - a nezaplatil!
    Přidáme-li k tomu tahanice kolem dluhu ze strany ČSSD ve vztahu k panu doktoru Altnerovi, jemuž vděčí za to, že partaj mohla zůstat v Lidovém domě a neskončila na ulici! Jde o NEZAPLACENÝCH 30,000.000(TŘICETMILIONŮ)Kč tomuto panu JUDr.Altnerovi (už Bohu žel není mezi námi)! To vše s požehnáním špičkové instituce "české nezávislé justice"! FUJ! ČSSD tím IGNORUJE ROZHODNUTÍ SOUDU, říká naší veřejnosti, že DLUHY SE NEMAJÍ A NEMUSÍ PLATIT! A takoví nám - nota bene panu ing. Babišovi - chtějí kázat o morálce?
  • *14*

    vivat Gagarin






    YEAH !!!
    • jdu náhodou kolem a nemůžu nesouhlasit
    • Mám stejný názor.
      • spasíba








        YEAH !!!
  • za ODS dnes přednáší památnou větu " ANO je ve vládě nepřijatelná.." Panečku to jsou velká slova tlučhuby za modráky. A to se zdálo, že toto bylo kdysi nějakým rektorem nebo co. A ono to mlátí hubou jak obsluha od popelnic.Hochu nepřijtelní jste zejména VY darebáci co nám dodali Topolánky, Dalíky, Nečase, Nagyové.
    • ÁNO není žádná politická strana s nějakým jasným civilizačním a humanistickým programem. Je to pouze jakési "hnutí" příživníků, kteří se chtějí mít dobře na jiných a kterému šéfuje psychopat s fašistickými cíli. Co jiného je program "řídit stát jako (svůj) podnik?"
      Takže když ovce dají většinu Burešově fašistické bandě (za koblihu) a zvolí s k tomu za presidenta toho ožralu z hradu, tak definitivně klesneme na roveň jakési východostepní gubernie.
      • Kolik dní jsi tu v kuse Sajmone?
        • To (komunistický?) zloděj nicku:
          Nepočítám jak dlouho tady jsem. Ale zajdu sem při práci pro odreagování. A někteří jsou zde opravdu k pobavení. Např. takoví zloději nicků. *1*
          • Ty, zloději nicků Sajmone, tu smrdíš pořád, vždyť tě všichni znají, blbečku!
            • To (komunistický?) zloděj nicku:
              Já nestřídám nicky, takže ten kdo na základě své konfidentské StBácké minulosti sleduje kdo, kdy a kde je, si mohou snadno vést záznamy. Nevím sice k čemu jim to bude, zjevně čekají návrat starých rudých časů, kdy by své záznamy mohli opět uplatnit.
              Uvítám ale věcnou diskusi a pokud se mýlím, rád se nechám poučit. *2*
  • Myslím, že od ČSSD bychom nezčernáli, ale zoranžověli, tak jako od KSČ(m) bychom opět zrudli (od krve), on ÁNO bychom zhnědli (od... v nichž bychom se topili) atd.
    • přestaň tady s tou sociální agitací a mazej mezi své popelnicové.
  • Myslím,že ten jejich blábol,kterému říkají volební program plnit ani nebudou,protože když se nedej bože dostanou do vlády tak řeknou,že ho nemůžou plnit kvůli koaličním partnerům.
  • Nevím koho to překvapuje, ale ČSSD byla levicová od jak živa a úplně mimo tématu-tím, že se budete navzájem urážet a vulgarizovat, tím se nic nevyřeší ani nezmění! *3*
  • http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2159508-romancov-lide-opousteji-rusko-ale-v-cele-statu-maji-porad-cloveka-ktery-uci-ptaky-letat

    doporučuji
    • *8*








      WOW !!!
  • Je až úsměvné, s jak primitivní snahou se provádí manipulace s veřejným míněním. S pravidelností se objevují takovéto články, navozující, že ten a ten je samo zlo na světě. Teď momentálně ČSSD . O druhém zlu, ještě horším jménem ANO- ani ťuk. Pochopitelně, prakticky si nelze vybrat mezi těmi tzv. stranami a hnutím, když vesměs všichni jsou pod kuratelou programu The International Visitor Leadership Program (IVLP):
    https://exchanges.state.gov/non-us/program/international-visitor-leadership-program-ivlp, kde jsou podchytáváni ti, co se podchytit nechají a pak věrně slouží zájmům IVLP. ( viz věta z programu IVLP: " Profesní schůzky odrážejí profesionální zájmy účastníků a podporují cíle zahraniční politiky Spojených států". Takže proč rozlišovat ČSSD a ANO.
    Provokater Občan pak tady plete páté přes deváté s " Jestlipak už má soudruh Štěch sekačku. Až půjde do důchodu tak se bude muset živit sekáním trávy," Pokud vím, tak s tím se proslavuje dnešní následník Babiše jistý Pilný z ANO s tezí nového šéfa financí Ivana Pilného (72, ANO), že "důchodci, kteří již nejsou schopni vykonávat svoji profesi, by třeba mohli pro obec sekat trávu " A jak jinak: Babiš honem rychle přispěchal, že se od toho distancuje.
  • cesta dolu je rychlá milé čssd
    • Doufám,že se ještě zrychlí.
    • soudruhu BTW, za to ty jsi na vrcholu, debilismu *15*
      • Talosi ty už máš vrchol za sebou,díky za tvá moudrá slova z léčebny PL.
  • Ptáte se,z čeho to zaplatí?Snadná věc,brzo budeme platit pokutu i za to že jsme dostali pokutu.S policie je polovina výběrčích a z druhé poloviny polovina dává pokuty za cigarety.
    Státní správa vybere pokuty za vše,i za vstup do lesa.Bude peněz dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit