Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane strašík nestrašte Trump je produkt výchovy v USA,když nebude podle něho tak nebude nic.Protože USA je pro některé nepřizpůsobivé lidi vzor tak mě vůbec nepřekvapuje co se tady za 29 let děje za zrůdnosti,vyhazovy z práce, vraždy apod.Korupce na nejvyšších patrech.To se musí komunisti smát Jakeš a další dosud žijící Štrougal atd.Je mi z této společnosti smutno a bohužel stává se to společenským jevem na všech stupních neřízení tohoto státu.Čuba nechodí do práce a dostává nechutné peníze,že to není normální soudruzi z ČSSD?
    • Bylo by dobré párkrát navštívit jak USA tak i CCCP a poznat obě země a udělat si vlastní názor. Opakováním blábolů ze stranického školení a "rudého" tisku se pisatel pouze ztrapňuje.
  • Proč nazývate Ovčáčka rakeťakem?
    • nevím kdo je rakeťák, ale znal jsem jednoho bombarďáka vaška šaška vraha srbských dětí, už se smaží v pekle
      • Jojo souhlasit s bombardováním děti,to musí jen kreatura otupela alkoholem,jen ať se smaží dál.
        • ale pokud někdo hrozil Sobotkovi holí je to jen moc dobře. Měl jej i přetáhnout! Vivat pan Zeman! Jasně že socani jsou povl.Nepochybně.
      • Já zase znám jednoho, koho západní tisk nazývá Milosh Bublinková P.del, který hrozil premiérovi holí, novináře nazývá swině které by se měly střílet atd.
        • Sobotka si zasloužil tou holí napraskat! Hnůj všech hnojů co neumí ani jeden cizí jazyk)))
  • Kim a Trump tak vytváří avantgardu globálního mírového úsilí. Kim bude doma adorován a s Trumpem budou kandidáti na mírovou nobelovku. Nemožné se možná stane realitou.
  • Toto je výhra rozumu nad debilitou. USA chtěly stále jenom útočit, zničit Koreu. Rusko však vyzývalo mnohokrát Amíky k jednání. Že provokacemi v podobě vojenských cvičení poblíž korejských hranic povede jenom k válce. Protože ani malý Kim si nenechá pořád diktovat od USA. A tak nakonec dochází k tomu nejrozumnějšímu . k jednání. A tak by to mělo být i mezi NATO a Ruskem. Jenže pitomí generálové se zelenými mozky nedokáží překonat své ego a budou dále harašit zbraněmi a osočovat Rusko z agrese. Přitom agresívně se chová ten, kdo se rozlézá po světě a diktuje všem, jak se mají chovat. A to je jednoznačně USA.
    Tak doufám, že toto jednání s Koreou může být třeba začátkem ke změně.
    • "agresívně se chová ten, kdo se rozlézá po světě a diktuje všem, jak se mají chovat."

      Čečensko, Abcházie, Osetie, východní Ukrajina, Krym, Střední Východ, podvratná činnost ve vyspělých západních zemích... kdopak to dělá?
      • Je vidět ta zaslepenost a totální nedostatek informací a rozumu. Čečensko, .... jsou části světa, kde je velké zastoupení muslimské populace a ta vždy bojovala proti všem za prosazení islámu. Rusko v těchto částech světa jenom muselo udělat pořádek. Nic víc. Východní Ukrajina - tam by bylo vše OK, kdyby Západ nerozpoutal Majdan a hlavně kdyby Porošenko nevyhlásil všem Rusům (hlavně na východě Ukrajiny) přímý boj slovy: "Rusové budou rýt držkami zemi, nebudou chodit jejich děti do škol, ..." Tak pokojnými demonstracemi dali lidé na východě Ukrajiny včetně Krymu najevo, že se jim to nelíbí. A tak na ně Jaceňuk vyslal tanky. Tak se museli začít bránit. Nic víc. Jenom trotl to vidí jinak. Jaká podvratná činnost ve vyspělých západních zemích? Provádí standardní špionáž. To historie USA je plná totálních zásahů do samostatných vývojů zemí ve světě. Indonésie, Írán, Panama, Afghánistán, Palestina, Saúdská Arábie, Kosarika, Vietnam, Korea, Irák, Sýrie,.... Takže chtělo by to přečíst si více ve světovém tisku nebo poslechnout i zahraniční zpravodajství. Ne jenom poslouchat ty neskutečné lži šířené našimi médii v čele s ČT
      • to slizské vlezlé a úlisné prase z Kremlu. Se všemi si to rozházelo a tak je ve chlívku samo.A tak už zůstane než jej porazí.
    • Přééésně, Kim je borec, celá ČR v čele s Milošem Zemanem za ním stojí




      WOW !!!!!
  • Novorusko stojí v jednom šiku za Kimem

    Vivat Putin



    YEAH !!!!
    • My hned za vámi v druhém šuku.
  • Pavel_Jegl
    Na Slovensku jedou jinačí styly *8* *8* *8*
    https://youtu.be/1PZ0QllKZ8U?t=86
    Přiznal se Igor k vraždě Kuciaka, nebo ne?
  • Strašíku, ve výčtu důvodů, které vedly k tomu, že Kim Čong-un je ochoten sednout si s Trumpem k jednacímu stolu, jsi vynechal ten nejpodstatnější: Už má nejen jaderné zbraně, ale i fungující rakety (patrně středního doletu, ale to zatím stačí). A to mu dává pocit rovnocennosti, a na druhé straně je to něco, co musí brát i Trump vážně. Samozřejmě to ještě neznamená, že se tihle dva budou schopni na něčem dohodnout, ale pokud ano, tak to rozhodně nemůže a nebude vypadat jako úplná Kimova kapitulace. A pro Kima pořád zůstává cílem to, co se stalo ve Vietnamu: Sjednocení země takové, že ani na jedné straně nepadaly hlavy vůdců a takto vzniklý stát čerpá výhody z obou do té doby "neslučitelných" systémů.
  • co si myslí strašíci z TI je mi vcelku jedno, ale nějak se mi zdá, že některým neoconům ono jednání o smíru/možná i o míru/ to začíná dost vadit !
  • Toho zakrslého komunistického rakeťáka by bylo třeba zavřít do hladomorny a každý den mu vysázet padesát ran holí na p.del a on by hned věděl co má dělat.
  • Tím senilním trotlem myslíte jistě kačera Donalda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit