Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vejprty:
    A co když je to tak, že vědomí se při smrti nebo i průběžně během života nakopíruje "někam", kde ho lze kdykoli později "načíst" a to je potom tzv. duše zemřelého?
    Pisatel chce zřejmě naznačit, že podle jeho názoru čas a prostor existuje pouze v našem vědomí. Já se naopak domnívám, že obě ty to entity existují objektivně mimo naše vědomí a v našem vědomí se pouze zobrazují.
    • existují současně. To že se zdánlivě nacházíme v nějakém prostoru nebo bodu času je naše vnímání které je na určité frekvenční a informační úrovni. Se změnou frekvenční a informační úrovně dochází ke změně (pohybu) v čase a prostoru. Vyspělé duše například některých Tibetských lámů dokáží tak takzvanou teleportaci nebo cestování v čase. Za jistých mimořádných okolností se tyto "nehody" stávají i "průměrným" lidem. Bylo zaznamenáno dost prokázaných případů spontánních cest časem nebo prostorem. Také efekt takzvaného Déjá vu patří k chvílím kdy si duše na zlomek vteřiny uvědomí svou paralelní existenci v jiné časové realitě. Možná že uvedená "nemoc" je právě projevem déjá vu kdy duše vnímá svou realitu kdy už je fyzicky mrtvá a ztrácí kontrolu a přehled ve které realitě se nachází
      • Čas je jednou z dvanácti dimensí vesmíru tak jako prostor. Proto Einstein hovořil o časoprostoru. My se můžeme bez pohybovat v prostoru, ale (běžně) nikoli v čase. Teoreticky cesty v čase možné jsou a existuje mnoho případů, kde nejpravděpodobnějším vysvětlením je cestování v čase. Případy déjà vu jsou často vysvětlovány jako vzpomínky na minulý život. Materialistické představy 19.století to tom, že primární je hmota a z ní vniká "nadstavba" se ukázaly jako chybné. Už od dob Einsteina víme, že hmota je koncentrovaná energie a dnes existují teorie, že energie je koncentrovaná informace. To se vymyká naší představivosti, ale matematika a logika pro to svědčí.
  • Smrtí zaniká vše - nejen sebeuvědomění, ale i čas a prostor, ve kterém se zemřelý za života pohyboval.
    • komunisté bulíkovali do hlav. Ovšem už do pěti let po odchodu ze základní školy jsem poznal, že VŠECHNO JE JINAK. a paradoxně jsem to zjistil tím, že jsem se začal vzdělávat v materialistické vědě studiem Vesmíru a Kosmologie.
      • Nejste sám.
        • dva chytrouni ........
          • Vesmíru je takzvaná narůstající Entropie sklon k chaosu. Jinými slovy organizovaná hmota má sklon se rozpadat nikdy né naopak. Je vědecky dokázáno, že nechám-li auto na větru a dešti po čase se celé rozpadne kov zkoroduje plast a guma zteří. Zatím ovšem nebyl pozorován opačný případ že by například uprostřed skládky komunálního odpadu nebo v dole na železnou rudu se zničeho nic samo objevilo plně funkční auto. Za vznikem auta musel být inteligentní záměr konstruktéři dělníci. Stejně tak za vznikem Vesmíru a Života je PRVOTNÍ INTELIGENTNÍ ENERGIE VĚDOMÁ SI SAMA SEBE. Po takzvané smrti se hmota tělo rozpadá a naše VĚDOMÍ se vrací odkud přišlo to jest do PRVOTNÍHO ZDROJE
            • To „smyslem Života“:
              Problém je v tom, že existuje určitá hranice, za kterou nechápeme skutečnost, protože tam přestává platit „naše“ logika, naše chápání reality. Ono je to dáno tím, že jsme součástí Vesmíru, nikoli „nad ním“ a tak jisté skutečnosti musíme prostě vzít tak jak jsou, i když jsou v „rozporu“ s naší „logikou“. A je jedno, jestli to co se vymyká našemu chápání nazveme Vesmír, Realita, Bůh…
              Jestli to obvinění z „antibolševictví“, „antirusofilstí“ a „antiputinovství“ platí pro mne, tak na vysvětlenou: odmítám totalitní systémy, ať je to nacismus nebo komunismus, nesouhlasím s jejich stoupenci ani s těmi, kdo se slepě klanějí Rusům a Putinovi. Tím ovšem vůbec nepopírám, že jsem poznal mnoho vzdělaných, srdečných, přátelských a vstřícných Rusů.
            • je sbírání zkušeností a experimentování. PRVOTNÍ ZDROJ vydělil částečky sebe sama zvané Duše a ty vysílá coby průzkumníky do různých časových a prostorových realit. K tomu jim dá potřebné materiální tělo. A skrze tyto své části a jejich zážitky a zkušenosti poznává SEBE SAMA a rozvíjí se. Když nepropadáš antibolševické hysterii a neobviňuješ všechny okolo sebe že jsou Rusofilové a Putinovci, je s tebou docela zajímavá řeč. Ovšem i to je experiment a HRA PRVOTNÍHO ZDROJE který vydělil například dvě částečky SEBE SAMA tebe a mne s Poznáním Existence ovšem s odlišnými politickými pohledy jeden na západ a jeden na východ. A PRVOTNÍ ZDROJ se teď baví a sleduje jak jeho dvě vědomé části hledají most mezi dvěma pohledy.....
            • S tímto názorem souhlasím. Ještě dodám, že s odvoláním na Carnotův princip má narůstající entropie vést k tzv. "tepelné smrti vesmíru", kdy zanikne veškerá změna a pohyb. Proč se tak dosud nestalo? Podle vědců prý proto, že od Velkého Třesku, kdy vznikl náš vesmír (před 14 miliardami let) je to prý příliš krátká doba. Jiné teorie však říkají, že je to proto, že lidé a živé organismy vůbec dodávají do vesmírného pole informaci a tím se podle matematického vztahu snižuje entropie systému. Že by účelem našeho života nebylo pouze to, že jsme se narodili a máme si tedy život co nejvíc "užít", ale že jeho smyslem by bylo právě vytvářením informace a jejím kopírováním "někam" zabránit zániku vesmíru?
  • nejlepší by bylo až by někdo řekl, že nemá třeba ledviny rychle mu je vyříznout a ukázat, ten by koukal !!!!!!
  • nesset jsejeseter::::
  • To mi připomíná naší politickou scénu,když vyhodí kvalitního lékaře,který zachránil desítky lidí onkologicky nemocných a dosadí tam kulicha a další netáhlo.Až budou volby tak to zohledníme.Připosr.předsedu nepotřebujeme a s ním celou vládu.
  • a jste si jistý že MY ŽIJEME ??
    vstanu.. .jdu do práce.. deset hodin dělám nesmyslnou bezduchou práci.. přijdu z práce, a už spát jak jsem unavenej. vstanu... jdu do práce....
    .. když mám volno tak bez peněz nemůžu nic..
    všichni jsme už dávno mrtvý
    • dyž si vyfetlej negouš tak seě fakt mrtvej......
  • Podivnou nemoc popsal poprvé v roce 1882 francouzský neurolog Jules Cotard. Jenže je tak vzácná, že ani za více než sto let se nepodařilo lékařům přijít na to, co ji způsobuje a jak ji vyléčit. Dokonce se ani přesně neví, kolik lidí tímto syndromem trpí – podle jedné studie z Hong Kongu je to 0,57 procenta obyvatel, jiná z Mexika došla k číslu 0,67 procenta.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    půl procenta je docela dost. To znamená že ji má zhruba každý dvoustý. Tím pádem jen v České republice funguje asi 50 000 nemocných. Buď v redakci popletli čísla anebo si z nás dělají srandu a zkoušejí naše IQ.
  • Z textu v článku vyplývá, že se nejedná pouze o představy, ale o problém, který ten dotyčný opravdu cítí na sobě. Mě osobně se moc nelíbí jednání - neznám-neexistuje. Přitom spousta teoretiků se zblázní do své teorie tak, že jí věří a přesvědčují ostatní o její správnosti. To jim ale naopak děsně žerou bez jakéhokoli důkazu.
  • Tak mi trvalo deset minut, než jsem pozavíral ty celostránkové reklamy, které jsou jako všechny ostatní k ničemu, jen otravují život a přibližují nás ke stavu lidí, o kterých se zde píše.
    Ale jinak. Kdyby nekoukali na ty filmy o živých mrtvolách, se kterými se roztrhl pytel, tak by takové představy neměli.
    • Podivnou nemoc popsal poprvé v roce 1882 francouzský neurolog Jules Cotard.
      -------------------------------------------------------------------------------------------------
      Tak tak. V roce 1882 koukali na filmy o živých mrtvolách. Tím se hodně vysvětluje. *15* *4* Že tys zase nevzal tišící prášek....? Nešťastníku.....
  • by se mi líbilo kdyby takovým chodícím pazgřivcem byl třeba obecný oblíbenec - poslanec Benda. Ten by se mohl ukazovat i na poutích. Za všeobecného potlesku a jásajících davů by byl permanentně i ve zprávach. Takový blb se totiž už nikdy nikde nenajde!
    • soudružka Semelová *1* *1* *1* *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit