Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wolfcastIe

    Nejlepší Pan Premiér Babiš ví moc dobře co říká a pravdu má!

    Zajímavý, jak se havloidi najednou zastávají Číny, prostě imbecilové!

  • Wolfcastle

    Babiš že vono všechno co se ti nehodí je účelovka, kampaň a každý lže a krade jen ty mluvíš samou pravdu a nic než pravdu a nekradeš nepodvádí a vše jen oprávněně legálně čepáš?

  • Že vy štváči dokážete něco vyčítat Babišovi a jste přitom nuly. Nic jste nedokázali,nic jste nikdy neřídili ani většinou nepodnikali.Váš program je zřejmý. Vše proti Zemanovi a Babišovi, spojujete je s Ruskem a Čínou a nemáte žádné relevantní podklady.Tito dva se snaží být konstruktivní a prospěšní celé zemi. To je ten veliký rozdíl mezi vámi hnutí ano, kterému jdou preference nahoru a vy jste na pokraji volitelnosti.Doufám, že toto se projeví ještě důrazněji.

    • Štváči ?????? - ono je už zase konstatování skutečnosti kterou vidí každý kdo má alespoň kousek mozku v hlavě nepřijatelné, štvavé????

      Že ta podlá imigrantská podvodná prolhaná  tlama takto nezůstala takto jak to předvádí zde držkovat na Slovensku. Ta komouš.konfidentská vtěrka dobře ví že Slováci nejsou takové smířlivé bačkory jako u nás a už dávno by s takovým křiváckým megazlodějem zametli tak že by se zastavil až v Leopoldově.

    • vanhorne

      "nic jste nikdy neřídili"

      Takove nuly jake ty z nas delas zase nejsme. Kazdy z nas neco ridil, kdyz ne trojkolku tak kolobezku urcite. Muj deda ten ridil i vetrny mlyn a tata dokonce krizovatku a ty Nenulo ridis co, par volu? Ti dva narodni hrdinove, opilec s estebakem jsou asi tak prospesni, jako jsou brusle beznohemu.

  • Tak to se sešli dva lháři 😍

  • Takže - jestli-že Číňan lhal 23.12.2018, proč to koblihář říká až 6.1.2019 ...?!

    • Proč??? no přece proto že teď se mu to momentálně hodí, že "Áno" komouš.konfidentský megazloději Bureši/babiši.

      Jak nemám příliš číňany v lásce, tak tentokrát bych spíš věřil jejich verzi než té žvástavé imgrantské krysí tlamě, která podle hradního vzortu žvástá své lži jak se mu to zrovna hodí.

  • Byl sem na POrtaši pěšky v sněhu bylo vidět samoty  zvané u Bakalovci televizi nemám nemají ani na hosrké chatě a to je dobře neb člověk se nezajímá o takové co jsou obdobní každý si říká co mu zrovna dává stav konta v televizi i když lže Čapí hnízdo to ještě nezaplatili Babišovci taky taková osada pod vrchem Pančava inu co se tam dělalo pančovalo pašovalo tudíš i taký  hotel i místo nese název Pančava,tak nemužte očekávat že Babiš je anglický Lord který má anglické vystupování v tichosti a bez publicity on je taký zbytek těch tureckých nájezdů co sužovali danou oblast v sedumnáctém století na Slovensku ,tak to víte že je mazaný všemi mastmi z čeho mu dává stát na jeho ochranky to neměl ani sultán Bajazet v době Žikmunda asi četl o Žikmunodovi i Babiš a  chce být president ,všemi prostředky moci ikdyby měl upalit dva rektory vysokého učení v KOnstanci jako Žikmund Paže si dosazoval v koncilu v svém městě KOstnice kde udělali dluhy jeho doprovody takové že dodnes se chodí na Tři krále a Babiš ten má Vrbětice tam dluhy nákladů na Malý Afghanistán který tam vytvořili počtem žoldnéřů jde do pasívních miliard a tak taky tehdá vyřkl že sa to musí vyšetřit kdo výbuch zavinil když tam přijeli sStropnickým po třech dnech poté a nikoho nepotrestali za spusoby skladování a množství neregistrované těžké munice všeho arsenálu staré výroby i z válek z Kosova co tam nacpali otom zakazali Lipovském starostovi hovořit a vyhrožovali mu nepřímo ,takže lžou všichni v politice a Vlachovsks tarosta jim jde naruku ,ale babiš přespal u Čunka najednou i u Lidovce v Vsetíně přespal kolik platil za nocležné nikdo nezveřejnil co stáli jízdy Babiše do Vrbětic a nám nevrací ani DPH
    • vanhorne

      "ale babiš přespal u Čunka"

      U ktereho Čunka, u toho kouzelnika, ktery kdyz pobiral socialni davky dovedl nashporovat pres million kacek? Ti dva se opravdu vyznaji.

  • Zase na druhou stranu čobol potkává jen lidi co lžou , nojo ale co s tím?on "pravdomluvný" čistý neli nejčistější.Ty noviny jsem kúpil protože o mě lhali , no ale čobole i kdyby jsi podojil celou EU tak holt si tu Čínu nekůpiš.A bacha ,protože očerňovat Čínany znamená upadnout v nelibost opilce hradního a je po premierování ,no a místo nikdy neodstoupím budeš muset sklapnout a jít po svejch a víš že jako podnikatel stojíš za houno protože na 2 miliardy dotovaných ztrát produkuješ 0,8 .Tak abys nemusel kupovat parcelu vedle soudruha Bakala va Švajcu nebo se stát občanem Izraele jako Ambramovič , ale zase naše tajné služby ty novičoky tak nepoužívaj.

  • Sledoval jsem tu "diskusi". To byla opravdu show. Bureš se choval jako samolibý samovládce, neustále Moravcovi skákal do řeči, neodpovídal na otázky a odváděl řeč jinam. To máme opravdu "kultivovaného" premiéra. A k tomu ten "symbol" na hradě... Co si stádo zvolilo... ☹

    • vanhorne

      "Sledoval jsem tu "diskusi"."

      Nesledoval jsem, ale o pravdomluvnosti jak toho Chinskeho soudruha, tak i soudruha trestne stihaneho Premiera Burese mam pochybnosti.

      • Asi tak ,ale tady musí bejt Bureš sakra opatrnej protože principál na Hradě má ty Číňany tak rád ,tak aby mu nepřestřih provázky .To si sůdruh premiér myslel jak z toho vypadne jako mírotvorce sítě 5G národů celého světa a hle PR oddělení Agrofertu musí makat 24 hodin denně aby z toho nevypadl jako nevolitelný trouba.

    • Ale zato si můžete sami. Kdyby vaši politruci nekradli dvacet let jak smyslů zbavení a dodržovali alespoň základní pravidla morálky, žádný Babiš by se neobjevil. Holt jste u koryt hodně mlaskali, že už to slyšel i hluchý, tak vás lidé odstavili na vedlejší kolej. A bude pro vás hůř....kdoví jestli se ještě vůbec příště dostanete ke sněmovnímu korytu....na hrubý pytel hrubá záplata....😯

      • ale objevil, dyt on sám byl součástí kolotoče a protože mu nestačili prachy(a že s tou lopatou musel házet když je miliardář)tak chce i moc to tak je.Akorát tomu lidu to nějak nedochází a může být hůř se v pozadí směje nějakej pinomio s prolhaným rypákem tak dlouhým že mu v Kremlu připnou vyznamenání.

        • Nenadávej zrcadlu, když máš křivou hubu....😉

          • ale určitě ne žlutou😉

  • Nemýlí se - podstatou profese diplomatů je lhaní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit