Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Poche je slizoun od pohledu.Doufám,že si Babiš se Zemanem poradí.Jinak ovce do ulic a vyřvávat jak to předvádíte na Václaváku a jinde proti řádně voleným lidem.
    • A to je dobře.
  • Jen malá otázečka páni velkomožný,halíci,bělobrádci,nebureši,pochvo který od 19 let je politik...ani netuší co je práce ,jako bendíci a další !!!! KDO A Z ČÍ PENĚZ TO ZAPLATÍ ??!! To se není čemu divit když nám tu demokraticky vládnou takoví cucáci co si ještě nestačili ani otřít hubu od mlíka. A z nakradenýho to se rozdává....a hlavně si musíme zlevnit ve slezovně krmení,přeci není možný z nějakých ccá 80.000,-Kč platit si obědy za 60,-Kč . Důchodci ti na to mají,platit za oběd 70-80,-Kč z důchodů 9.000,-Kč !! Když je jim losos za 240,-Kč drahý,tak ať si ho nekupují !!! To samé by odpověděli ti poslintanci třeba těm důchodcům-když je to drahý,tak nekupuj !!! Pryč ze IV.říše,pryč s těma co za jidášký groš prodávají zem a její občany !!! Jak se nás západ zastal v roce 1938,nakopal nám do huby,jak nám pomohl v roce 1968,vytřel si s náma ďupu a co je z nás dnes ?? Pouhá kolonie montoven a skládka odpadu a hnoje !!! Jak za Ády,všechno kvalitní do říše a hnůj do Protektorat Böhmen und Mähren ......
    • Plat politika odpovida platu specialisty v oboru, bohuzel je vybiraji nekvalifikovani a tak tam nekonci specialisti. Oni tvrdi ze na odbornost maji poradce, ale kdyz tomu nerozumi tak ani nepoznaji jestli jejich poradce ano.

      Kdyz si k vam nekdo stoupne a se zbrani v ruce s hrozbou pomsty po vas bude chtit kazdy mesic polovinu vasich prijmu tak se to opravdu za loupez oznacit da, a kdyz jediny duvod proc tak dela je to ze rekl "na tomhle tvem pozemku plati moje zakony, protoze jsem to namaloval do mapy" tak i kdyz jim stanoveny zakon to rika, porad to je, sice mezinarodne schvalena ale stale loupez.... Ze te pak nuti ucastnit se letadlovych her s nazvy jako duchodove pojisteni a podobne, je uz jen tresnicka na dortu.
  • Nějak mi hlava nebere soudruzi, jak tohle nařízení budete řešit v Karlových Varech ?
  • Paní politici si vyrábějí všimné do svých korytek. Dojení státní kasy.pod rouškou korektnosti.
  • Nová doba, musíme si zvykat.

    Třeba m.j. i na to, že váš muslimský kolega na měsíc onemocní nebo musí hlídat dítě, shodou okolností zrovna v období ramadánu.

    Letos od 14.5 do 14.6.
  • v této souvislosti mne napadá nestálá žádost pana Pocheho o post ministra zahraničí. Vedení ČSSD by ho nejraději prosadilo jako ministra. Zeman nesouhlasí.
    Právě pan Poche na svém profilu na internetu, a pak i jako náš reprezentant v zahraničí, veřejně se zastával přijímání migrantů do ČR. To by znamenalo, že naše země má platit někomu jenom za to, že se do této země vetřel a nechce nic dělat. S takovým kandidátem nesouhlasím a zásadně nesouhlasím s tím, abychom platili této verbeži, která namísto toho, aby doma pomohli své zemi a rodinám, tak se valí do Evropy, aby je tady státy zadarmo živily.
    To se mi strašně příčí a s tím opravdu souvisí i to, zda se straně ČSSD podaří toho zmetka Pocheho prosadit na místo ministra.
  • Snad bych tam ještě doplnil, že by neměli mít nárok na jakékoliv dávky minimálně 5 let od příjezdu a v případě jakéhokoliv trestného činu či uvádění lživých údajů o sobě by následovalo okamžité umístění do detence a odsun do země původu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit