Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sosa
    vždyt ty tzv dotace byly vynaloženy účelově. Hlavním účelem byla likvidace soběstačnosti v produkci potravin a stát se závislými na dovozu. Hlad je sviňa a tak se nejlépe poddanstvo ovládá. Lidi budou jíst vždycky . A když nebude co do huby protože se nevypěstuje, neuchová, byť podmínky byly, musí se dovézt. A ceny nebo podmínky si určuje dodavatel! Zatím je to jen máslo, ale mohou to být absolutně všechny potraviny. EU financovala(dotovala) likvidaci našeho zemědělství a následně zpracovatelského průmyslu. Naši potentáti jim naletěli. Včil budou muset EU poslouchat. Jinak nedodají žvanec. No a když necháte lidi vyhladovět, pak za kus žvanca udělají absolutně všechno. Jak jednoduché.
  • Referendum je demokratické vyjádření občanů k jejich místním problémům.
    Pokud nebudou eurohujeři protestovat proti referendu o nezávislosti Skotska, jistě nebudou protestovat proti referendu o nezávislosti Katalánska či Donbasu...,
  • Ten článek je zcela hloupý a jednostraně zaměřenený. Až nebudeme dostávat dotace, tak nejen že nebudeme přispívat na účet EU, ale také nebudeme mít další desítky výdajových položek, které souvisí s pouhým členstvím v EU. Kolik miliard nás stály čmoudi a podobně ?
    Kolik dalších miliard nás stojí všechny ty ptákoviny, které vymýšlí bruselští neofašisté ?! Atd., atd.... Takže v konečném dopadu nám může "czexit" ekonomicky jen a jen pomoci. A to ani nemluvím o různý zákazech, příkazech, limitech... co můžeme či nemůžeme vyrábět a obchodovat s tím atd.
  • ... já si nechám poradit profesorem Jéglem :)))
  • OVAR Ovarovič Ovarenko-tzv.disident,kolaborant a donašeč STB je rozhořčen,že většina národa-mimo pražských,kavárenských trandáků,teploušů a jiných vítačů teroristů-nepodporuje tuto svolodž vlastizrádnou,která by se chtěla natlačit na hrad.Ale OVARE Ovaroviči,to se nikdy nestane.Žádný vlastizrádce a podporovač terorismu se na hrad nedostane,ale ty a tobě podobní budete mít možnost se sbalit a vystěhovat se do zaslíbené Sýrie,Iráku či Nigérie za tvými bratry,které tak vehementně prosazuješ a za které tady horuješ ty a veškerá ta vlastirádná,havloidní verbež *2*
    • Přesně žádný Drahoš ani Horáček na hrad!
      • ... a Gaz do plynu :)))
  • Az skonci dotace EU, tak nastane ta doba, kdy se bude rovnopravne muset podnikat. Hlavne je otazka kdo to vse jednou zaplati, je to velka nafoukla bublina ktera jednou udela velky bum a cela slavna EU bude bankrot, vlastne ona uz je i dnes, jen se to stale umele oddaluje!
  • EU v dnešní podobě není EU, do které jsme vstupovali!

    Rozvinula se do byrokratického molocha, který diktuje pomalu každý krok našeho denního života a jeví se stále více jako naprosto zbytečná instituce - spíše evokuje "žalář národů", jak jsme ho znali v podobě "Rakousko - Uherska" Franze Josepha I.

    Význam má jen a pouze aktivizace Evropského sdružení volného obchodu (ESVO), založeného už v roce 1960 za účelem zlepšení spolupráce v ekonomických otázkách zúčastněných států a s cílem zvýšení jejich prosperity. ESVO mělo vždy představovat méně institucionalizovanou alternativu tehdejším Evropským společenstvím. V souvislosti se vstupem Velké Británie a Dánska, klíčových států EFTA do Evropského hospodářského společenství (EHS) v roce 1973, došlo již o rok dříve k podepsání vzájemných dohod o zónách volného obchodu. Původními členy ESVO byly Velká Británie, Švédsko, Norsko, Dánsko, Rakousko, Švýcarsko a Portugalsko. Dnes má ESVO čtyři členy – Island, Lichtenštejnsko, Norsko a Švýcarsko. Ti nyní spolu s Evropskou unií tvoří Evropskou hospodářskou oblast (EEA).
    Je zajímavé, že jeden z původních členů - Švýcarsko - Smlouvu o EEA v roce 1992 odmítlo (v referendu).
  • fašistické zrůdy z francie a německa nebudou nasvěcovat ajfelofku a bránu vlajkou Ruska, to znamená, že tiše souhlasí s terorismem proti Rusku, zatím nasvěcovali všechny vlajky kde byl teror
  • Levičáci z Bruselu nám to vysvětlí nebojte.
  • Ta hloupější část občanů ČR, cca 50%, bohužel věří zločinecké, putinovské propagandě a myslí si, že bez EU nám bude líp.*1*
    Neuvědomují si ve svých 80g mozečcích, že EU a NATO jsou to jediné, co zatím odrazuje Putina od toho, aby z ČR udělal druhou Sýrii a začal nám tu do ulic házet bomby s VX, chlórem a yperitem. *1* Zatím se snaží rozložit EU organizovanou "imigrační vlnou" krymského typu a dosazováním svých agentů i do těch nejvyšších pater politiky.
    • OVARE,OVARE.... ty jsi stejný chudák, jako ten na hradě !!! A s tvým mozečkem to bude asi horší, než s těmi, co popisuješ!!! Tak asi 3 g .
    • Ovar už to někdo Rusku či Sýrské armádě dokázal s tím chlorem?Díky za odpověď.
      • Ano chemické zbraně pocházely z Ruska, použila je Assadova armáda. Kromě ČR už o tom informovala všechna světová média. Ruská propaganda nadále používá strategii, která se osvědčila v případu BUK. dodnes pár zmatených vypatlanců věří, že NL letadlo sestřelili Ukrajinci. *1* *1* *1*
        • To se pleteš, ten sarin byl z amerických skladů.
        • Ovar jasně a tebe čeká krásný život v Eu ,kde tě nejdřive odzbrojí a pak ti domov zahltí muslimáky.
        • Prosím odkaz těch medií.Vyhledavač nic nenašel.Díky
          • Zkus místo azbuky použít angličtinu. Kdyby nic, dej vědět. *1*

            http://www.syriahr.com/en/?p=64121

            proč Vás uráží azbuka? Píšu to proto, že v azbuce jsou některé informace cenzurovány, stejně jako v korejštině nebo čínštině.
            • Děkuji tento odkaz znám.Bohužel lidé co ho píší sedí v Londýně jak jistě víte.
            • Nevím proč mne urážíte?Pokud odkaz neznáte stačí to normálně napsat!
    • Eu se musí změnit aby těch u nás 50% a v současné evropě 40% změno na ní názor.
      S Putinem to nemá nic společné.A NATO by po zrušení VS nemělo existovat.Ale hlupáci jako Občan alias Ovar vás budou strašit Ruskem nebo Čínou.
      • S - jsi typický příklad nešťastníků oslepených nedostatkem informací a soustředěnou propagandou. Je to smutné, ale Hitlerovi taky uvěřila skoro polovina národa, byl přece hrdina z první světové, měl rád psy a děti a myslel to s Německem a celým světem moc dobře.
        • No netusim, proc by mel Putin bombardovat Evropu, dle pana OVARA(trefna prezdivka). Co je historicky znamo tak Vychod nemel tendence dobyvat Zapad, oproti tomu Zapad si na Vychod brousi zuby neustale...... Primer k Syrii je zcestny, protoze by si pan OVAR mel zjistit, ze Rusko bylo do Syrie oficialne pozvano legitimnim vladcem Syrie, naproti tomu USA tam vlezly nezvani, coz odporuje mezinarodnimu pravu.......protoze nemely od nikoho mandat.....a vlezly nezakone i do jinych krajin....A co se tyce Hitlera, tak byl zvolen 2x po sobe,tzn. ze lide mu nejen uverili,ale opacne vzato musel pro ne opet zvoleny clovek neco delat, protoze pokud by jen sliboval, tak by ho opetovne nevolili,zvlaste v dobe hospodarske recese. Obecne vzato, vratim li se k Rusku, nevidim duvod, proc by mel Evropu napadat.....teoreticky ji vubec nepotrebuje......surovinovou zakladnu ma Rusko obrovskou, tim je sobestacne.....technologie, ac me tu lide budou argumentovat opakem, ma take ,byt nektere z nich nemusi byt absolutne nejnovejsi.......takze si komplexne pomuze samo.....vyvozem vyrobku ci surovin do Asie, Jizni Ameriky atd. Naproti tomu, co ma Evropa evropa k dispozici??? Technologie......??? K cemu jsou bez surovin........? Jak rikam nevidim duvod , proc by Putin mel napadnout Evropu????? Poucte me.....pane OVAR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit