Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je jenom jedna z podivných ideologicky zabarvených institucí. Ústav pro výzkum zločinů komunismu (kapitalismu, feudalismu, katolické církve ..... koho ještě dalšího?) Hlavně že je ouřad, tabulkový plat, šofér a jakoby práce pro sto lidí...V tom jsme fakt dobří.

    Kolik těch pravých bojovníků bylo? Osobně jsem nikdy žádného opravdového bojovníka proti totalitě nepoznal. A kdyby - myslíte, že by stál o nějakou medaili? 

    Jen ty, co kradli třeba prkna a cihly na garáž a po listopadu z toho udělali protikomunistickou zásluhu. Takových je pravda docela dost. 

  • zdravím, toho Vobdráčka nám vasermann s emanem nadělili k 100. výročí republiky , děkujeme , vaši kobliháři,  budelíp siola

  • HanaHorova

    Vodička má kancelář na Legerce, řidiče, peníze, břicho, že ho ani nohy neunesou, peníze daňových poplatníků, a je to největší kámoš zemáka. Co můžete čekat od těchto dvou soudruhů. 

    • KIMCID

      no a co?

  • Nebudu to rozvíjet. Není to pro mne téma.  Jen připomenu, že jistý kolega Ondráčka z "oněch dob" je nyní ministrem obrany ČR. Takže buďme důslední, nebo nedůslední. Ale důsledně nedůslední? 😈

    Padni komu padni. Do té doby...😈 to je šaškárna.

    • To je všude žvanilů a fabriky potřebují zaměstnance. Takto ten kapitalismus nevybudujete.Aještě k tomu jaké "problémy" řešíte!
      • Já nic takového neřeším, ani nebuduji. Jen jsem porovnal porovnatelné.😈

  • KIMCID

    novinář si myslí že,o tom že rozhodovat.zábavné

  • fosilie

    Vodička,kolik dobra se zračí v té odulé tváři!

  • fosilie

    Vodička,kolik dobra se zračí v té odulé tváři!

  • Není mi jasné za jakou svobodu bojoval Z. Ondráček. Právě zastánci a různí exponenti estébácko-komunistického normalizačního  režimu se neštítili jakékoliv hanebnosti. Účelově překrucovali výpovědi neprávem obviněných osob nepřátelských k husákovsko-biľakovskému normalizačnímu režimu, intrikařili, rozeštvávali lidi, zasévali nenávist a různá podezření, zneužívali důvěru naivnějších lidí a páchali mnoho dalších kurevstev v boji za světlé komunistické zítřky. Právě z těchto starých estébácko-komunistických struktur se pak po listopadu 89 angažovaní mnozí kariéristé a prospěcháři etablovali jako zanícení zastánci nového havlovského režimu a pak jako zdatní tuneláři a zloději v podvodné klausovské privatizaci.
    • Když označíme 18letého kluka komunistickou mlátičkou jak nazveme toho kluka kterého po vypálení Lidic houpali na kolenou  příslušníci SS.
  • Problém je, že extremistů je spousty i na druhé straně. Když dnes čtu diskuze a vidím ty srdnaté antikomunisty a disidenty, každý byl vězněný, pronásledovaný a nebo alespoň měl zakázané studium.

    Herci, kteří vesele hráli v budovatelských seriálech nebo politicky angažované role Vám dnes vypráví, jak to bylo hrozné. Přitom mohli stejně jako pí.Kubišová projevit svůj názor.

    Pan Svěrák, slušný to člověk podepsal Antichartu. Po 89 sdělil promiňte, byla to chyba. To bych ještě z lidského hlediska dokázal pochopit. Ale to, že se dnes propůjčí k oslovování lidí ohledně volení slušnosti, tak to je do nebe volající. Těchto případů jsou mraky. A proto je celkem správné označit kavárnu jako svoloč a to nemusím být fanda Zemana. Pouze jenom nemám rád prodejný kujwy.

    Herci označují Zemana jako netolerantního, když se někdo z jejich řad k němu veřejně přihlásí, tak mu nepodají ani ruku, přestože je to jejich dlouholetý kolega z divadla. Takže takhle to máte s tou tolerancí a demokracií.

    Všechno je to k smíchu, většina Vás pochází z kovaných komoušů a Vaši předkové v naprosté většině se systému neprotivili. Což neodsuzuji a rozumím tomu, ale dnes dělat hrdinu, když si na svou hubu můžu kecat co chci, je trapné !!!!

  • Toto čtení je svým obsahem adorací demokracie,popírají se jiné názory a co je nejhorší,připomíná to období honu na čarodějnice v období totalismu.Jako bych četl článek v Rudém Právu tak v roce 1972.Co všechno může spáchat jeden člověk proti liberálnímu kapitalizmu,je "až neuvěřitelné".Takovéto obvinění za komunismu by bylo tak na 20 let žaláře.Je přitom zvláštní,že toto všechno se může stát při 100.výročí vzniku ČSR a to tím,že stát nedodá dotace směšně nízké ČSBS /kolem 6 míliónu Kč/,tak tuto organizaci nepoloží.A nyní se můžeme zeptat,proč stát uvolňuje až 17 miliard Kč neziskovým organizacím? Některé jsou vyloženě politické a škodí státu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit