Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono bude docela i zajímavé až se tu budou do dálnici prohánět obohacovači se svým MTD- jako na úvodním obrázku NAŠI CHRÁNIČI A POMAHAČI je budou chránit a pomáhat jim proti nestoudným zvrhlíkům původnímu obyvatelstvu aby je náhodou nepřeválcovali ve staré octávce..... *1* *1* Naco si vlastně z daní platíme poslance,ministry,vládu,senátory,soudce,policajty,armádu-která/ří nás mají mlátit,okrádat,ponižovat......Není to nic jinýho než měla šlechta a klér dráby,panduři,hajduci i soudci atd.kteří ikdyž jen v pohádce-přiřkl hříbě hřebci !!!! Ona bude něco na tom pravda !! A v podstatě na tomto je celá z, urvená eu....povalečům dájtě dafky létají pečení holuby do huby a bez práce mají koláče !!!! A nejen dajtě dafky,i kulturní obohacovači !!!A z toho kosova sem není zas až tak daleko, stejně jako z Bulharska a jiných nových našich bratrů .
  • Další ksindl jako pan Ruml se snaží rozkrýt rozvědku a uvést do nebezpečí rozvědčíky a jejich rodiny. Proti Čechu šel zas Čech, zrada chytá druhý dech. https://www.youtube.com/watch?v=mwbq7gw3868
  • Hm, kdyby se mne někdo snažil přesvědčit, že tudy rozhodně nevede cestička do Evropy pro pozůstalé bojovníky IS, neměl bych dost argumentů, kterými bych jeho názor podpořil. A kdyby tvrdil, že v těchto zemích s muslimským obyvatelstvem se rozhodně nemůže vytvořit nějaká ortodoxní agresivní buňka, či dokonce základna, pak bych opravdu, ale opravdu nevěděl, co na to říci. Inu, jsou to dnes ale parrradoxy, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit