Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se mi koho právě vyznamenal Zeman, za to ho asi Putin nepochválí
  • Pro anglány jsme pouze kolonie a tím taky zůstaneme.Při první příležitosti nás předhodí a ani nemrknou.Pokud si někdo myslí opak je najivní.
    • Ale chodz do rici, piczo Putinopa!
    • když ty se díváš na svět z pozice ublíženého chudáčka. Postav se životu čelem.
  • tohle vypada na propagandu
  • Všem, kdo tu dnes stále křičí, jak nás hlavně a téměř jen a jen Sovětský svaz osvobodil, a jak jim za to stále jsme dlužni, bychom rádi chtěli vzkázat, že nás neosvobodil jenom Sovětský svaz – osvobodila nás celá protiněmecká aliance, a za SSSR nikoliv Stalin, ale ruští, ukrajinští, litevští, lotyšští, kazachstánští… a další občané svazových republik, lidé, které Stalin zotročil ještě před námi, a které bez skrupulí hnal rovnou ze svého olbřímího gulagu na frontu, a pokud nepadli, tak je po návratu čekaly opět gulagy, tentokrát ty na Sibiři.A za to, že nás pomohli osvobodit? Za to jsme dávno zaplatili, zaplatili jsme nejen uranem, zbožím, a penězi, zaplatili jsme hlavně životy a utrpením svých méně šťastných spoluobčanů, a hlavně a zdaleka ne v poslední řadě, mravním úpadkem, který nás nyní směřuje rovnou do dalšího chřtánu nenasytné brutality, omezenosti a nesvobody – do velmi dobře propagandisticky pracujícího chřtánu islámu. Opět pracuje na plno i komunistická propaganda, opět cítí, že se tu objevila nová, nic nepamatující a nic se neučící mladá generace, generace lidí, která se chce jen bavit, v klídku si užívat, souložit a opíjet se, sem tam si dát jonta a hlavně, nic neřešit. Nová, krásná generace ovcí připravených ke stříhání, generace za jejíž svobodu a štěstí její předci bojovali a mnohdy položili své životy, generace trubců co nezná nouzi, hlad ani chlad…Generace vypočítávých a vyžraných uřvaných opic – holých rasistických lebek, líných anarchistických špinavců, rudých proletářských lívanců a nejrůznějších hovádek, socanských rovnostářských socek, chamtivých černoprdelníků, sektářských fanatiků a ekologických antihodnotových zblbel. Bude zle, pokud se dětičky neznající bídu a hlad, neproberou a nepřestanou hledat nepřítele tam, kde jim ho od věků ukazují, a nepřestanou konečně věřit na celosvětová spiknutí, nezačnou se učit a vzdělávat, číst, a hlavně se poučovat z přečteného. Je totiž stokrát pravdou, že národu, který se nepoučil ze své minulosti nezbude nic jiného, než si ji donekonečna opakovat!
    • ivislo
      Bla Bla,zaplať pánbu že jsi usnul
    • Učit se, učit se, učit se. A myslet vlastní hlavou. Tak tupé havloidní kecy už jsem dlouho nečetl.
    • tak nějak to je, svatá pravda.
    • http://www.mostyujablunkova.cz/e_download.php?file=data/editor/53-cs_2.pdf&original=1938_1945.pdf
  • Churchill byl odvážný, inteligentní a prozíravý státník, věděl, že likvidací fašistů, komunistů, nebo DNES islamistů nic neskončí. Vždy se najde nějaký doktor "čuně" Barták, který si sežene dostatek frustrovaných kašparů toužících po násilí a dotáhne to na ministra zdravotnictví, nebo na VŮDCE národa. Ten zbytek, co měl rozum za to nemůže. *13*. JE TO KACHNA PODSTRČENÁ SOUDRUHY Z KGB *11*
    • soudruzi neměli Churchilla nikdy v lásce i když byl ten první, co se postavil zlu. Nebýt jeho, ani rusové by nedosáhli vítězství.
      • Přesně tak! Paranoik Stalin se paktoval a Hitlerem - viz Pakt o neútločení mezi SSSR
        a Velkoněmeckou říší, podepsaný v Kremlu dne 23. srpna 1939 Molotovem a Ribben-
        tropem, ministry zahraničních věcí uvedených zemíé! Po podpisu smlouvy V.I.Stalin
        připisil Vůdci Adolfu Huitlerovi na zdraví! - Tehdy byli komunisté na celém, světě velm i
        nemikle překvapeni a dotčeni. Museli však držet ,klapačky, protože podléhali stranické
        disciplině! Až po 22. červnu 1941, kdy Hitler porušil smlouvu a bez vypovězení války
        napadl SSSR, mohli komunisti kdekoliv na světě mluvit nahlas a svobodně,. že Němec-
        ko je agresor a fašistický stát. SSSR byl fašistický stát od svého vzniku v roce 1922 až do konce,. až se sám o d sebe rozesral,ne rozpadl! -
      • Přesně tak! Paranoik Stalin se paktoval a Hitlerem - viz Pakt o neútločení mezi SSSR
        a Velkoněmeckou říší, podepsaný v Kremlu dne 23. srpna 1939 Molotovem a Ribben-
        tropem, ministry zahraničních věcí uvedených zemíé! Po podpisu smlouvy V.I.Stalin
        připisil Vůdci Adolfu Huitlerovi na zdraví! - Tehdy byli komunisté na celém, světě velm i
        nemikle překvapeni a dotčeni. Museli však držet ,klapačky, protože podléhali stranické
        disciplině! Až po 22. červnu 1941, kdy Hitler porušil smlouvu a bez vypovězení války
        napadl SSSR, mohli komunisti kdekoliv na světě mluvit nahlas a svobodně,. že Němec-
        ko je agresor a fašistický stát. SSSR byl fašistický stát od svého vzniku v roce 1922 až do konce,. až se sám o d sebe rozesral,ne rozpadl! -
  • Západ směrem na východ historicky nikdy nestál, nestojí a stát dobrovolně ani nebude o skutečné partnerství, on vždy a to celosvětově i za dob "svých" kolonií.., stál jen o vazalství, porobu, rabování na cizím a za cizí s cílem se obohacovat všude tam, kde si od nich, kdo, co nechal či nenechal líbit a používal k tomu vždy jen nějaké smyšlené záminky, podrazy, falešné a nedodržené smlouvy, sňatky, církev, meč i písmo vnucované ostatním, jako novou "vyspělou kulturu", aby je "napravili k dobré víře" i když o to tito nikdy většinou ani nestály...Zajímavé je, že právě ze Slovanů a východu obecně.. měla a stále má !.., západní Evropa a i církev velké obavy, protože jim bylo a je stále jasné, že kdyby se taková obrovská síla úplně ve všem, počtu lidí, území, vojenské síly, surovinách atd.. dokázala někdy nedej Bože sjednotit ve více věcech !.., tak nebude v Evropě ani nyní v EU obecně dlouhodobá síla k zastavení tohoto.., která na co i koho by si byť jen ukázala prstem, by si nedokázala vzít, jako svoji "državu" a "občinu", což nejsou ruská, ale staroslovanská slova i s písmem bukvicí, kterou měli Slované, již dávno a dávno před příchodem "Říma a naší církve", včetně systému a "občanskými" prvky i své kultury a znalostí mnoha věcí k životu.. A "západ" je právě z tohoto strachu začal vychytrale a systematicky rozeštvávat i korumpovat svým "spojenectvím" a "novým" písmem, vírou i násilně mečem, aby je co nejvíce, postupně oslabil a potvrdilo se mu to právě ve 2sv.válce, kdy východ se dal ve velkém skutečně, jednotněji do pohybu a dokázal Evropě názorně ukázat historické poučení i životní lekci do budoucna, že si Evropa k "východu" může dovolit hodně a "východ" si nechá i ledacos se svojí holubičí povahou líbit.., ale nesmí se mu nikdy dlouze smát do očí a ještě plivat do obličeje i srážet ho do nekonečna vazalsky až na dno, kdy už nebude kam ustoupit..! Právě ten strach z toho, že východ ještě nikdy v historii a v takové síle Evropu mimo 2sv. nenapadl a že jen ukázal, že se umí tvrdě bránit, když na věc přijde, je i poučení pro dnešek.. Jednou.., jakoby "žertem" Putin přímo na návštěvě Evropy po ožralci Jelcinovi řekl..cca chovejte se přátelsky a partnersky k východním zemím tak, abychom vás nemuseli s východními svazy přijít ještě jednou, znovu a tentokrát už dokonale a opravdu naposled osvobodit od "fašismu" a touhy po cizím !!! Tenkrát tam všichni stáli jak opaření a nikdo ani raději nekvákl a sakra asi všichni dobře věděli proč !
    • Oto, vidět a možno číst, že jsi navedená komuinistická picza! Komunisti jsou lidé
      zvláštního raženíé! To říkal již dávno Zdeněk Nejedlý, který se vždy posral, když
      se na něho Stalin špatně podíval! To asi povídej Zemanovi, který ví, o co jde!
  • pěkné kur, ..vy nám vybrali naši páni jako nové braty...ostatně to bylo znát již před Mnichovem,že pokud nejde jim o koryta a rypá,..ky klidně hodí přes palubu kohokoliv-česko,polsko....ostatně stačí se podívat zpět do dějin co to byly za zmetci ,již od antiky, středověku do dnešních dnů.....
    • Poláci jsou šmejdi, co kolaborují kdykoliv s kýmkoliv. Dřív než SSSR a Německo podepsalo dohodu o neútočení, tak se o to snažili Poláci a to přímo s Hitlerem na napadení SSSR, a už v r. 38 obsadili tanky naše Těšínsko. Poláci jsou křiváci.
    • když se tady přivandrovalý Timure necítíš doma, tak běž tam, kam tě to táhne, zpátky domů a vezmi sebou partu i s Klausem.
    • blbe...
  • No, prostě tu vládne menšina většině a je to OK. Tak se nedivte, že žádné referendum. Jsme podivný stát, který má do spravedlnosti dál než ten minulý režim, který bylo třeba odstranit.V diskusi je to zřetelně vidět. Ti, co to tady "vylepšili" jsou vždy v menšině a ty argumenty, že se máme dobře jsou k smíchu a nebo k pláči.Pro ty, co to rozkradli a zadluřili se míme dobře všichni.Ale to můžou masírovat ty mladé, kteří nezažili minulý režim. Ale pouze do té doby , pokud jsou zaměstnaní nebo na takových postech, kde jsou pžeplaceni a jejich zisky neodpovídají vykonané práci.
    • akorát to nesmí být masírování podle podvodného naklikávání jako na tiscali.
  • ten článek je kachna a snaha zdiskreditovat Churchilla a zároveň dělat z CCCP obět co chtěla vždy jen mír.
    • Fašisto tečko - SSSR USSá nikdy nenapadl, západní Evropu také ne, zatímco USSá řádí po celém světě a mrtvých mají na svém kontě v milionech - násilné vnucování jejich vůle a rádoby demokracie. . Takže CHurchill byl hnůj, jako všichni ostatní, proto také mohlo dojít jak k první tak i k druhé světové válce a to při té první žádný SSSR nebyl a komunisté také ne. Dějiny jdou od jedné války k druhé a žádný SSSR ani komunisté k tomu nepotřebovali, vystačili si sami. Tečka tečko.
      • vždyť si na palici fašisticko stalinistická Lindo a tečku máš na mozku, z toho jak oponenty označuješ za fašisty. O Polácích se radši nevyjadřuj, patřili k národům, co napomohli velkou měrou zlikvidovat nácky.
  • Winston Churchill obdržel v roce 1953 Nobelovu cenu za literaturu. Vzhledem k jeho celoživotním " mírovým nápadům " realizovaném použití bojových plynů proti civilistům po WW1 a i zde jednoho uvedeného, leč nerealizovaného " mírového " použití atomu proti " Kremlu,"mohl aspirovat i na Nobelovu cenu míru. Nu, musí se spokojit jenom s Řádem bíleho lva, udělěného letos, in memoriam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit